Normal koşullarda hemen tüm robotların sıvı taşıyan mekanizmaları silikonize plastikten üretiliyor. Bu da kireç tutmayan bir hammadde. Bize gelen ve sıvı sistemleri tıkanmış olan robotlarda hemen hiç kireç olmaz, kullanılan deterjan tortusu tıkar sistemleri. O yüzden kullanılan suyun etkisi oldukça sınırlı. Tabii bu hiç bir önlem almayın anlamına gelmiyor. Aşırı kireç var ise evin sayaç girişine çok basit ve ucuz bir reçine filtre ile işi kökünden de çözebilirsiniz. normal musluk suyunu kullanıp arada sırada biraz beyaz sirke katmak da kirece en etkili çözümlerdendir. Saygılarımla |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2939. sayfa)
-
-
cevabınız için teşekkür ederim. Kiradayız ama yinede filtre işini bir düşüneceğim. Bu sırada musluk suyu ve beyaz sirke ile devam. İyi akşamlar.
-
Rica ederim. Bu arada 3. 4. temizlik seanslarında yan fırça ve mop uzatma sıklığını yüksek sıklıktan akıllı sıklığa düşürdükten sonra temizleme süresi 83-84 dakikadan 68 dakikaya indi. Hızlı temizlik ve sarf malzemelerinin uzun süre kullanımı açısından da iyi oldu bu.
-
Aynen hocam musluk suyu beyaz sirke karışımı ile devam edelim bence de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S8 pro ultra için orjinal aksesuar nereden alabilirim
Ali Bey @Hepsirobot merhaba,
2022 Eylül'de sizin de tavsiyeniz üzerine satın aldığımız "Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c" model süpürge bir süredir temizliği tamamlayamıyordu. Birkaç gündür de sürekli şarjda olmasına rağmen pil yüzdesi çok yavaş artıyor (saatte %1 civarı). Bataryası bitmiş olabilir mi?
Eğer problemin batarya kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız siteniz üzerinden 5800 mAh olan bataryadan sipariş edeceğim. Sitede ürünlerin 14 Ocak'tan itibaren kargoya verilebileceği belirtilmiş, daha erken gönderim sağlama imkanınız olur mu?
Teşekkür eder, iyi geceler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries011 -- 2 Ocak 2025; 0:45:52 >
aynı sorunun bire bir aynısı bende de var
-
Çekilmiyor artık o süpürgeler. 2022 eylülde bende mop 2 almıştım, 2c ile aynı süpürge. İyice aptallaştı, sürekli istasyonun yeri değişiyor haritada. Benim batarya sapasağlam ama 120 dk süpürüyordu halen ama harita olayları canımı sıktı en sonunda. X10+ aldım, emekliye ayırdım mop2 yi
Merhaba,
Sorun büyük ihtimalle bataryada efendim ama değil ise zaten iade veya değişim imkanları mevcut.
5800 hücrelerde temin sıkıntısı var, tüm batarya gruplarında gecikme olacak. Maalesef daha önce göndermemiz mümkün olamayabilir.
7000mAh mevcut elimizde, bilgi olarak verelim.
-
O halde yeni batarya sipariş ettiğimizde aynı problem devam ederse bataryayı size iade edebiliyoruz değil mi?
7000mAh olan batarya elimizde mevcut demişsiniz, bugün sipariş versek hemen kargoya verme imkanınız olur mu?
Teşekkür eder, hayırlı işler dilerim.
Bugün kargolarımız çıktı ama yarın sabah erkenden kargoda olacaktır.
Tabii ki iade edebiliyorsunuz efendim, tek bir denemeden herhangi bir zarar olmaz bataryaya. O tür firma kaprislerimiz yoktur Hepsirobot olarak.
-
Ali Bey öncelikle hızlı geri bildiriminiz için teşekkür ederim. 7000mAh olan bataryadan az önce sipariş verdik. Sipariş kodu: 24650
Yarın sabah ürünü kargoya verebilirseniz çok memnun olurum.
