arkadaşlar öncelikle başlat-tüm programlar-başlangıçda kısayolu var ayarları tam ben işlemlerden işlemi sona erdirip başlatıyorum ayrıca win 7 home basic ama ben tema yüklemek için kişiselleştirme ekledim ondan yapar mı? şimdiden teşekkürler
cagri_55 tam sopalık adamsın vesselam; Ama iyi anlamda..
Aşağıdaki linkte parrot desktopta part 2 yi izle, video başında rocketdock tan bahsediyorum, eğer gene açılmıyorsa, benim elimden bu sıcakta daha da bişi gelmez...
döveceksin sen beni ama :D ayarlardan bahsettiğim o işte görev yöneticisinde işlemlerde çalışıyor görünüyor ama yok işte masaüstünde
64 bit kullanıyordun değil mi sen! Herhangi bir docklet yüklü ise dock'ta onu kaldır... Dock ayarlardan da dock'ı izle etkin olabilir kontrol et, başka bişi gelmiyor aklıma... Ayrıca dock'ı yüklediğin yeri kontrol et, yani Windows 'un kurulu olduğu diske yüklemiş olmalısın...
evet stack var 64bit sistem
Stack'te eklediğin bir kısayolu gene açmaya çalıştıgı için bulamıyor olabilir, bu yüzden uğraşıyordur ha bire, stack'i iptal et tekrar dene, olcak mı bakalım...
tamam denim dönecem sana hocam
quote:
Orijinalden alıntı: KeShhh®
Stack'te eklediğin bir kısayolu gene açmaya çalıştıgı için bulamıyor olabilir, bu yüzden uğraşıyordur ha bire, stack'i iptal et tekrar dene, olcak mı bakalım...
düzeldi valla ama şimdi bi sorun var şimdi ben o stackı falan kullanamayacak mıyım?onlar benim elim ayağım olmuştu :S
Stack üzerine koyduğun herhangi bir kısayolun yeri değişmiştir, hangisi olduğunu bul ve yerini değiştirdiğinde adresi doğru belirle. sorun kalmaz... Ya da farklı bir stack uygulaması kullan..
tamam teşeekkür ederim :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme