< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (12. sayfa)
-
-
İki şirket arasında olan dava ile bu konunun ne alakası var? O dediğin "turk insaninin yuzde 70i falan filan" lafında da %70'e dahilsin. Kendini %30'luktan zannedip kendini kandırma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gördüğüm kadarıyla yasakları savunanların, çocuklarımızın beyni yanıyor diyenlerin beyni yanmış farkında değil.
yıllar önce Tommiks, Teksas okuyan çocuklara bunlar çok zararlı diye yasaklayan ebeveynlerin, aslında ne kadar cahil olduğu ortadayken, hala yasaklarla uğraşanların Teksas, Tommiks’i yasaklayanlardan bir farkı yok.
Çocuklarınıza bakamıyorsanız çocuk yapmayın, onlara iyi hayat veremiyorsanız çocuk yapmayın. Kendi yanlışlarınızı çocuklara aşılamayan.
Kendi saplantılarınızı doğru diye çocuklara sunmayın.
Rahat bırakın çocuklarınızı. Okumasını sağlayın, sürekli okusunlar, her şeyi.
O zaman çocuklar doğruyu ve yanlışı bilirler.
-
böyle yasaklar her ülkede oluyor ama sizin kadar gürültü çıkartan asi insanlar her ülkede yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 8 Ağustos 2024; 12:21:20 >
-
Alışmışız engelleme, bloklama zihniyetine, adapte olmuşuz, olsun, gelsin yasak, bağırmayın yahu şeklinde konuşanlar artmış, ittifakın getirdiği grilik, siyahlık sirayet etmiş, medet umulan yöntem düşünmek değil engellemek olmuş Türkiye'de. İnsanlar kendi yaptıklarına, varsa çocuklarının, gençlerinin yaptıklarına bakmıyor, çare bulmuyor, yönlendirmiyor, gelsin tabii yasak diyor, çözüm engel koymak değil fakat anlamıyorlar, anlamazlar. Bu ülkenin boğazı sürekli sıkılır konu ne olursa olsun, razıyız baştan, teşneyiz. Aydınlanmayı unuttuk, hatırlasak, aydınlığa dönsek toplumca keşke, aksi takdirde gri, siyah bir memleket olacağımız belli. İttifakla destekçileri Türkiye'nin geriye gitmesini bekliyor, sağlıyor, bol bol sıkıntı yağar sayelerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 8 Ağustos 2024; 15:31:37 >
başlamışken interneti de kapatın bence. bilgisayarın telefonun da üzerine oturursunuz artık o bahane olarak kullanılan çocukları bademlemeden önce.
-
Masallah ne de guzel yazmissiniz. Simdiki nesil icin kizmaktan ziyade ben uzuluyorum. Cunku deger yargilari olmadigi icin herseyi maddi cikar zannediyorlar. Karsidaki buyuk, kucuk, hic onemli degil. Muhim olan karsidakinu susturmak. Orf adet gelenek gorenek zaten tuzla buz oldu. Bizi biz yapan degerlerin hic biri yok. Ahir zamanda olanlar kiyamet alametlerine gore sasirtmiyor bizi ama tertemiz gencligimiz goz gore gore bir insan yigini hale geliyor sadece. Muhakeme etmiyor, sorgulamuyor. İsiltili guzel ve herkes tarafindan yapiliyorsa kitapta istedigi kadar haram gunah olsun (haşa) mubah sayip o da yapar hale geliyor. Allah sonumuzu hayir etsin. Umarim gelecek nesil ilk basta maneviyata yonelir sonra da hayirli bir insan olmaya...
Özellikle "Unutulmamalıdır ki Türkiye hukuk devletidir" diye de eklemeleri de ayrıca detay. Resmen hukuğa aykırılığını fark edecek olanlara karşı önden bir cevap olsun diye söylenmiş. Bu yasak için çocukları bahane ederken tonla "allah şöyledir hayat böyledir" diye soyut konularda kesin yargılar içeren saçma sapan ifadelere izin verirler. Taraf tutmaktan başka bir şey değil. Bir devlet insanlarının hepsini düşünebilmelidir, bir kısmını değil. Ama bunlar evrimleşmemiş maymunlar anlamadıkları her şeye yasak getiriyorlar.