İyi günler.
Dream f9 derim bir yılı geçti taş gibi fazla para vermeye gerek yok bence 5 bin TL almıştım şuan aynı fiyatlarda tavsiye ederim 👍
Ben de o markayı soracaktım.
Ama bir dünya modeli var,
D10s
L10s
yok sabit mop yok dönen mop, yok çop istasyonu derken 20 bine cıkıyor rakam.
f9, 2500pa en azından 5000 olsun diyorum.
Dreame L10S Pro da kaldım suan :))
-
Yalnız fiyatı 6000 miş baya iyi alıp geçsem mi acaba, süpürge teknolojisi hızla değişiyor, 1 2 sene kullanıp kenarları temizleyen cihazlara vs geçeriz:) engellerde vs problem yaşıyor mu hocam, odalardan odaya geçerken vs
Birde şarjı az gidiyor demişler 1 sene sonra nasıl şarj durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 2 Ocak 2025; 22:10:11 >
Xiaomi mi robot vacuum mop 2 ultra :8.000 TL
Dream vacuum mop f9: 6200 TL
Bu ikisinden hangisi daha mantıklı f/p olarak?
Herkese merhaba.
S50 miadını doldurdu. Yeni bir cihaz bakıyorum.
150 m2 evde halıları otomatik tanıyıp paspas kaldıracak.
Tüm temizliğini kendi yapacak bir cihaz arıyorum.
Roborock q revo s uygun gibi ama bu fiyatlarda daha
Iyisi varsa öneriye açığım.
Etrafımda ki 5 kişiye aldırdım f9 canavar gibi gücü performans gayet iyi evim 110 metrekare full iken birkerede süpürüyor zaten eksik bile olsa şarjı hemen yarım saat mola yapıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor tavsiye ederim 👍
Açıkçası gözle görülür performans düştü diyemem gayet yerinde verilen her görevi eksiksiz yaptı bugüne kadar dream f9
İnternet tende 10 adet silme bezi aldim 250 tlye heryeri siliyor şuan memnunum tık demedi hiç tavsiye ederim şuan bozulsa 5/6 veririm hiç ugrasmam
Arkadaşlar süpürge için sanal rampa aldım. Gerçekten çok başarılı. Çinli alışveriş siteleri dahil araştırıp en uygun fiyatı hepsiburadada buldum. Bizim mutfakla salon arasında 3 cm'lik bir eşik vardı robot haliyle burayı aşamıyordu. Süpürgeliği söküp çift taraflı bantla monte ettim. Haritada sanal rampa ile ekledim Başta robot çıktıktan sonra inmekte zorlanıyordum şu an çok rahat inip çıkıyor sadece çıkarken mopu takılı değilse altını tak tak vuruyor. Rampayı yükselteceği için süpürgelik üzerine monte etmeyin diyorlar. Sağ sol taraflarda birer santim boşluk kaldı bir de kenarları yuvarlatılmamış olduğu için kenara ayağımız vurursa acıtır mı endişem vardı ama 3d printerda basılmış abs'ten yapılmış kesinlikle acıtmıyor sadece alırken rampanın eşikle aynı yükseklikte ya da biraz yukarıda olmasına dikkat edin çünkü eşik yüksekte kalırsa ayağınızı çarpabilirsiniz rampaya çarpmanızda sıkıntı olmaz. Üretici firma roborock cihazlara uymuyor demiş. Mıknatıslı modelleri de mevcut.
https://www.hepsiburada.com/roboqoq-3cmx75cm-bantli-ten-rengi-robot-elektrikli-supurge-rampasi-kapi-esik-rampasi-p-HBCV000077PZ31?ftid=wfia0qw7l4k4nd9d&magaza=Roboqoq&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 11 Ocak 2025; 2:2:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X