Öyle zaten sıra gelir ama sıranın ne zaman geleceğini bilemezsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Roblox'a Türkiye'den erişim yasağı getirildi! (15. sayfa)
-
-
x (formerly twitter)Kendine Muhabir (@KendineMuhabir) on Xhttps://x.com/KendineMuhabir/status/1821539179504742861
-
Hırsızın hiç mi suçu yok?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/m3vzu/status/1821513994105938123?t=SHQfYoaK3rMfuGJ-Tclv4w&s=19
Neymiş bu roblox
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enis KirazogluyoutubeBugünkü video aslında planımda olmayan bir videoydu. Normalde daha gündem odaklı bir soru-cevap videosu geliyordu ama gündem başka tarafa kayınca içime dökmek istedim. Kaspersky'e de teşekkür ettim. Onlar da normalde burada olmayacaklardı ama yapacak bir şey yok :D ENIS30 kodu tanımlamışlar almak isteyenler için, o kodu kullanarak yüzde 30 indirimle alabilrisiniz: ► https://kas.pr/sangalgg **kod Enis30 DEĞİL, yanlış yazmışım, ENIS30 olacak Dakikalar: 00:00 Türkiye'de yasaklanan oyun 09:52 Sponsor: Kaspersky 11:21 Son söz Gerçekten uzun zamandır böyle iç dökme videosu çekmiyordum. Çekmek de istemiyorum, harbi sevmiyorum böyle ekran önünde hönkürürcesine konuşmayı. Kusura bakmayın o yüzden. Ancak böyle oldu. Bu video bu şekilde gelişti. Oyunlar üzerine içerik üreten biri olarak oynamıyor olsam da bir oyunun yasaklanmasına ilk kez şahit oluyorum. Gerçekten ben tarihte böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Minecraft için konuşulduğunu biliyorduk da bam diye bir oyunun yasaklanacağını aklımın ucundan geçirmezdim. Neyse belki yarın buraya da giremeyeceğiz. O yüzden hazır imkan varken herkese iyi seyirler diliyorum! #oyun #eniskirazogluhttps://www.youtube.com/watch?si=rwYaluH5i-jn8PpK&v=NOEoSGDYF_I&feature=youtu.be
-
Oyuna sapıkların dadandığını yeni öğreniyorum. Bu saatten sonra oyunu hiç açmayın çünkü bütün sapıkları uyandırdınız, bravo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayşe teyze koş, Roblox'a sapıklar dadanmış!
quote:
15 Temmuz'da (2023) yürürlüğe giren yeni infaz düzenlemesiyle kapalı cezaevinde olan ve 31 Temmuz itibarıyla açık cezaevine geçmesine üç yıl kalan bazı hükümlüler, açık cezaevine nakledilecek ve üç ay sonra tahliye edilecekler.
...
...
...
Düzenlemeyle 31 Temmuz'a kadar cezaevinde bulunan bazı hükümlülere, kapalı cezaevinden açık cezaevine üç yıl erken geçme ve buradan da tahliye imkânı getirildi. Yasaya göre; bu hükümlüler arasında insan öldürme, yaralama, cinsel saldırı, çocukların cinsel istismarı, dolandırıcılık, hırsızlık, yağma, rüşvet ve uyuşturucu suçlarından hüküm giyenler başta olmak üzere onlarca suçtan mahkûm olanlar yer alıyor.
https://www.dw.com/tr/yeni-infaz-d%C3%BCzenlemesinden-kimler-yararlanacak/a-66376996
"Kendi düşen ağlamaz" diye bir atasözümüz var:
"kendi zararına kendisi neden olanın yakınmaya hakkı olmaz" anlamında kullanılan bir söz.
Fakat bizim toplumun neredeyse tamamı sürekli ağlak.
Kim bilir belkide bize ait değildir, aşırmadır
vikisözlükKendi düşen ağlamaz - Vikisözlükhttps://tr.m.wiktionary.org/wiki/Kendi_d%C3%BC%C5%9Fen_a%C4%9Flamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunlar daha her şeyin başlangıcı gibi
-
ulkede issler guvenli internet adi altinda paketler satiyor herkeste yasaklamanin mantigi ne o zaman? isimiz gucumuz sansur baska bir sey degil artik cocuk oyununda ne rahatsiz ettiyse
Ülkenin tüm dertleri bitti bi bu kaldı sanki, trajikomik bir olay.
-
Ve avm önünde şahit olduğunuz olay için aileyi eleştirmek yerine bilgisayarı mı suçladınız?
O çocukların bilgisayarda, telefonda ya da tablette bahsettiğiniz dünyayı kurmalarına izin veren, göz yuman, kontrol etmeyen ya da çocuğuna daha ağaç yaşken terbiye verememiş ailelerin, sırf sesleri çıkmasın diye önlerine tablet, telefon koyan ebeveynlerin suçları yok ama uygulamaların suçu var yani, öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Ağustos 2024; 13:27:48 > -
yaptğına bak adama bak
-
Saçma sapan yazılımlar yapanların ve bunları özendirici reklamları her ortamda göze sokanların hiç suçu yok o zaman, onları boylece temize çıkardık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 9 Ağustos 2024; 14:20:51 > -
Böyel bir latformun varlığını yeni öğreniyorum, çok öenmli bir sıkıntı olsa yandaş yada muhalif tv leriin birinde haber olurdu.
Gerçi çocuklara cinsiyet ayrımı yapmadan her türlü pisliği tecavüzü yapan örgütlenemlerin haberi yapıldı da (ispatlı, görüntülü, kanıtlı, ifadeli ) sanki çok bir şey oldu....
-
Hocam denetimin bir hiyerarşisi var.
Önce çekirdek aileden başlar.
Sen aile olarak üzerine düşen görevleri yapmadıktan, evladına vermen gereken terbiyeyi veremedikten sonra devlet denetlesin, yazılımcı yazmasın, uygulama olmasın demek en kolayı.
Ancak kolay olması, doğru olması anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Babasına el kaldıran, arabaları tekmeleyen çocuk için aileyi eleştirmek yerine uygulama suçlamak da işte işin en kolayı.
-
Hükümetin işi sosyal medyayı yasaklamak değil. Ekonomiyi düzeltmek, refah seviyesini arttırmak. Aileler kendi çocuklarını kendisi korur. Yasaklarını da alıp istifa etsinler, istenmiyorlar.
Arapları istemiyoruz ırkımız Türk diyorsun kapitalizm Avrupa'da ortaya çıkmış niye kapitalizmi savunuyorsun. Bu batı özentiliği değil de ne şimdi. Batı senden hazzetmiyor sen sanıyorsun ki İngiliz sana ölüp bitiyor. Kapitalizm İngiltere çıkışlı onlar milli mücadele zamanı senin atalarının namusuna göz dikip ülkeyi işgal etmedi mi? Sen napcan onlara benzeyip batıdan medet umuyorsun. Ersin ersin kendinle çelişiyorsun ersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 9 Ağustos 2024; 17:40:50 > -
İki eliyle bi ekonomiyi düzeltemedikleri için apır sapır şeylerle uğraşıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygunsuz içerikten ne kast ediliyor somut bir örnek var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X