Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2943. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.884
Cevap
1.402
Favori
2.413.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #42
Sayfa: önceki 29412942294329442945
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Q revo s ya da pro icin uygun fiyat araligi nedir? Su anda en uygun 30.500 olarak mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epeydir robot süpürge bakınıyorum.
    xiaomi x10+ - xiaomi x20+ ve robotcok q8 max arasında gidip geliyordum.
    ardından haznesi olması gerektiğine karar verip x10 plus ve x20 plus arasından bir seçim yapmaya karar verdim. halıyı otomatik algılayıp silmeyi kaldırması önemli faktör diye düşünerek x10plus almaya karar kıldım. bugün sipariş vermem gerekiyor. bu modeli kullanan var mı acaba tavsiyeniz olur mu?

• spektaküler kullanıcısına yanıt

Geri sayfalara doğru bakının hocam. Sürekli yazdık x10+ hakkında

• spektaküler kullanıcısına yanıt

Ben gayet memnunum geçen 1 aylık süre zarfından. Halıda temizlik performansı gayet iyi standard modda bile toz kır bırakmıyor. Hicbir eksik göremiyorum cihazda.

Evinizde hali bol ise irobot un uygun modeli varsa irobot hepsini tokatlar çok daha iyidir. Fakat ben araştırırken irobot da kendime göre bir makine bulamamıştım.

X10+ bence fiyatı düşününce qrevo s hatta S8 MaxV ultra vb modellerden daha iyi. Hangi cihazı alırsanız alın ömrü 2-3 sene bu cihazların hatta bazen daha erken bile sorunlar arızalar olabiliyor. O sebeple 16-17 bin liraya X10+ bence en doğru cihaz. Ekstra vereceğiniz 20-30-40K hayatınızda hicbir şeyi değiştirmeyecek

• Ben de xiaomi x10 plus ciddi ciddi düşünüyorum. İyi diyen de var, sorun yaşadım diyen de var.
    20 bini geçemeyecek şekilde daha iyi bir seçenek var mı?

• Bu kez de Dreame standındayız. Uzun sohbetlerden sonra yeni robotlarını da inceledik. Dreame bu sene de Ecovacs ve Roborock firmalarını taklit eden ürünler çıkarmış. Sebebini sorduğumuzda cevap alamadık ama gerek mekanik tasarımı gerekse de ürün kalitesi olarak bu seneki yeni ürünlerinde ciddi bir gerileme mevcut. Lidarları gömme yapan ve gerektiğinde gövdesine indiren tasarım ilk olarak Tapo ve Mova firmalarında görülmüştü geçen sene, şimdi Dreame ve Roborock da eklemiş. Roborock ile aralarındaki ürün mantığı benzerliği hakikaten çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 9 Ocak 2025; 7:12:7 >
  • Dreame standından bir kaç da fotoğraf ekleyelim.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• Dreame ürünlerinden detay kesitleri içeren videomuzu da buraya ekliyorum.

• dün s8 maxv ultra geldi. s7 ye göre hacim olarak baya büyük geldi. akşam olduğu için sabah haritalandırdım ve eski düzen planları uygulamak istedim lakin çok çeşitlilik olması mutlu etti önden süpür ardından derinlemesine paspas yaptırdım. normalde sabah 9 ve öğlen 1 de 3+3 odalara gitmesi gerekirken sabah 9 da bitirdiği işlerin çöp boşaltımı ve mop kurutumasından dolayı 1.20 de başladı. eve gidince bakacağım s7 ye göre fark var. deterjan olarak ne önerirsiniz ne kullanalım.

saygılar

• Uzun suredir robot supurgelerin pil ve cekis gucu konusunda gelismesi herektigini dusunerek almayi geciktirdigim robot supurgeyi dun aldim. Bugun elime ulasti. Ecovaks T30 Omni'yi tercih ettim. Gecen yil s7 ultma max v almak icin cok niyetlenmistim ama bu sene selefleri s8 oldukca pahalanmis olduuundan acikcasi alternatifleri arastirarak ve yakin cevremden de gorus alarak ecovaks'a karar kildim.

