< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adertli -- 30 Aralık 2024; 20:17:37 > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2937. sayfa)
-
-
Ali bey bana 150m2 ev kullanım alanı 100m2 civarı full halı olan evi sadece süpürecek iyi bir cihaz tavsiye edermisiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
X10 plus araştırın. Full otomatik uygun fiyatlı süpürge
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekim gücü 4000 pascal biraz düşük değil mi? Tek fırça var sonuçta nasıl çekiyordur emin olamadım. Siz kullanıyor musunuz?
Evet memnunum
Merhaba Xiaomi x10 plus kullananlara sorum var paspas yaparken alt tepside su birikiyor ve gitmiyor normal mi sizde de mi öyle?
x10 plus çok soru çıkaran bir cihaz. cihazın kullanma kılavuzunda çeşme suyu koyun yazıp arıza verdiğinde arıtma suyu koymanız lazımdı çeşme su cihazı bozar diyen bir servisi var. Asıl işi robot süpürge olan markalara bakmanızı öneririm.
www.sikayetvar.comXiaomi S10+ Plus Robot Süpürge Su Püskürtme Arızası Servis Sıkıntısıhttps://www.sikayetvar.com/xiaomi/xiaomi-s10-plus-robot-supurge-su-puskurtme-arizasi-servis-sikintisi -
Üstat cihazı dün ve bugün kullandık. Gerçekten olağanüstü bir cihaz. Malzeme kalitesi üst düzeyde. Ben siyah aldım. Mat siyah bu ve piyasadaki piyano siyah cihazlara göre çizilme riski daha az. Cihaz çok kısa sürede haritalandırma yapıyor. Çok katlı bir evdeyseniz ve bulunduğunuz katı önceden haritalandırdıysanız bulunduğu katı tanıyıp önceden kaydettiği haritalandırmadan devam ediyor. Cihaz docku ince uzun bir formda. Bu sayede diğer cihazlara göre zeminde daha az yer kaplıyor. Cihaz genelde Roborock'ın s8 maxv ultra modeliyle kıyaslanıyor. S8 Maxv Ultra bu cihazdan 0,3 milim daha geniş, 0,6 milim daha yüksek (cihazın yüksekliği aslında x40 ile aynı ama lidar çıkıntısı daha fazla). S8'in bu cihazdan tek üstün yanı çift fırçalı oluşu. Bu da halı süpürmede çok az bir fark yaratıyor. Gelelim cihazın üstün yanlarına. Cihazdaki engel tanıma teknolojisi üst düzeyde. 120 farklı nesneyi tanıyabiliyor roborock'ta bu sayı 73. Kapının altını bile paspaslıyor. Uygulamada haritasına evdeki mobilyaları ve perdeleri ekleyebiliyorsunuz. Perde kısmı önemli çünkü bazı robotlar perdeyi engel olarak görüp ona çarpmamak için perdenin altını süpürmüyormuş. Ayrıca uygulamasında çok hoşuma giden bir özellik de sanal rampa ekleyebiliyor oluşunuz. Mesela bizim mutfağın zemini salondan 3 cm yukarıda. Halihazırda hiçbir cihaz rampa olmadan mutfağa erişemez. Rampayı haritada konumlandırdığınızda robot ordan başka bir odaya geçebileceğini anlıyor. İnternetten 3*75 cm ebatında rampa sipariş ettim. Satan firma rampanın roborock cihazlarla uyumlu olmadığını roborockların rampadan tırmanamadığını yazmış. Şayet roborock almış olsam mutfağı her temizlemek istediğimde elimle mutfağa taşımam gerekecekti. Yine mesela mutfakta fırının altına milim farkıyla cihaz girebiliyor. Yine roborock lidar çıkıntısı sebebiyle fırının altına giremezdi. Deterjanla temizlik yapması da bence paspasta olması gereken özellik. Sadece su ile paspas yapmak ne kadar etkili olur bilemiyorum. Bu arada paspasla temizliği gerçekten harika. yerleri pırıl pırıl yapıyor. redditte q revo maxv'in parlak zeminlerde iz bıraktığını okumuştum. Paspası zemin döşemesinin yönüne göre yapabiliyor. Uzaltılmış mop ve yan fırça özelliğinin ne sıklıkta kullanılması gerektiğini siz belirleyebiliyorsunuz. standart derseniz 7 günde bir köşeleri alıyor, akıllıyı seçerseniz pil çalışma süresi ve temizlik verimliliğine göre kendi ayarlıyor, yüksek sıklık derseniz her seferinde yapıyor. Yapay zeka ile odadaki kirlilik durumuna göre odayı 2-3 kez süpürüp paspaslıyor, oda temizlik sırasını ayarlayabiliyorsunuz. onun dışında uygulamada kısayollar var. mesela yemekten sonra sadece masanın altını ya da istediğiniz bir alanı tek tuşla temizletebiliyorsunuz. Video çekiminin görüntü kalitesi hd ready düzeyinde. Evde 10 aylık bebek var. Dün bu cihazı yerde oynarken ilk kez gördü korktu. sonra cihaz çocuğu algılayınca durdu oraya gitmekten vazgeçti geri döndü baktı cihaz gidiyor bu sefer ufaklık cihazın peşine takıldı. Bu arada cihaz ve docku oldukça sessiz çalışıyor. Evde 51 metrekare alanı 81 ve 86 dakikada temizledi. Köşe temizlemeyi ve nesnelerden kaçınmayı kapatırsam muhtemelen bu süre 65-70 dakikaya düşer mutfağa girmeye başladığında ise mevcut ayarlarda 100 dakikaya çıkar. 6400 mah pil kapasitesi var, mopu yıkarken şarj da oluyor. pil durumu %70'in altına hiç düşmedi. Muhtemelen bu pil cihaz ölünceye kadar işimi görecek.
