Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.884
Cevap
1.402
Favori
2.413.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #42
Sayfa: önceki 29392940294129422943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu süpürgelerin pilini korumak için nasıl kullanılmalı, mesela 1 hafta tatile gittin fişini çekip mi bırakmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 4 Ocak 2025; 21:31:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Pil komple bosalirsa omru gider. En iyisi gunluk kullanmak. 360 s10 var hergun calisir pille alakali hicbir sorunum yok 2.5 yil oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Şuan bu şekilde kullanıyorum l10s Plus Ultra Heat. Devamlı fişe takılı, hafta da 3-4 kere çalıştıyoruz en az. 1-2 fara kullanmazsak fişi çekelim mi onu merak ettim. O zaman fişte kullanmaya devam.

Bir haftada bir şey olmaz ancak 15-20 günlük aralıklarda fişten çekmenizi ve robotu kapatmanızı öneririz. Yeniden kullanmak istediğinizde ise yeniden 2 saat şarj akılcı olacaktır.

Normal günlük veya gün aşırı kullanımda robotun şarjda kalması gerekir.

Saygılarımızla

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

Hocam hala memnun musunuz s20+ dan 12900 şuan

bir türlü karar veremedim s20+ roborock q8 ,s8 ve dreame l10 gen 2 arasında ,

Xiaomi fiyat konusunda s8 ile 9 bin kadar fark var açıkçası biraz fazla geliyor ne sunabilir ki 9 bin TL lik,

Kullanıcı varsa yorumlaya bilirse sevinirim bugün artık alıp bitirmek istiyorum süreci

Edit: bugün ürünleri incelemek için Media Markt a gittim , ecovacs n20 pro hoşuma gitti 8000 pa çekim gücü silme süpürme parçaları ayrı ayrı vs basit ve kullanışlı geldi, yorumları ve incelemesi de güzeldi , kurdum çok hoşuma gitti daha önce tecrübem olmadığı için kıyaslama yapamıyorum ama çok hızlı haritalama yaptı süpürmesi de gayet güzel ürün arayanlar inceleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 5 Ocak 2025; 21:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi s10+ robotum temizlik esnasında su vermiyor. Garantisi var ama xiaomi türkiye mi başka servis mi bilmiyorum. Bunu öğrenmenin bir yolu var mı? Kutusu duruyor. Kutunun üstünde hiçbir firma adı yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 5 Ocak 2025; 13:41:19 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Peki iRobot’un mop yapabilen hangi modeli daha kullanışlıdır?

• Merhabalar. S5 Max kullanıyorum. Haritada tek 1 odayı işaretlememe rağmen diğer odayada gidiyor. Sebebi nedir bilen var mı acaba.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• Merhaba 👋 Evimize güzel bir Roborock süpürge almayı düşünüyoruz. (marka kesin ) Çok uçmak da istemiyoruz.
    1/ Roborock Q revo S (kurutmalı İstasyonlu) (31000₺)
    2/ Roborock S8 + (İstasyonlu) (26.500₺)
    İki model arasında kaldık. Hangisi daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.

• wrds W kullanıcısına yanıt

Combo 10 Max şu an için en gelişmiş moplu sistemi iRobot firmasının. J serileri de güzel ürünler.

• kaplanomer K kullanıcısına yanıt

Q Revo S daha yeni ve daha iyi bir modeldir.

• Yarın başlayacak olan CES 2025’te Roborock firmasının yeni Saros serisini de görmeyi umut ediyorum.

instagram
    CNET on Instagram: "Meet the Saros Z70. 🤖 Roborock’s new AI-powered vac-mop features a first-ever mechanical grabbing arm to tidy up the room while it cleans. #robotvacuum #robovacuum #tech #sarosz70 #smarthome #robotvacuum"
    https://www.instagram.com/reel/DEc5e3kvJT9/?igsh=MXdoOHNjcmh3MW1jMA==

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Müthiş bir şeye benziyor, ana fırçaya dolanacak takılacak daha küçük nesneleri tespit edip kaldırabiliyor mu acaba?
    Türkiye ye geldiğinde 150 bin falan olur heralde, gelirse tabi.
    Sizden detayları bekliyoruz fuardan sonra.

• artık sorun çıkarmaya başlayan 1c yerine yeni robotumuzu aldık ilk izlenimlerin haritalama inanılmaz hızlı lidar sayesinde çarpmadan işini yapıyor gürültü 1c ye nazaran daha az temizlik çift silikon fırça sayesinde oldukça başarılı malzeme kalitesi, plastik aksam biraz ehven gibi geldi ilerleyen zamanlar da güncellerim

• @Hepsirobot abi merhaba.

Q7 Max Plus için filtre ve toz torbası var mı acaba?

• arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 1-2 senedir Roborock s7 kullanıyorum.

1 haftadır yan fırça düşmesi problemi yaşıyorum çok yeri araştırdım ama bir cevap bulamadım.

yan fırça sürekli düşüyor yani öyle 3-4 temizlikte de değil 5-10 dakika sonra bi yerde görüyoruz.

işin garibi bu kadar vida sıkmaya rağmen bu fırça nasıl yerinden çıkıyor anlayamıyorum.

çünkü sıktıktan sonra elimle falan çekiyorum döndürüyorum mümkün değil çıkmıyor yerinden.

bu problemi yaşayan çözen arkadaşlar veya yedek parçasından memnun kaldığınız bir yer varsa dönüş yaparsanız memnun olurum.

300gr ağırlığa kadar cisimleri kaldırması hedefleniyor, neyse ki bu inovasyon mevcut modellerin fiyatlarının düşmesine neden olur güzel gelişme.

• tncy18 kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın haritasında Yatak odası ve küçük oda arasındaki geçişte (renklerin geçiş yaptığı kısım) tam net bir duvar olmadığı için, kalan sarı alanı arkadan dolanıp temizlemeye çalışıyor. Resimdeki gibi bir sanal duvar daha ekleyip deneyin. Veya o arada kalan kısmı dikdörtgen şeklinde girilmeyecek alan yapın.Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 6 Ocak 2025; 14:51:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @sezarim @Natsukaw.S

Ürünü geri gönderdim ve değişim talep ettim bakalım nasıl süreç ilerleyecek.

Ürünün yedek toz torbasını nereden temin edeceğiz? Birde bu temiz su kısmına ürünün kendi temizleme solüsyonunu öneriyor kullanım kılavuzunda ama bu ürün de türkiyede yok galiba ben bulamadım. Sizler ne kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezing -- 6 Ocak 2025; 16:59:55 >
  • sezing kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun sizin için hocam. Ben hepsiburada üzerinden yurtdışından aldım set olarak ana fırça, yan fırça, filtre, toz torbası 4lü. Solüsyon kullanmıyorum çok az beyaz sirke ekliyorum bende.

• 
Sayfa: önceki 29392940294129422943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.