Iki konuda tam bilgi bulamadim. Ilki mop suyuna deterjan koyulmasi gerekir mi yoksa yalin su ile mi temizlik daha dogru oluyor? Ikincisi ise kullanacagimiz suyun damitilmis olmasi gibi bir sart var mi? Yonlendirmeniz icin simdiden tesekkur eder, vesile ile yeni cihaz alanlarin gule gule kullanmalarini temenni ederim.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Arkadaşımda sizin makineden var, aldığından beri hazneye robot süpürge deterjanı ilave ediyor. Son 1 2 haftadır nozzle da sıkıntı yaşıyor. Paspasa başlarken sorun yok, odanın ortasından sonra ıslaklık azalıyor yerde sonlara doğru ıslaklık olmuyor. Deterjanlar bir süre sonra tortu yapmaya başlıyor . Bende deterjan kullanıyordum şuan ara verdim, sadece su koyuyorum

• burcink kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı cihazdan var. 1 ayı geçti aktif olarak kullanıyoruz. Cihazı aldığımda resimdeki üründen alıp deterjan kabına koymuştum. Kendisi alıyor zaten. Arıtma suyu ile beraber bu deterjanı kullanıyorum. İlk robot süpürge deneyimimiz. Karşılaştırabileceğim paspas performansı ancak mopla manuel yaptığımız paspas ancak ona göre parke olsun fayans yüzeyler olsun daha temiz parlak ve sanki cilalanmış gibi duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Öncelikle güle güle kullanın. Aynı ürünü bende kullanmaktayım. Robot süpürgelerin içinde kullanılan parçalar kireç tutmayan malzemeden yapılıyormuş. O yüzden arıtılmış su koymanıza gerek yok. Eğer kurutma makineniz varsa ondan çıkan suyu koyabilirsiniz geri dönüşüm olarak. Burada Ali Tan bey var (Hepsirobot) kendisine bunu sormuştum bir kaç sayfa geride görebilirsiniz. Biz çeşme suyu ve arada azcık beyaz sirke şeklinde kullanıyoruz.

Ecovacs'ın kendi deterjanı var ama ülkemizde yok. Belki yurtdışından gelen birini bulursanız rica edip deneyebilirsiniz.

• sezarim kullanıcısına yanıt

Nezdinizde cevap yazan arkadaslarimiza tesekkur ederim. Kurutma makinesi detayini okudum ancak marka konusu aklimda degildi, siz hatirlatinca ayni marka oldugunu hatirlamis oldum. Kurutma makinemiz mevcut ama gidere bagli durumda. O yuzden farkli bir alternatif bulacagiz.

Bende diğer arkadaşlarım adına rica ederim diyeyim o zaman. Başka bir arayış içine girmenize gerek yok. Çeşme suyu kullanın arada fazla olmamak koşulu ile beyaz sirke ekleyin, hem doğal bir şey kullanmış olursunuz.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt

Bu ürünün yorumları çok kötü özellikle hb de. Resimlerle desteklemişler aşırı köpürmüş, birkaç kişinin makinasını bozmuş hatta.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Acaba temiz su tankına direkt kendileri mi koydular? S8 MaxV Ultrada deterjan kabı var ya, o kaptan kendisi temiz suya katıyor. Hatta ben de tedbir amaçlı kabı az doldurdum ama buna rağmen bitmedi çok az alıyor.

• blackice_serkan kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum hocam, isterseniz bakın hb de ürünün fotolu yorumlarına. Uygun fiyatlı diye alacaktım bende görünce cesaret edemedim

• Arkadaşlar, Dreame nin yeni modeli, Roborock ile yarışacak gibi yerdeki lekeleri silebilen kola sahip bir model çıkarmışlar.
    24bin pascal emiş gücü, 100 derecede mop yıkama dan bahsediyorlar.
    Gerçi Türkiye ye gelse bile maddi olarak bütçemizi aşar gibi geliyor bu yeni modeller.

instagram
    Erdi Özüağ on Instagram: "Dünyanın en gelişmiş robot süpürgesi | İnanılmaz özellikler 😱Dreame tarafından geliştirilen yeni nesil robot süpürge, sıradışı özelliklerle geliyor. İçinden çıkan robotik kolla yerdeki eşyaları kaldırıyor, robot kolun kafasını değiştirerek lekeleri silebiliyor, ciddi şekilde yükseliyor, 24 bin pascal emiş gücü sunuyor ve paspaslarını 100 derecede yıkıyor 😱#işbirliği #techstars @hepsiburada @dreame_turkiye @dreame_tech #tech #technology #science #dreame"
    https://www.instagram.com/reel/DEnCGacPf9W/?igsh=MXJleDBhczVyMDN0bg==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 9 Ocak 2025; 22:28:20 >

• 
Sayfa: önceki 29412942294329442945
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.