Şimdi Ara

Rocksmith 2014 Edition [PS4 / PS3 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rocksmith 2014 Edition [PS4 / PS3 ANA KONU]

Rocksmith 2014 Edition - Çıkış Fragmanı

Rocksmith 2014 Edition, gitar öğrenmenin en hızlı yoludur. Dilediğin gitar veya bası bağla ve ödüllü Rocksmith yöntemini öğrenen 1 milyon kişinin arasına katıl. Bu seri öncekilerden daha büyük, daha iyi ve daha hızlı. Baştan aşağı yenilenen oyunda yeni modlar, büyük ölçüde geliştirilmiş özellikler, yeni bir görünüm, daha esnek ve derin pratik araçları, yeni teknikler ve ayarlar, 50'nin üzerinde hit parça ve çok daha fazlasını bulacaksınız.

-

Ubisoft'un ilginç girişimiyle karşımıza çıkan ve gerçekten de başarılı bir yapı sunan Rocksmith serisi, 2014 versiyonuyla tekrardan karşınızda. Bu sefer PC'nin yanında PS4 ve Xbox One için de gelen oyun, PS4 tarafında Remote-Play de destekliyor.

Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
    Tür: Müzik
    Dağıtıcı: Ubisoft
    Geliştirici: Ubisoft

gamefaqs.gamespot.com
    Rocksmith 2014 Edition for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/832866-rocksmith-2014-edition

https://www.metacritic.com/game/rocksmith-2014-edition/

Resmi Site:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Haziran 2024; 16:48:23 >

• Rocksmith 2014 Edition DLC - Rage Against The Machine

• aldım oyunum ps4.

[simage]
    [/simage]
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız?
  • 550 ye aldım ama nakit aldım indirim yapıldı
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Bende almayı planlıyorum da acaba nasıl memnumusun ?
    Ben hiçbir şey bilmiyorum gitar hakkında başlasam öğrenirmiyim ?
  • Beyler bu oyun nasıl oynanıyor ? Özel gitarını almak zorunda mıyız ? Bende Ibanez bir gitar var. Amfi için giriş falan da var. Bağlanır mı ki ? Ayrıca psn'de satılıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasimsek

Bende almayı planlıyorum da acaba nasıl memnumusun ?
    Ben hiçbir şey bilmiyorum gitar hakkında başlasam öğrenirmiyim ?

deli bir şey ya kesinlikle öğrenirsin resmen gitar öğretmeni:)hemde oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Beyler bu oyun nasıl oynanıyor ? Özel gitarını almak zorunda mıyız ? Bende Ibanez bir gitar var. Amfi için giriş falan da var. Bağlanır mı ki ? Ayrıca psn'de satılıyor mu ?

kullanırsında o akor yaptığımız yerdeki sayıya göre iki çeşit desteği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Beyler bu oyun nasıl oynanıyor ? Özel gitarını almak zorunda mıyız ? Bende Ibanez bir gitar var. Amfi için giriş falan da var. Bağlanır mı ki ? Ayrıca psn'de satılıyor mu ?

kullanırsında o akor yaptığımız yerdeki sayıya göre iki çeşit desteği var.

Nasıl yani hocam Birde nasıl bağlayabilirim acaba ?
  • Rocksmith 2014 Edition DLC - Classic Riff Singles

• TheDC kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir elektronik gitar ile oynayabileceğinizi düşünüyorum. Oyun özel kablosu ile satılıyor, PSN'den alırsanız kabloyu ayrıca temin etmeniz gerekecek. Kabloyu gitardaki amfi girişine, diğer ucunu da PS4'ün usb girişine takıyorsunuz. Oyun içerisinde sadece menü arası geçişler ds4 ile sağlanıyor.
  • Peki alışmak ne kadar sürüyor Guitar Hero kadar hızlı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Gerçek gitar çalmayı öğretiyor. Gitar çalmayı bilenler içinde istedikleri parçayı alıştırma yapma olanağı sunuyor. Bence düzenli oynanırsa en fazla 15-20 gün içerisinde gitar çalmak öğrenilebilir
  • Gitarınız olduktan sonra bir oyun fiyatı masrafla çok daha fonksiyonlu bir sistem kurabilirsiniz.

İlgilenen varsa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 20 Ocak 2015; 23:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    Yani ya 3+3 (Gibson Type) akor grubuna ya da 6lı (Fender Type) akor grubuna sahip bir gitarınız olmalı ki piyasada bu akor grupları haricinde gitar bulmanız custom bir gitar almamışsanız imkansız.

3+3 (Gibson Type):

6 (Fender Type):

PS4 bağlantısı için bir ara kablo gerekiyor ancak nerden erişilebilir bilmiyorum. Zaten oyunun kendi gitarı yerine bu fiyatlara üst seviye bir Skylark veya orta seviye bir Washburn alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 21 Ocak 2015; 9:31:24 >

• Lütfen hocam, eğer işe yarar birşeyse kendi gitarımla denemek istiyorum çünkü.
  • Pcde ilk ciktiginda denemistim gayet guzel. Ebayden almistim kablosunu. 70 liraya geldi.

7 telli gitar kullanmiyorsaniz her gitar uygundur. Musicmande 4-2 seklindedir mesela burgu dizilimi ama sikinti olmaz. Sonucta frekans ayarliyorsun o tellerde. Oyun da o frekansi algiliyor.

Bu oyunda gitar calarken manyetikleriniz neck pozisyonda olsun. Neck manyetiklerin cikis KHz'leri yuksek oldugundan oyun vurdugunuz teli daha rahat duyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ocak 2015; 10:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun zamandır Rocksmith oynuyorum. Hatta eski versiyonundan beri. sanırım 2011 yada 2012 de çıkmıştı.
    Oyunun facebook sayfasında fotoğrafımı bile yayınlamışlardı
    Oyun guitar hero kadar başarılı ve gerçek gitar çalıyor olmanız, parçaları gerçekten öğreniyor olmanız da yanında kar.
    Oyun yanında usb kablo ile geliyor. Eğer daha önceki versiyondan usb kablolu versiyonunu satın almışsanız 2014 versiyonunu dijital olarak da satın alabiliyorsunuz.
    Youtube da paylaşmış olduğum bazı videolar var
    http://www.youtube.com/watch?v=dggV69gT06g
    Youtube kanalımdan daha fazlasını da bulabilirsiniz. Oyunun görüntülerini de koyduğum için fikir edinmeniz açısından faydalı olacaktır.

• Benim yorumlarımlarımı eksileyen ilerizekalılar kimler acaba=?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.