< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2935. sayfa)
-
-
X5 Pro bende var hocam. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, yardımcı olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç m2 evde kullanıyorsunuz? Evde genel temizlik için başka bir süpürge kullanma ihtiyacı oluyor mu? AI modelimi birde sizde olanı. Sesli komut kullandınız mı yazılımı tam çalışıyor mu?
-
bu ürün nasıl arkadaşlar?
www.hepsiburada.comXiaomi Robot Vacuum X10 Plus Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/XhTeOhqEDepZ -
Aldım çok iyi fiyatına göre memnunum hiçbirşeyine dokunmuyorum kendisi hallediyor herşeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Natsukaw.S hocam ne oldu ürün? ilk izlenimin nedir?
-
Üstadım merhaba ürüne yeni yeni alışıyorum şimdilik memnunum şarj süresi daha kısa olsa çok iyi olurmuş aslında. Tam şarj ile süpürme/paspas seçeneğinde şarjı yetmiyor. %15e düşünce istasyona dönüyor, %50 olunca tekrar başlıyor. Holde uzun halının sağ ve solundaki zemin boşluğu paspas için yeterli olmuyor. Onun içinde çözümü ev tamamen bittiğinde halıyı komple bir tarafa hizalıyorum sonra diğer tarafa hizalıyorum o bölgeyi seçerek 😂 yatak odasında yatağın altına ve küçük odada koltuk takımının altına giremedi kafasındaki yükseklikten ötürü. Onun haricinde herşey yolunda.
Temiz suyu çeşmeden koyuyorum ama deterjan tarzı bunlara uygun bişey almaya gerek var mı acaba?
Hocam sizi biraz uğraştırıyor gibi geldi bana inş beni o kadar uğraştırmaz. Az önce siparişi geçtim bende haftaya teslim olur.
Su haznesine deterjan konusunda bende takipteyim.
-
Robotun suçu yok hocam paspasın çapı yetmiyor araya girmeye yoksa işini çok güzel yapıyor. Zamanla taktiksel olarak oturacak birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Size de hayırlı olsun :)
-
Arkadaşlar merhaba. Ben robot süpürge arayışındayım. İstasyonlu, kendini yıkayan, moplu bakıyorum. Q revo s i gözüme kestirdim. Şu anda 30 dan başlıyor fiyatlar. Başka benzer özellikli tavsiye, yada bu model hakkındaki görüşleriniz nedir?
X10 plus al geç 16 bin bedava
Arkadaşlar 15 bin TL bandında robot süpürge bakıyorum çok fazla seçenek çıkmış bu ürünlerde her yerde farklı ürün öneriliyor daha önce kullanmadığım için açıkcası pek anlamıyorum,
Bu fiyat bandında 2 ürün gördüm, x10 plus mı roborock q8 Max mı daha iyi ikiside 15000 bandında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 28 Aralık 2024; 15:51:10 >
Ben de ezviz rs2 var. Fakat arayış için olanlar için yazıyorum Yeni bir süpürge sanırım dream üretmiş galiba mova e30 ultra 25 liradan firma kampanya yapmış 19.600 TL indirmiş hepsiburada'da şu ana kadar bu özellikte gördüğüm en uygun fiyatlı süpürge. Q revo s le her şeyi aynı hatta fazlası var su ve toz hazneleri daha büyük q revodan.q revo 30 lira. Mutlaka değerlendirilmeli.
Biraz daha zorla move e 30 ultra kampanyada. Araştırın derim. Gayet güzel görünüyor
Forumda gecen 3 haftanin ardindan X10 plus ı 17.200 TL 9 taksit olacak şekilde HB dan 1hafta önce satın aldim. Tecrubelerimi paylaşmak için yazıyorum.
Üründen memnunum arkadaşlar. Herhangi bir eksik göremedim. Haritalamayı gayet güzel bir şekilde yaptı, yazılımı güzel mobil app i üzerinden her şey kontrol altında. Evde değilken uzaktan komut verip eve gelince evi tertemiz buluyorsunuz.
Süpürgesi gayet iyi evde toz falan bırakmadı arkasında bir şey bırakmadan tertemiz yapıyor mop a gerek bile kalmayacak kadar iyi supuruyor. Halılar da tertemiz.
Paspaslamasi da gayet güzel her 20m2 de bir istasyona dönüp paspaslarini temizliyor yeniden su dolduruyor. Evim 100m2 ve her bir paspaslamada temiz su haznesinin yarısını kullanıyor.
Her şey tam otomatik. Süpürüyor tozunu istasyona boşaltıyor. Mop suyunu istasyondan alıyor ve paspasını kendi temizliyor.
60K ya satılan cihazların paspasini yana kaydırmak ve köşeleri daha iyi supurup silmek dışında bir artısı olduğunu sanmıyorum. Ben çok memnun kaldım üründen iyi ki almışım diyorum. Bence gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ve hiç daha üst modellere bakmayın derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam test edebildiniz mi?
Teşekkürler hocam bakayım
Ayrıca yapay zekalı kamerasıda gayet işini yapıyor. Denemek için önüne çorap, kablo vs attım. Hiçbirine takılmadı
Yaklaşık 100 m2
Süpürme performansı çok yeterli düzenli kullanıldığında süpürgeye pek gerek kalmaz. (Ben süpürge kullanmıyorum)
AI evet
Sesli komut çok başarılı cihaz ile konuşabiliyorsun ama şimdi gitti resetlemem mi gerekiyor bilemedim.
Yazılım stabil gerçekten bahsedilen sorunları hiç yaşamadım.
Ürün engellerden kaçıyor çarpmamak için ama çok fazla kaçıyor sanki, ürünü çalışırken takip etmedim hiç ne kadar çarpıyor bilmiyorum.
Ürünün Paspas performans çok çok iyi ve kendini de çok iyi temizliyor.
Ürün sesli ve yavaş çalışıyor. Ben 15 dk bir paspası yıkmasını seçtim yıkayıp kaldığı yerden devam ediyor.
Ürünün malzeme kalitesi üst düzeyde.
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: khaos
Hocam test edebildiniz mi?Üstad arkadaşa yazdığım yanıtı aynen kopyalıyorum;
Üstadım merhaba ürüne yeni yeni alışıyorum şimdilik memnunum şarj süresi daha kısa olsa çok iyi olurmuş aslında. Tam şarj ile süpürme/paspas seçeneğinde şarjı yetmiyor. %15e düşünce istasyona dönüyor, %50 olunca tekrar başlıyor. Holde uzun halının sağ ve solundaki zemin boşluğu paspas için yeterli olmuyor. Onun içinde çözümü ev tamamen bittiğinde halıyı komple bir tarafa hizalıyorum sonra diğer tarafa hizalıyorum o bölgeyi seçerek 😂 yatak odasında yatağın altına ve küçük odada koltuk takımının altına giremedi kafasındaki yükseklikten ötürü. Onun haricinde herşey yolunda.
Temiz suyu çeşmeden koyuyorum ama deterjan tarzı bunlara uygun bişey almaya gerek var mı acaba?
Holdeki halıdan ötürü robotun suçu yok yanlardaki zeminin boşluğu paspasların çapından küçük olduğu için sadece süpürebiliyor paspas yapamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X