Şimdi Ara

Rockstar Games Social Club'e giriş yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RGSC'ye şifrem ve mail adresim doğru olduğu halde giriş yapamıyorum.Login failed hatasını veriyor fakat sitesinden girebiliyorum.GTA IV Multiplayer oynamak için giriş yapmak istiyorum olmuyor.Nedeni ne olabilir sizce ?

• games for windows live ı güncelleyin aynı şekilde rgsc de güncelleniyorsa oyun içinden giriş yapılıyor eflc de 4te nasıldır bilmem eğer yapılıyorsa oyun içinden yapın.
  • Hala aynı hocam
  • oyun orjinal mi?
  • Evet orijinal
  • ya ne zulümdür bu
    korsan olsaydı bu kadar uğraşmazdım
    login to failed diyo başka bişey demiyo rsc denen zıkkım
    yok mu çözümü
  • Hocam aynı sorun bende de var çözümünü bulabildiniz mi acaba ?? 6 saatimi aldı oyun orjinal sitesinden giriş yapabiliyorum ama gta oyununa bilgisayrimdan girmek isterken social clube giriş yapamadigim için multilplayer oynayamiyorum boşa mi para vermiş oldum okadar hevesle almıştım çözümü bilen veya tavsiyesi olan arkadaşları lütfen mesaj yazmaktan çekinmeyin zor durumdayız .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad'a Giriş !!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede var herkez de var o sorun :D.Tekrar tekrar denemekten başka çare bulamadım bazen 5 dk bazen 10 hatta bazen 15 dk da bile girdiği oluyor ama hiç girmediği de oluyor.Artık baya düzeldi gibi ama dediğim gibi tekrar deneyiniz.
  • http://www.youtube.com/watch?v=-iVs_D2ZIDo bunu yapın sorun çözülecektir bendede aynı hatayı veriyodu bunu yaptım ve
  • Bende de aynı sorun var Re-send vertification emaili yapmıştım bir daha aynı kodu göndermiyor pcyi dün fprmatladım 2-3 gün önce eflcden oynanıyordu ama gta4ü yükledikten sonra login failed demeye başladı

( oyunum orjinal keyli ve daha önce böyle bir soreun yoktu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BKasma -- 28 Temmuz 2012; 16:19:35 >
  • Aynı sorunu yaşıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.