Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2938. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
58.890
Cevap
1.402
Favori
2.414.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #42
Sayfa: önceki 29362937293829392940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asla almayın bunu çok köpürüyor. Davbir niye bi marka o köpürmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki inceltip mi deterjan haznesine koyulmalı yoksa inceltmeden mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [Z3R0] kullanıcısına yanıt

Bende deterjan haznesi yok hocam. 2.5litrelik temiz su tankına 50 ml döküyorum. Deterjan haznesine nasıl olur araştırmak lazım

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Hocam bu makineyi bozar çok yüksek ihtimalle. Kahve makinesi temizleme tabletleri normalde bulaşık makinesi tabletinin küçük versiyonu. Kireç çözücülerin içinde asit var oda borulara zarar verebilir. Bu çok mantıklı bir öneri değil bence.

• Arkadaşlar kurutma makinesinden çıkan su. Epey hav var suda. Bu sizce tıkamaz mı boruları?
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Aktive olması için suyun kaynaması lazım.

• Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Roborock en geniş modeli var 50.000 TL civarında satılan hazneli. Ve Philips aqua trio dikey süpürge var 30.000 TL civarında satılan. Ev temizliği için hangisi daha iyi bir çözüm sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

2si birbirinden tamamen ayrı bi konu. 2side ihtiyaç olabilir yada sadece dikey süpürgeyle devam edebilirsiniz. bu sizin ihtiyaçlarınızla alakalı bir durum.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Ali Tan bey öncelikle iyi yıllar dilerim. T30 omni için musluk suyumu yoksa arıtma suyu mu koymak mantıklı? bulunduğum şehrin suyu çok kireçli. çaydanlıkta 1 kere su kaynatınca bile dibi kireçleniyor.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Robot bir hafta çalışmazsa aramazsın ama dikey süpürge öyle değildir. Gavur ölüsü gibi kordonlu süpürge, sürekli ortalıkta kordon gezmesi oda değiştirdikçe kordonu ayrı prize takman falan gerçekten eziyettir. Kordonlu süpüge büyük yapısına rağmen kolayca ulaşılabilir olması için evin kullanılabilir alanlarında kocaman yer kaplar. Dikey süpürgeyi süpürdükten sonra duvar apartına koy dursun. Bir şey kırıldı döküldü 10 saniye sürer dikey süpürge ile olaya müdahale etmen. Robot süpürge bambaşka bir olay. Dikey ya da fişli süpürge ve paspas yapmakla geçireceğin zamanı yarı yarıya düşürür. Top tier cihaz alır evdeki mobilyaları, mobilyaların konumunu, evdeki kabloları kısacası evin her yerini robota göre düzenlersen evin sürekli pırıl pırıl olur. 2 haftada ya da ayda bire kadar düşer süpürge ve paspas ihtiyacın.

• @Natsukaw.S

Hocam robotu ilk açtığımda mopping padler düzgün yerleştirilmedi diye sesli uyarı verdi. çıkarıp tekrar mopping padleri takıncada düzeldi. Ama sürekli bu hatayı veriyor.

Sizde yaşadınız mı böyle birşey? Acaba geri iadeye mi göndersem ?

• Mova e30 ultra kullanan var mı? 7000pa çekiş güçlü 20bin tl. Kullanan varsa yorumlarını öğrenebilir miyim? Ya da marka model hakkında bilgisi olan beni de bilgilendirebilir mi?

Detaylı ve objektif değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. İyi günlerde kullanın.

• sezing kullanıcısına yanıt

Üstadım bende hiç sorun olmadı. Cihazın resetlenme durumu varsa sıfırlayıp baştan deneyin olmadı. Yine yaparsa verin gitsin.

• Xiaomi mi mop 2 ultra kullanan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezing kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni aldım 3-4 gündür kullanıyorum. Bu sorunu yaşamadım. Tekrar ederse geri gönderin mutlaka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Roborock Q Revo S de iyi fiyat yakalayabilen payaşabilr mi?

• wellwet W kullanıcısına yanıt

kardesim duzgun fiyat bulursan benimle de oaylasir misin

• Iyi gunler arkadaslar

Artik evi temizlemedkten yoruldugum icin bir makine almak istiyorum. Daha once s8 kullanmis ve begenmistim ama evleri ayirinca onu elimden aldilar. E artik 2025'deyiz, o yuzden yeni teknoloji bur yrun almak iyi olur diye dusundum.

Evde halim yok tamamen mermer ya da parke bulunuyor. Sagda, solda ya da yerde cok esyam da yok, yani aletin takilacagi yer bulunmuyor.

Q revo slim almak istiyorum ama ulkede yokmus. Q revo s modeline ne dersiniz ve hangi fiyat bandi almak icin uygun olur.

Badka model de severek arastirabilirim

• Arkadaşlar 10 bin civarı en mantıklı tercih ne olur ?

• 
Sayfa: önceki 29362937293829392940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.