Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emirk77xxxx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
58.991
Cevap
1.407
Favori
2.422.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29342935293629372938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q revo maxv ve ecovacs t30 pro omni modellerini arasında kalmışken yurtdışı kullanıcı yorumlarını da inceledikten sonra mediamarktın 5000 TL indirim ve 9 taksit kampanyalarından faydalanıp dreame x40 ultra cihazında karar kıldım. Reddit ve youtube inceleme videolarındaki gerçek kullanıcı deneyimleri ve incelemeler bu cihazı seçmemdeki en büyük etken oldu. Q revo maxv'in engel tanıma ve paspas yapma özellikleri pek çok kullanıcı tarafından yetersiz bulunmuş. Ayrıca bir sitede temizleme süresinin çok fazla sürdüğünü okumuştum. Ecovacs'ın ise bir çok cihazı sorunlu ben de daha önce 2 kez ecovacs cihaz aldım. İlk aldığım 2017'de canavar gibiydi. Bu cihaza güvenip yeni modelini aldığımda tam bir hayal kırıklığı oldu ve iade etmiştim. Marka güven vermedi açıkçası. Dreame'yi kurduk cihazın malzeme kalitesi hakikaten üst düzeyde. Applikasyonu da oldukça gelişmiş. 1-2 hafta kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

2017'de hangi ürününü kullanmıştınız? Son alıp iade ettiğiniz hangisiydi? Kullanmadan direkt iade mi ettiniz? Kullandıysanız hangi satıcıdan aldınız?

• Roborock s8 Pro ultra, Ecovacs T30 Pro arasında hangisi mantıklı olur? Bütçe aralığı 35-40 bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kaça geldi size

• Arama_Botu kullanıcısına yanıt

aynı soruyu ben de merak ediyorum bu fiyat aralığında en iyi seçenek hangisi 30-40 bin bandında

• Merhabalar, bende araştırma içerisindeyim forumu baya okudum kararsız kaldım.

Dreame L10s pro ultra heat 30 bin tl fiyat performans ürünü olarak gözüküyor. @hepsirobot hocamız dreame nin kalitesini beğenmediğini belirtmiş.

2. Alternatifim roborock qrevo maxv, o da 42 bin tl gibi bir fiyat. 12 bin tl fazla vermek mantıklı mı diye şüphelerim var.

Dreame'nin kalitesi gerçekten daha düşük mü, 2-3 sene sonra perti çıkar mı sizce. Ecovacs ın sorunlarından dolayı pek sıcak bakmıyorum kaliteli olsa da.

Tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilirse bizde ona göre tercih edelim.

Edit: Buradaki arkadaşların geçmiş yorumlarına güvenerek l10s pro heat aldım, fiyatına göre sunduğu özellikler başarılı duruyor, umarım uzun vadede memnun kalırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForYouM -- 29 Aralık 2024; 20:29:21 >

Roborock u bilmem ama ecovacs t30 pro kullanıyorum şimdilik anlaşıyoruz yazılımıda gayet kullanışlı ve anlaşılır.

• ForYouM F kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullanınız.

Günümüzde piyasadaki bir çok makine zaten 3 senede ekonomik ömrünü bitirecek şekilde üretiliyor, yaşayıp göreceğiz. Artık bir iki firma dışında kimse 4-5 sene ve ötesinde hizmet verecek kalitede üretim yapmıyor.

• Arkadaşlar merhaba. 2019 yılından bu yana Ecovacs Deebot Ozmo 920 kullanmaktaydım. Ecovacs T30 Pro Omniye geçiş yaptım. Şu anda ilk temizliğini yapıyor. Ozmo 920 5 senede bana 1 batarya birde yan fırça motoru masrafı çıkardı o kadar. Kendisi hala çalışır durumda fakat daha iyi silme performansı olan ve bizi yormayacak bir modele geçmek istediğimiz için T30 Pro Omniye geçtik. İlk izlenimim hatırlayanlar olacaktır Çakmaştlardan Jetgillere geçiş gibi oldu. Bir kere yeni robot süpürgelerin ilk haritalandırması inanılmaz gelişmiş. Bütün evimi 10 dakikadan az bir sürede haritalandırdı. Silme performansı göz alıcı. Özellikle mutfakta parkedeki lekeleri çıkaracak mı merak ediyordum çok güzel çıkardı. Şimdilik tek eksi yanı çocuk odasındaki ince makinede yıkanabilir halı ile olan imtihanı oldu. Halıda sürekli mopları takıldı ve çıktı halıyı algılamada geç kaldı. Bakalım daha ilk temizlik bitmedi. Daha sonra ayrıntılı bir inceleme yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

2017'de hangi ürününü kullanmıştınız? Son alıp iade ettiğiniz hangisiydi? Kullanmadan direkt iade mi ettiniz? Kullandıysanız hangi satıcıdan aldınız?

