Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sezarim Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
58.884
Cevap
1.402
Favori
2.413.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29402941294229432944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçların ruloya dolanmadığı bir robot süpürge arıyorum böyle bir model var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt
    Kendi reklam ve tanıtımına göre Roborock son çıkan Curv modeli. Bıçak tasarımlı rulo fırça ile saçları ortasına alarak dolanmadığını iddia ediyor.
    Bende önceki model olan MaxV Ultra var. Kenarlara zamanla dolanıyor. Temizlik gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 6 Ocak 2025; 23:8:9 >
  • Dreame l10s pro ultra heat robotu ile ecovas deebot t30 pro arasında çok kaldım arada 6k fiyat farkı var kullanıcı yorumları çok önemli dönüş yaparsanız çok memnun olurum @Hepsirobot ustad dreame yetkili servisi konusunda çok kötü demişsin hala aynı duzeydeler mi gelişme varımdır bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi s10+ robotum temizlik esnasında su vermiyor. Garantisi var ama xiaomi türkiye mi başka servis mi bilmiyorum. Bunu öğrenmenin bir yolu var mı? Kutusu duruyor. Kutunun üstünde hiçbir firma adı yazmıyor.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Faturayı kesen firmaya ulaşamıyormusun üstad?

• thorvenedik T kullanıcısına yanıt

Ben de o 2 cihaz arasındayım. Deebot idefixde 33500 l10s mediamartkda 30000

• Cok kararsız kaldım hocam bende teknoloji işi her zaman bir bakıma da şans işi kullanıcı yorumları çok önemli oluyor burada

• sezing kullanıcısına yanıt

Ne sorunu yaşadınız ve değişim talep ettiniz hocam? Ne kadar kullanım sonrası?

Amazonda bir sürü var daha bakmadım açıkcası. Evet solüsyon öneriyor ama şimdilik kullanmıyorum.

• Mi x20 plus ile aranıza katıldım güzel makina, en çok merak ettiğim cihazı buldaki konuşmayı değiştirebiliyormuyuz ?

• thorvenedik T kullanıcısına yanıt
    Ultra Heat kullanıyorum, 2 ayı geçti, gerçekten memnunum.
    Tavsiye ederim, ama servis konusunda bir şey diyemem, Dreame yeni bir yapılanma içinde sitesi güncellendi ana yedek parça durumunu bilmiyorum inşallah servis ihtiyacı olmaz.

• Cok teşekkür ediyorum sanirim bu modeli alacağız teknoloji şansımız yaver gider umarım

• Merhabalar, 10 15 bin lira civarına ne önerirsiniz?
    Son sayfalara ve genel yorumlara baktım, roborock q8 max var gibi o fiyata, onu alma bunu al dediğiniz ya da başka önerileriniz var mım

• CES 2025 izlenimleri
    Roborock firmasının özel seminerlerine katıldık ve yeni ürünler hakkında hem detaylı bilgi hem de teknik sorun çözümü konusunda eğitim aldık.
    Heyecan verici ürünler geliyor.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• Hepsirobot olarak CES 2025 Tüketici Elektroniği fuarında yeni Roborock Saros cihazını inceleme ve deneme fırsatını bulduk.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Roborock anlaşılan piyasayı domine etmeye devam edecek. Bilgilendirme için teşekkürler. Ecovacs standını ziyaret edebildiniz mi?

• Media markta ta robot deterjanı 2 lt resna marka 269 TL ye düşmüş.

Kardeş ne yaptın ya aklıma geldide yazıyım dedim. Yıllar önce mop kendiliğinden yukarı çıksa halıyı süpürse sök tak yapmasak diye hayal kurmuştum sende saçma sapan şeyler yazmıştın. Dediğimin aynısını yaptılar acaba biraz utandın mı ? Bu arada celal şengör hocama tekrardan selamlar

• sezarim kullanıcısına yanıt
    Ancak yarın. Kendi standımızdan pek dolaşmaya vakit kalmıyor maalesef. Ecovacs eğitim açmadı bu sene, Dreame ve Mova eğitimleri de Cuma günü.

Anladım. Kendi standınızdanda bir kaç kare paylaşın hocam. Ecovacs eğitim açmadığına göre bu sene kökli bir model getirmeyecek gibi düşünebilir miyiz acaba?

• sezarim kullanıcısına yanıt
    X8 çıkardı yeni ama altyapı aynı, o yüzden bu sene CES’te eğitim açmadı sanırım. Muhtemelen Hanover’de açacaktır.
    Standımız ARA Robotik olarak mevcut, ufak bir şey zaten. TC Cumhurbaşkanlığı Teknoloji Kurulu tarafından seçilen 30 girişimin bulunduğu TURCORN pavyonu içindeyiz, yerli üretim ticari zemin temizlik robotumuz ARI'ye sergiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 8 Ocak 2025; 12:18:35 >
  • 
Sayfa: önceki 29402941294229432944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.