Şimdi Ara

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
11.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

radikal islamcilar topluma ayar cekmeye calisiyor ama degisen dünyaya ayak uydura,uyorlar napsinlar,cogunun piskolojisi bozuk,dedigim gibi sizin zihniyet afganistanda var,orada istediginiz hayati isteginiz yassaklari yasarsiniz,bu halki cahillestirmeniz zaten imkansiz,dünya degisirken bu radikal islamcilar degismiyecek,umarim birgün yetti artik türkiyede yasamiyacagim,afganstanda gercek islamiyet var ben gidiyorum arkadaslar dedikleri zaman bu degisen ülke rahat nefes alacak..

• çoçuklara taciz tecevüz heryerde var mesela bir tane örnek mahllede var diyelim komple mahhalleyi kapatıyormusun.daha gecenlerde oldu başakşehirde kayseride oldu kapandı mı mahhale tabiki hayır..mantıksız işler.neyse çoçuklarda oy vermeyecek bu gidişle büyüyünce.

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

Valla onlar gitmiyorsa hiç yoktansa beni daha medeni bir ülkeye gönderseler keşke.

Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!
  • Bu durum DNS değiştimek ile çözülür mü ?

• süperonline için yetmet... openvpn dene...

• Turknet kullanıyorum

• onda işe yaradığını yazan vardı... opendns solnette bant genişliği daraltılmıştı belki türknette düzgündür...

• Türk halkı böyle olmasını istediği için böyle oluyor, yarın da youtube, google kapatılır, otururuz g.tümüzün üstüne duvarı izleriz akşama kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben destekliyorum. Nas suresi diyip ekonominin içine edilmedi tepki vermediniz oyun yasaklanınca tepki veriyorsunuz. Her şey müstehak size.

• Roblox'u kapatır 3-5 çocuğu ağlatırsın, pedofilisi, sapığı manyağı Moblox açar devam eder. Olan 3-5 çocuğa olur. Yasaklayarak sadece masum halka zarar verirsin. Gerçi masum halk kimin umurunda?

• Bu yasaklar ve önlemler sadece Türkiye ile sınırlı kalmamalı bütün dünya aynı tedbirleri almalı. Bizim tekbaşımıza aldığımız önlemler yetmez. Şu anda daha 5-6 yaşındaki çocuklar fena halde şiddet eğiliminde bir birlerine vuruyorlar kardeşlerine vuruyorlar Anne Baba larına vuruyorlar. Bu doğalmış gibi pişmanlık veya üzelme belirtisi göstermiyorlar bile. Daha dün akşam bir AVM nin önünde şahit oldum 5-6 yaşlarında bir çocuk Anne ve Babasından bir şey istiyor istediği olmayınca önce ağlar gibi yaptı sonra kaldırımın kenarında park etmiş araçlara tekme atmaya başladı, babası kolundan çekince babasına bir tane yapıştırdı kendini kurtardı bebek arabasında yatan kardeşine arabanın arkasından bir tane çaktı küçük çocuğun inleme sesini ben duydum. Çocuklarda duygu düşünce empati sıfırlanmış durumda. Aynı şekilde Bacanağımın kızı cep telefonu verilmeyince ki daha 4.5 yaşında ortalığı kırıp dökmeye başlıyor çığlık atıyor. Yani yanlış giden bir şeyler var ve çocuklar bilgisayar ortamında kendilerine bir Dünya kuruyorlar, gerçek ile o dünyayı bir birinden ayıramıyorlar. Bu çok ama çok tehlikeli bir toplumsal yıkım getirir. Hiç bir millet kalkamaz bunun altından.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

beni ilgilendirmiyor ama devleti ilgilendiyor cok sukur. devleti senin gibiler yonetmiyor. evet bana cok yasak koydular . mesela gunde 1 saatten fazla pc yasakti, abur cubur siniri vardi. suan cok iyi bir fizige sahibim , cok iyi okullardan mezun oldum ve aklina hayaline sigmayacak paralar kazaniyorum. alkol uyusturusu kumar gibi bagimliliklarim yok. Allah bana zararli olan seyleri yasaklayan ailemden razi olsun. sana da senden once yuruyen gobeginle mutluluklar dilerim

• PostalDude kullanıcısına yanıt

bak canim kardesim senin zeka seviyenden aciklayayim durumu. bak gecenlerde merih kurt yapti diye ceza yedi dimi? neden ceza yedi cunku yasakti. hitler selami falan da yasak. amerika huawei'e urun vermeyi yasakladi dimi? google buyuk para kazaniyordu bu isten ama yasakladi dimi? avrupada carsaf giymek de yasak mesela? ama kimse cikip diyor mu yiiiaaa carsaf gormek istemeyen gitsin ulkeden yiiaaaaa falan diyorlar mi? demiyorlar. amerika halki diyor mu huawei boykotu destekleyen gevurun icadi yieeaaa bu huawei o yuzden hic biriniz internet kullanmayin yiieeeaaa falan diyor mu? demiyor. anladin mi canim kardesim. anlamadigini dusunuyorum ama konu sen degilsin zaten basklari gorup de bir ders alsin

• AO A kullanıcısına yanıt

Malesef eğitim sistemi de çocukları yanlış yönlendiriyor. İnsan hakları mı ne zıkkımsa bir ders var çocuklara resmen dayılık yapmayı öğretiyor. Baban da olsa anan da olsa sana vuramaz bağıramaz sen bireysin kendi kararların olacak vs diye aşılama yapıyorlar.

Arkadaşım birgün geldi anlatıyor... Yahu çocuk kötü bir şey yapmış. Yapma yavrum etme yavrum desem de baktım hık mık ediyor kıçına bir şaplak attım aboooo... Başladı bana ben bireyim bana vuramazsın benim haklarım var demeye... :aştım kaldım diyor. Okulda öğrenmiş bu saçmalığı bana atar yaptı diyor. Sonratabi ben ona birey olmayı bir güzel öğrettim dedi Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! 

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

Hiçbir anne bana çocuğunun kötülüğünü istemez. Ona katkısı olacak şeyleri yasaklamaz. Bu ergenlere anlatma hocam bunlar pc başında altına sıçar o derece bağımlılar. Yemeğe gel der annesi gitmez, annesi yemeği pc başına getirir. Böyle bir yaşamları var. Ama bu ergenlere göre anneleri özgürlükçü, ben ve sen gibiler yobaz kısıtlamacı beyinsiz güruh.

• ratsx kullanıcısına yanıt

cocugunun eline telefon pc verip saatlerce orda takilmasina goz yuman anne baba kadar cahili yoktur. beyni yanmis diyemiyorum beyin bile yoktur oyle anne babada. ha cocugunu dogurmustur sonradan salmistir beni rahat biraksin bana bulasmasin yeter kafasiyla hareket ediyorsa onu bilemem

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

ya Ronaldonun oglu 15 yasinda hayatinda kola icmemis, tadina bile bakmamis. ama cocuk simdiden gelecegin en iyi futbolculari arasinda gosteriliyor ve mukemmel bir hayat yasayacak. bu obezlere gore Ronaldo yasakci yobaz bi insan cocugu da hep mutsuz olucak ahahahah

• dmncyr D kullanıcısına yanıt

Hiç sorma Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi!  Yobaz Roni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 8 Ağustos 2024; 17:28:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.