-
Oyunlarda bile arap seviciliği var. Sevmeyeni yasaklıyorlar. :D
-
Oncelikle 13 yasinda bir roblox oyuncusu olarak söylüyorum robloxu 6 yaşından beri oynadım ve hiç boyle oyun ve içeriklerle alakalı birseye denk gelmedim. Robloxta milyarlarca çocuk oynuyor ve mutlaka robloxun kendi sitesinde güzel ve eğlendirici oyunlar var, oyunun kurucusu bu kötü olan oyunları mutlaka kaldırıp banliyor ama mutlaka gözden kaçırdığı oyunlarda oluyor ve türkiyede robloxla ilgili birsürü içerik çeken kişiler var.Siz yada insanlar "Doğru şeyi yapmışlar" diyorsunuz. Oyunun amacı böyle bisey değil elbette sadece insanları eğlendirmek için yapılmış bir oyun sitesi? Bence bu gidişle Twitter, youtube , twitch falanda kapatılır
-
Arkadaş yarın biri gün Youtube sonra X engellense ne yapıcaksınız? birer birer tüm siteleri englemek istiyorlar ve gençlikolarak bunun önüne geçmemiz lazım. Yoksa boku yedi Türk halkı
-
AKP zulmü son sürat devam ediyor.
-
Yanlış anlamadım değil mi?
Siz 9 yaşındaki kızınızın eline tableti, telefonu verdiniz.
Ama zaman geçirdiği bu uygulamayı nedir, ne değildir diye kontrol etme gereği hiç duymadınız?
Sonra 28 yaşında birinin de bu uygulamayı kullandığını duydunuz.
Ve uygulamada pedofilinin çok döndüğüne, bayrak ve ev renklerinden lgbt temalarda barındırdığına (Sizin teriminizle) kanaat getirdiniz.
Uygulamanın neden kapatıldığını bizler gibi siz de bilmiyorsunuz.
Ama bizzat gözetmen olmak yerine uygulama kapatılsın, gayet güzel olmuş diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 8 Ağustos 2024; 12:55:50 > -
Aynen sürekli kontrol edilen bisey degil bir odayi yasakliyordunuz baska bir oda aciliyor veya server abuk sabuk bisey ben baktigimda minecraft sandim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala anlayamıyorum, kusura bakmayın.
Bu kadar hakim olamadığınız bir uygulama ise neden kızınızın ısrarla bu uygulamaya girmesine izin veriyorsunuz?
Neden uygulamayı babası olarak kızınıza yasaklamadınız, tabletinden kaldırmadınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 8 Ağustos 2024; 12:59:14 > -
çocuk yapıp bana bulaşmasın geçsin bilgisayar başına telefon başına beni rahat bıraksın diyen tipler vay efendim o zararlıymış iyi olmuş derdine düşmüş. madem bakmaktan bu kadar imtina edeceksiniz niye çocuk yapıyorsunuz yok biz çok bilgili özverili aileleriz diyorsanız çocuğun bilgisayar başında ne isi var ona kitap okumayı hobi edinmeyi kazandıramayıp bilgisayara atıyorsan zaten zararlı bir ortama atmış oluyorsun. senin savunduğun yasakçı zihniyet yüzünden bugün roblox kapanır yarın steam kapanır neden sırf sen çocuğuna zaman ayırmamak için onu bilgisayar ile bıraktın diye.
-
Herkesin değer yargısı vardır. Sizinkilerle aynı olmak zorunda değildir ama.
-
He abi yok
en.wikipedia.orgList of protests in the 21st century - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_protests_in_the_21st_centuryhttps://carnegieendowment.org/features/global-protest-tracker?lang=en
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X