200m2 Ev Odaların yarı yarıya Parke ve Mermer İnce halılar ve klimler var Evcil Hayvan yok. Toz alerjimiz var bu yüzden sürekli evi temizlemesi için robot süpürge arıyorum. Bütçe 20-25bin arası Bu bütçede robot süpürge alıp beğendiğiniz marka modeller hangileri arkadaşlar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezing -- 24 Aralık 2024; 19:21:40 > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2933. sayfa)
-
-
Şükür kavuşturuna😃
Yarın 14. Evlilik yıldönümümdü iyi denk gelmiş oldu sürpriz😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar s5 serisi süpürgenin bataryası eskidi yenisini almak istiyorum. Kullandığınız memnun kaldığınız batarya önerilerine açığım.
-
Çok yerinde bir tercih yapmışsınız güle güle kullanın. Biz yaklaşık iki aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Takıldığınız yer olursa ulaşabilirsiniz. Tavsiyem amazondan yedek parçalarını sipariş verin yurt dışından gelsin, elinizin altında dursun.
Üstadım merhaba çok iyi denk geldik o halde. Eve geçince evini holünden bir fotoğraf atıcam size tavsiyenize göre hareket ederim haritalama da. Bir de amazon için link vermeniz mümkün mü? Şimdiden bir paket stok yapayım.
Üstad aşağıda holün fotosu var robot burada hem halıyı süpürüp hemde iki kenarda zemini temizleyebilirmi? Kafama en çok takılan burası kenarlar çok tüy toz topluyor halıdan ötürü iki kenara girmekte zorlanırsa sıkıntı. Birde kilim tarzı ince yolluklar var evi süpürürken bunları kaldırsam mı? Yoksa dolanmadan temizler mi acaba? Banyo wc yi haritaya sokmucam zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
amzn.euS YTALAND Yedek Parça Aksesuarları ECOVACS DEEBOT T30 Pro Omni / T30 Omni Robot Süpürge, 1 Ana Fırça, 4 Yan Fırça, 5 Hepa Filtre, 6 Toz Torbası, 6 Paspas Pedi : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D43F6FWL?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_S7EG6EKFJ4P0XBZKR8A0&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_S7EG6EKFJ4P0XBZKR8A0&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_S7EG6EKFJ4P0XBZKR8A0&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
ben burdan almıştım ama şu an mevcut değil yazıyor. Amazondan başka bir satıcıdan da bakabilirsiniz.
Kilim konusunda bir şey diyemiyorum çünkü bizim evdeki halıların sadece birinde püskül var, o da çok uzun değil. Bence mevcut düzeni hiç değiştirmeden bir haritalandırma yapın. Daha sonra tüm eve süpürme görevi verin, duruma göre halıların düzenine bakarsınız. Deneme yanılmayla optimum durumu yakalarsınız zaten bir kaç güne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu kilimlerin köşelerine kaydırmaz vs koymazsanız ve kilimler hafifse bunları sürüklemeyecek robot süpürge yok piyasada.
-
Hiç fantezi aramaya gerek yok ozaman kilimleri kaldırır haritalamayı öyle yaparım.. beni düşündüren holdeki uzun halı bunun yüzünden iki yandaki sert zeminleri robot halledebilir mi bakalım..
Son foto aynı benim koridor acaba bu koridorda üst seri x40, q revo,t30 vs nasıl mop yapabilir halıyı kaldırmadan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kilim dert açar başınıza. Makinaya giren ince halılarda sorun yokta saçaklı kilimler sıkıntı
roborock türkiye official siteRoborock Qrevo Curv - Dolanma Olmadan Temizlik, Zahmetsiz Şıklıkhttps://tr.roborock.com/pages/roborock-qrevo-curv?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA9667BhDoARIsANnamQapdx57kPSIS1imhydDbtY-xBOQfWaWd_6ATAoI7TupY7ryetEZXH4aAi2TEALw_wcB
-
Biz 64 den gelir mi derken, korkarım bunlar üstüne zam yapacak :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsirobotRoborock yüksek kapasiteli bataryahttps://hepsirobot.com/urun/roborock-7000mah-pil-batarya/
-
Hocam yarın haritalamayı yapıcam sonrasında deneyecem buradan yazarım yine. Umarım yapar ayrıca uğraştırmaz.
Aynen hocam ince kilimleri kaldırıcam temizlik zamanlarda.
İnce kilimlerin altına köşelerine çift taraflı bant yapıştırdım, takılmıyor robot halıyıda süpürüyor böyle ince halı var, yoksa halıya çıkarken kenarından kaldırıyor sıkışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsirobot üstad başta siz Arkadaşlar, acil bilgiye ihtiyacım var. Pazartesi yeğenim Almanya'dan Qrevo Curv getirecek. Yanında, kapalı kutu. Gümrükte problem çıkarsa çözüm yolu nedir? Bilgi lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam daha geçen hafta Pazarkule sınır kapısından aracımla içeri giriş yaptım. Arabada özellikle elektronik eşya var mı diye sordu gümrük memuru. Bu aralar kontroller biraz daha sıkı. Dikkatli olmasında yarar var.
-
Hocam Ankara'ya uçakla gelecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X