Değerli dostlar, 85 m2 2+1 ev için paspasını kendi temizleyen, sıcak su ile mop yapan bir cihaz arayışım var. Evde yeni emeklemeye başlamış bebek var. Mutfak kapısının girişi 1 cm yüksek. Zemin %20 halı. Halihazırda xiaomi mop 1 c cihazım var. sürekli halının püsküllerine takılıyor. Ecovacs t30 pro omni ve roborock q revo max v cihazları arasında kaldım. Evin her yerinde uzun saç kılları var. Ecovacsın fırçası anti tangle imiş q revo bu konuda nasıl? 2 cihazda mutfaktaki 1 cm'lik eşikten geçebilir mi? Ecovacs ithalatçı garantili mi distibütör garantili mi? Bu iki cihaz arasında ihtiyaçlarıma göre hangi cihazı önerirsiniz? |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2934. sayfa)
-
-
Bir adet kişisel eşyaya genelde göz yumuyorlar ama bu biraz insiyatif meselesi. Ben hemen her ay iki defa çıkış giriş yapıyorum tanıtım ve eğitimlerden dolayı, firmaların test için verdikleri robotlar da yanımda olabiliyor ama şimdiye dek sadece soru sordular diyebilirim, daha hiç gümrük vs ödemedim. Ancak bu garanti değil tabii ki. Bir 'kişisel eşya' tanımı var aslında ama uygulaması açık net değil.
Ankara gümrüğü sıkıntılı, zorunlu xray var ama zaten Curv çok büyük kutu olarak. Memurları ikna edebilir ise geçer ama takılırsa Avrupa'dan geldiği için bildiğim kadarı ile gümrük vergisi + fon ödeyecek, toplamı %30 civarı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 26 Aralık 2024; 7:42:8 > -
Hocam 2 cihaz arasında kaldık artık. Gönül ecovacs x5 istiyo ama pahalı. Ecovacs t30 omni ve ecovacs x2 arasında hangisini tercih etmeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam uçak biraz daha sıkıntılı. Zaten kutusu büyük baya. Mesela Ecovacs t30 pro omni kutusu yaklaşık 19 kg. Kendi valizi vs varsa her türlü uçakta zaten ekstra bagaj masrafı çıkarırlar. Onun dışında havaalanı gümrüğü daha problemli olabilir. Umarım bir sorun yaşamadan sokarsınız.
-
Teşekkür ederim hocam, o %30 riski göze alacağız artık öyle görünüyor. Ben kendisine "anneme hediye getirdim" diye beyan ver dedim, umarım işe yarar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekstra bagaj masrafı çok önemli değil önemli olan gümrükte sıkıntı çıkmaması.
iPhone kullanıcılarına HomeKit uygulaması üzerinden temizlik robotu kontrolü özelliği geliyor.
-
T30 omni yi medimark da indirim olmuş 34999 TL ye aldım. Bu sefer sıkıntı çıkmaz İnşallah
-
Açık olan yanlar haznenin içinde kalıyor zaten, eğer söyleminizi yanlış anlamadıysam.
Listedeki filtrelerin yapıları benzer ancak boyutları aynı değil.
-
Peki s10+ ile uyumlu olanlar hangileri biliyor musunuz?
Roborock Qrevo S ile Dreame X40 ultra karşılaşrıması yapabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel haber, İPhone kullanıyorum, HomeKit uygulama mı güncellenecek, yoksa robot yazılımı mı? Her robot için geçerli mi bu haber, Dreame Ultra Heat ve Roborock Q5 var şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 26 Aralık 2024; 21:41:42 >
Arkadaşım bu ikisini nasıl karşılaşsın :S Roborock un ilk çıkardığı aletle Dreame x50 pro ultra daha doğru bi karşılaştırma olur.
Robot süpürgeler hakkında hiçbir fikri olmayan biri olarak benden daha bilgili birinden egodan uzak, bilgilendirici bir cevap almak istemiştim. Sanırım o aradığım kişi sen değilsin. Yolun açık olsun. Kendin gibilerle karşılaşmazsın umarım.
Hocam Ecovacs Deebot X5 Pro Omni 50bin TL gibi bir fiyatı var önerir misiniz? Türkiyede servis desteği var mı? Firma Türkiyeye resmi bayisi gelir mi?
-
Ecovacs resmi distribütörü var ülkemizde, servisleri de gelişiyor, şikayetleri azaldı görünüyor.
X5 Pro Omni ülkemizde resmi olarak satışta ve şu an için ithal edilen en gelişmiş model.
Saygılarımızla
-
X40 her ne kadar kağıt üzerinde göz boyasa da...
-
X40 ultra 50 bin tl e düşmüş fiyat olarak. Ciddi kafa karıştırdı bu indirim.
X5 Pro bende var hocam. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, yardımcı olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X