Kusurlarına gelecek olursak cihaz ilk çalıştırmada evdeki wifiye bir türlü bağlanamadı, şifre hatalı dedi, modeme de 2,5 metre mesafede idi. Aldım modemin yanına koydum öyle bağlandı. Yine cihaz sadece 2.4 ghz'i destekliyor. Ulan 55 bine cihaz satıyorsun 1200 liralık media player çubuğunun desteklediği 5 ghz'i desteklemiyor. Ha bağlandıktan sonra hiç kopma olmadı ama mesela bazı evler büyük bizdeki modem sinyalleri zayıf, repeaterların çoğu sadece 5 ghz'i destekliyor yani modemden çok uzaklaşırsa repeater da kurtarmaz bağlantısı kesilebilir.
Fırçasına saç teli dolanıyor. Çıkarması eski robotlar kadar olmasa da epey zahmetli. Tricut fırçası ayrı satılıyor. Sıfır dolanma. Yine böyle bir cihazda tricut fırçanın standart olması gerekirdi. Aliexpress'te 1680'e geliyor fırçası. Burada 2.800'e satıyorlar. 6 ay ömrü olan bir fırça için çok para. Sarf malzemelerinin satışı kendi sitesinde yok. Ürünlerin resimleri var ama enteresan bir şekilde satın alma seçeneği yok. Solüsyonu hiçbir yerde bulamadım aliexpress dışında. 20 tane youtuber'a cihaz dağıtacağına önce şu cihazın sarf malzemelerini kendi sitende satmayı becer. Alışveriş sitelerinde sarf malzemeleri de pahalı ayrıca.
Sonuç olarak bu cihaz emiş gücü, pil kapasitesi, moplama ve engel tanıma yetenekleri açısından roborock s8 maxv ultradan daha üstün bir cihaz. Buna rağmen fiyatı da 7000 TL altında. TR'de satılanlar arasında bu cihazdan daha iyi olan tek cihaz Q Revo Curv. Onun da fiyatı 68 bin. Bence değmez. Bu cihazı 50 bine bulduğunda yapıştır. Çünkü bu özellikte bu fiyata başka cihaz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 31 Aralık 2024; 5:51:32 >
-
Rahatsız mısın? Hangi sıcak fırsatta konu açmışım? Halüsinasyon gördün sanırım. Linki yanlış göndermişim. Buyur şikayetleri oku. Edepsizlik de etme.
www.sikayetvar.comXiaomi Robot Vacuum X10 plus Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/xiaomi/robot-vacuum-x10-plus -
Bende x10 plus var fiyatına göre çok iyi tavsiye ederim 16 bin TL aldım çekimi paspası güzel tertemiz yapıyor evi ilk başta bende istasyonsuz istiyordum fakat bu model fiyatına göre hem toz hem yıkama kurutma pratik olunca bu modeli tercih ettim illa istasyonuz istiyorsanız s20 + alın bunu almasaydım onu alırdım büyük ihtimalle
Çeşme suyunun robota zararı var mı arkadaşlar?
toz pislik durumuna göre gitmemesi normal aslında. alt tepsinin parçasını çıkarıp bezle silmeniz lazım arada bir
-
Benim de merak ettiğim bir konu. Arıtılmış su konulmasını tavsiye ediyorlar ama bence 3 ayda bir kahve makinelerinin kireç çözücü kapsüllerine kullansak çeşme suyuyla iş görür. Bazı robotlar da direk musluk suyu bağlantısı var.
-
Kireç çözücü kapsülü nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Cihazın içinede giriyor su oralarda kireç tutabilir. Bende yeni cihaz aldım ve direkt arıtılmış su kullanıyorum şu anda. Bulunduğum bölgenin suyu inanılmaz kireçli. Bir kere çaydanlıkta su kaynatsak dibi hemen kireç kaplanıyor.
-
Ecovacs da çeşme yada arıtılmış su diye öneri de yok. İkidir çeşme suyu koyuyorum bende. Kurutma makinası servis görevlisi kurutmada çıkan suda temiz ütü de vs kullanın demişti onu mu eklesem bilemedim 😂
Hocam çok mantıklı bir öneri aslında. Bende t30 omni kullanıyorum ve kurutma makinesinin suyunu kullanabiliriz.
-
Ona yönelelim ozaman. Eşim hem yerleri hem ütüde o suyu kullanıyordu çünkü.
Kahve makinelerinin kapsülleri var. Direk su haznesine atıyorsunuz Suda çözülüyor. Makinenin içindeki boru ve hortumlardan sıcak su ile geçerek kireçlenmeyi önlüyor.
www.pttavm.comSiemens TZ80002A Kahve Makinesi Kireç Temizlem - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/siemens-tz80002a-kahve-makinesi-kirec-temizleme-tableti-p-1035142030?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.17
-
bu benim de aklıma geldi ama kurutmanın atık su gözünde filtreyi geçen pislikler var. Bence bu suyu boş şeffaf bir kaba döküp içi temizse dediğiniz gibi kurutma suyu kullanılabilir.
-
Herkese Selamlar,
Roborock S8 MaxV Ultra aldım deterjan haznesine, nasıl bir deterjan ve nasıl koymalıyım(su ile yarı yarıya incelterek vb.) ?
Şöyle bir ürün buldum bu ürün sorun çıkartır mı ? Kullananlar nasıl kullanıyor ?(incelterek veya direk deterjan tankına) :
www.hepsiburada.comGesko Robot Süpürge Deterjanı Beyaz Sabun Kokulu 500 ml Fiyatıhttps://app.hb.biz/PTmNpYpvV0nx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 31 Aralık 2024; 14:33:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X