Sınırsız özgürlük olmaz sınırsız özgürlüğün olduğu yerde kaos başlar. Ha kaos bir özgürlük ise o zaman o kaosun acı gerçekleri ile de yüzleşmek kaçınılmaz olur sonuçları da ölümcül olur. Bir özgürlük terranesi almış gidiyor, başınıda hep bu ABD filimleri çekiyor. Sözüm ona bütün Dünyanın özgürlük abidesiler ama kendi polisleri ev basıp adam vuruyor, sen yaparsan insan hakları ve özgürlüklere karşı suç işlediğin için sana ambargo uygulayacağım diyor. Böyle deli saçması mantıksız tutarsız bir Dünya ya evrildik. |
Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (14. sayfa)
-
-
Tarikatların, koyu muhafazakârların anavatanı Adıyaman'ı CHP kazandı. Sen hâlâ ayıkamadın sanırım. Değişim çoktan başladı. 14 Mayıs 2023'te Kılıçdaroğlu yüzünden yani aday kişisin şahsından dolayı kaybedildi, onu da ayıktıralım sana. İmamoğlu veya Yavaş aday olsaydı şu an yine kazanırlar algısına kapıldığın kişilerin iktidarı değil, CHP iktidarı vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 8 Ağustos 2024; 18:24:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet vuruyor sonra da göstericiler ABD'yi yakıp yıkıyor. Bu yüzden özgürlükler ülkesi diyoruz sanırım.
en.wikipedia.orgList of George Floyd protests in the United States - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_George_Floyd_protests_in_the_United_StatesHa ayriyetten vuran kişi ceza da alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 8 Ağustos 2024; 19:11:52 > -
Ronaldo'nun oğlu sevgilisini evine davet edip odasında takılabilir. 18 yaşına geldiği zaman istediği yerde kendine ev tutabilir, alkol de içebilir. İsterse futbolcu olmak da istemeyebilir. Bir de Ronaldo'nun kızının da bu özgürlüklere sahip olacağını düşün (kız erkek ayrımı yapmayı iyi bilirsiniz ya).
Yukarıda saydığım özgürlükler senin için çok ileride olduğu için aklına dahi gelmemiş. Ronaldo'nun kolayı yasaklamasının haklı nedenleri var mesela çok zararlı bir içecek olması gibi. Size göre israil malı olduğu için yasaklanmalı. Ronaldo çocuklarının ve karısının giyeceği kıyafete karışmaz mesela ama siz ise çocuk yaşta örtmeye başlarsınız. Arada dağlar kadar fark var.
Pardon siz kimsiniz de kendinizi batı ülkeleri ve milletleri ile karşılaştırıyorsunuz? Hep bi kötüleme, hep bi aşşağılık kompleksi ama bakıyorsun hepsi de batıya gitmek için can atan tipler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
boomer işte çok takma
interneti kapatın kurtulalım lütfen
-
Sadece ENESyoutubeROBLOX KAPATILDI - peki neden? 🚫https://www.youtube.com/watch?si=JKCGqdUWWmoWDGOU&v=OnMe4Hki2a0&feature=youtu.be
Adam hakli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Ağustos 2024; 21:6:44 >
taliban felsefesi...
-
turkiyede sevgilini evine davet etmek ev tutmak ve alkol icmek mi yasaklanmis ahahahha konuyla ne alakasi var simdi. aynen kanka biz kizkardesimi 5 ysinda carsafa soktuk israil mali diye evimize kola sokmadik aynen :d batiyi nerde kotulemisim onu da soyle. olum bi sayfa mesaj yazmissin oturup , en ufak bir kelimenin benim yazdiklarimla alakasi yok. roblox yasagini destekliyorum diye 5 yasinda kardesimizi carsafa da soktuk evimize israil mali diye kola da sokmadim karimizi kizimizi zorla kapattirdik falan :d bakin yemin ediyorum akpliler 3 5 tık daha zeki bu muhaliflerden ahahahahhaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ceza alması öleni geri getirdimi? hepside almıyor alanlar çok ama çok az cezalar alıyor ve ısıne geri donuyor. Ayrıca o gösteri yapanları Polisin nasıl dovdugunu gorduk Zenci olaylarında. Bunu biz yapsak Dunyayı bize dar ederlerdi. Polisin komaya soktuğu zencileri hastaneler kabul etmedi biliyorsun.
-
Öleni geri getirmiyor adaleti sağlıyor.
Alıntı
metni:hepside almıyor alanlar çok ama çok az cezalar alıyor ve ısıne geri donuyor. Kaynak?
Alıntı
metni:o gösteri yapanları Polisin nasıl dovdugunu gorduk Zenci olaylarında Dayak yiyen polisler de gördüm ben
Alıntı
metni:Bunu biz yapsak Dunyayı bize dar ederlerdi. Türkiye'de polis şiddeti zaten had safhada. Hangi yaptırım uygulandı şu ana kadar?
Alıntı
metni:Polisin komaya soktuğu zencileri hastaneler kabul etmedi biliyorsun. Kaynak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 8 Ağustos 2024; 21:52:53 >
-
Mesele oyundaki içerikler değil. Oyunu çocuk avı için kullanan hesapların kol gezmesi. Canlı yayında pedofili yapanlar var. Her sn yi kontrol edemezsiniz. Ayrıca 10 15 yaşındaki çocuk da anne babasını başında istemez. Buna sessiz kalmak okul kapsında uyuşturucu satanları görmezden gelmekle eş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X