Ecovacs Deebot M82 modeliydi. Dümdüz cihazdı. Wifi bağlantısı yok bir tane uzaktan kumanda, dock ve cihaz ama 150 dakika süpürme yapıyordu pili bitmeye yakın şarj ünitesine dönüyordu. 3 arkadaş aldık. Alanlardan biri pilini yeniledi halen kullanıyor. Amazon.de'den ücretsiz kargo ile vergi dahil 168 €'ya almışım. Daha sonra Deebot Ozmo 610 modelini aldım. Fakat cihazın çalışma süresi çok kısaydı, şarjı bittikten sonra kaldığı yerden devam etme özelliği yoktu. Çalışırken olduğu yerde 5-6 saniye sürekli bekleme yapıyordu. Böyle olduğunu görünce 4-5 günlük kullanımdan sonra cihazı iade ettim.Fiyatı 296 € idi ama tamamen çöp bir cihazdı.

• Merhabalar xiaomi x10 plus süpürgenin düğmeler kilitlendi uyarısı veriyor bunu nasıl düzeltebilirim?

250 ₺ mediamarkt puanı, 1000 ₺ world puanı ile 48.750 ₺'ye geldi. 9 taksitle aldım.

İyi günlerde kullanın. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Yorumunuzda beni de etiketlerseniz çok sevinirim.

• necipali N kullanıcısına yanıt

uygulamadan çocuk kilidini kapatın.

• munans kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. İlk gün herşey olumlu. Bir tek cihazı wifi ağına bağlarken biraz sorun yaşadım. Onun dışında her anlamda başarılıydı. Zaman geçtikçe güncellerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cıngıllı

Arkadaşlar selamlar, herhangi bir engel ile karşılaşmayacak olursam (gümrük vs) Rusya'dan robot süpürge getirmeyi planlıyorum. Konuyu epeyce okudum, konu haklı olarak Türkiye'de bulunabilen modeller üzerinden yürümüş ama burada gerçekten çokça seçenek mevcut. Yurtdışında olduğunu bildiğiniz, "imkanın varsa şunu al" diyebileceğiniz, fiyatına göre gerçekten güzel iş çıkarıp Türkiye'de sorun yaşatmayacak her türlü öneriye açığım. İlk robot süpürgem olacak ama fiyat avantajından dolayı almışken üst düzey bir şeyler almak istiyorum. Güncel bir tavisye gelmezse q Revo curv ve x50'den birini alacağım. Gerçekten değecekse daha da üzerine çıkabilirim, amacım temizlik için harcadığımız zamanı minimuma indirebilmek. @Hepsirobot ve deneyimli arkadaşlarım yardımınızı rica ederim.

Yardımınızı dilerim

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Merhaba mutlu yıllar şimdiden . Ben ABD den shark robot süpürge aldım .. sadece süpürüyor ve boşaltma ünitesine boşaltıyor .. ürün input 120V 60 HZ 650W output 19V 06A ne almalıyım . Burda HZ önemli mi ? Şimdiden teşekkür ederim

• Üye100 Ü kullanıcısına yanıt

Hz değilde volt önemli. Sabit 120 yse sadece, burda fişe takınca direkt bozulur. Ps5 mesela 100-250 v, hem orda hem burda sorunsuz çalışıyor o yüzden

• Herkese merhaba, eve robot süpürge almayı düşünüyorum fakat yaptığım teknik araştırmalar ve kullanıcı yorumları iyice kafamı karıştırıyor. O yüzden burdan bilenlere sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Evim ortalama büyüklükte 110 115m2 ve her yer halı değil olan halılarda genellikle ince diyebileceğimiz halılardan
    Mop kaldırma özelliğinin olmasını istiyorum çünkü halıları ıslatmasından çekiniyorum
    Haritalama yaparken sıkıntı çıkarmayacak
    İstasyon araştırdığım kadarıyla çok önemli değil o yüzden gerek görmedim boşa 5 6 bin lira vermek ve her ay toz torbası almak mantıklı gelmedi

Evde hayvanımız yok fakat 4 aylık bir bebeğimiz var eşim her işe yetişmekte zorlanıyor o yüzden süpürme ve silme işlemini yapabilecek bir cihaz olmasını istiyoruz. Yaptığım araştırmalarda aklımda 2 cihaz oluştu. Biri xiaomi s20+ diğeri de roborock s8 sonic modeli. Aralarında neredeyse 10 bin lira fark var. Bu farkı vermeye değer mi? bir kaç özellikleri farklı görünüyor. Onun dışında farklı bir model öneriniz varsa ona da bakarım ama fiyat seviyem max 21 22 bin lira.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

@Hepsirobot sizin fikrinizi de ayrıca merak ediyorum daha önce soran olduysa kusuruma bakmayın ben göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adertli -- 30 Aralık 2024; 20:17:37 >

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ali bey bana 150m2 ev kullanım alanı 100m2 civarı full halı olan evi sadece süpürecek iyi bir cihaz tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29342935293629372938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.