Merhabalar, 2 yıl önce tavsiyeniz üzerine J7 aldık ve memnunuz. Yeni bir süpürge alacağız ve yine tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Son zamanlarda iRobot'tan çok bahsedilmemiş. Sitesinde de combo modelleri çıkmış. Nasıldır acaba? Halı yüzeyler yoğunlukta. Mop şart değil ancak yapsa fena olmaz. Bu sefer arasında kaldığım model yok. Bütçe belirlemedik ve tavsiyelerinize göre hareket edeceğiz. Tek isteğimiz sorun çıkarma ihtimalinin mümkün olduğunca az olması. Bir de CES'ten sonra yeni çıkan ve mevcut modeller hakkında kısa bir genel değerlendirme yapabilirseniz çok faydalı olur. |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2940. sayfa)
-
-
Mop2 Ultra kronik arıza veren bir seridir, uzak durulmasını öneririz.
-
dyson için fikir görüş alabilir miyim acaba ?
-
Halı ağırlıklı mekanlar için hala iRobot çok başarılı ancak yakın ürünler de var tabii. Mesela Roborock Q serisi (çift ana fırçalı olan) veya Ecovacs T30pro çok iyi kuru temizlik yapan makinelerdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Peki Roborock f9’u önerir misiniz ya da bu fiyatlara yakın başka önereceğimiz marka/model var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Roborock firmasının F9 diye bir modeli yok efendim.
-
Evet yanlış yazmışım.
Dreame vacuum f9 mop olacaktı. Bu modeli tavsiye edermisiniz? Ya da bu civar fiyatta ne tavsiye edersiniz?
Yani bu ürün iRobot’tan sonra aşırı hafif kalır temizlik performansında
Hocam peki 10 bini geçmeyen sorunsuz ne marka/model önerirsiniz? Bizim için Önemli olan süpürme performansı.
Roborock s7 var mob icin solüsyon kullanabilir miyim ? Kullanan var mı arkadaslar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz t30 omni de kurutma makinemizden çıkan suyu kullanıyoruz. Azıcık da beyaz sirke koyuyoruz. Bu arada cihazdan çok memnunuz mop ve çekiş gücü çok iyi gerçekden
Beyaz sirkeyi her dolumda koyuyormusun hocam?
Evet ama sadece küçük kapak ile. Fazla koymuyoruz
@sovalye_ @Natsukaw.S Hocam merhaba. Ortalama süpürme süreniz ne kadar? Bugün yapay zeka ile temizlik başlattım ortalama 120 dakika çalıştı ve sonra şarja gitti. Her odadan sonra paspas temizle açıktı. Batarya sağlığı için merak ediyorum.
-
Üstad dün de ben yapay zeka ile ilk kez yaptım süpür sil açık paspasları kendisine bıraktım gidip temizlemesini ortalama 100dk civarı yaptı yani yapay zeka ile daha hızlı sonuç verdi bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ortalama kaç m2 temizledi? bende temizleme günlüğü kısmında toplam miktarlar var ama tek tek günlük göremiyorum. Evdeki halı durumu nasıl peki? Bizim evde özellikle salonda biraz oyanalıyor çünkü masa ve sandalyeler, koltuklar halı vs derken oyalanıyor. Diğer odalarda bir tek yatak odasında iki tane kısa yolluk tarzı halı var.
-
105 civarı. Ama dün şöyle bir durum oluştu, ben ilk haritalama da banyoyu kapatmıştım dün banyo kapısı kediden ötürü açıktı dalmış içeriye orayıda temizlemiş sonradan farkettim aslında bir oda daha fazla yapmış oldu. Benim de salon da oyalanıyor sandalyeleri masanın üstüne koyuyorum ortada bir halı var. Tv sehpasının iskeleti biraz yüksek onu aşıp altını temizlerken cebelleşiyor biraz orayı iptal etmeyi planlıyorum çünkü altını çizmiş cihazın çıkıntılı yerlerini orayı aşarken. Onun haricinde holda uzun halı var diğer yerlerde küçük kilim olduğu için onlarıda kaldırıyorum.
haftaiçi evde iken daha net bir şekilde çalıştırıp incelicem. Çekim gücünü en yüksekte deneyerek derinlemesine temizlik yaptırıcam. Bu arada cihaz gerçekten muazzam kökünü kazıyor her yerin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukaw.S -- 4 Ocak 2025; 17:54:14 >
Senin süre iyiymiş hocam bende 60 m2 alan temizledi nerdeyse. Gerçi kiri görünce temizle özelliği açıktı. Çocuk odası, mutfak ve salonda bazı yerleri hem enine hem boyuna geçti. Ondan tüm evi temizleyemeden şarjı bitmiş olabilir. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Ben Ozmo 920'den sonra inanılmaz memnun kaldım. Gerçekten fırçaya nerdeyse hiç saç dolanmıyor. Evde eşim ve kızım ve iki kedimiz olmasına rağmen. Ana fırçada kıl yoktu. Ozmo 920'den evi 2 kere temizlettikten sonra ana fırça ve yan fırçalardan kıl topluyordum.
-
60m2 de şarj mı bitti? Çok hızlı tükenmiş öyle ise. Yada özelliklerde dediğiniz gibi ekstra şeyler açıksa oda tüketmiş olabilir tabii şarjı. Toz torbaları tek seferlik mi acaba? Delik küçük kalıyor boşaltarak birkaç sefer kullanılır mı acaba.
Evet hocam ondan dolayı size sormak istedim. Tabiki evdeki eşyaların düzeni, halılar vs etkiler şarj süresini. Ürünü ilk ben açtım eminim. Torbalar tek kullanımlık ama boşaltılıp kullanılabilir bence hocam. En kötü içinden et maşası gibi bir şeyle çekeriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X