Şimdi Ara

Rockstar Ve Ubisoft'tan Yeni Oyunlar Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Rockstar Ve Ubisoft'tan Yeni Oyunlar Geliyor

Rockstar firmasının San Diego stüdyosu, şu an yeni bir açık dünya oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Zira verilen yeni iş ilanları, bunu işaret ediyor. Verilen ilanlarda, yeni open world projesi için gameplay programcıları ve network programcıları arandığı belirtilmiş.

Rockstar San Diego, daha önce Red Dead Redemption ve Midnight Club gibi oyunları hazırlamıştı.

Rockstar Ve Ubisoft'tan Yeni Oyunlar Geliyor

Sektörün bir diğer önemli firması Ubisoft'ta da hareketlilik söz konusu. Ubisoft Reflections'da çalışan bir elemanın Linkedin CV'sinde yer alan bilgiye göre stüdyo, şu an Microsoft'un Kinect teknolojisine destek veren yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Ubisoft Reflections, son olarak PC, PS3, Wii ve X360 platformları için geliştirdiği Driver: San Francisco ile boy göstermişti.

Kaynak

• Rockstar la ilgili haberihttp://www.xbox360achievements.org/ sitesinde görmüştüm. Orada tartışılan yeni oyun mu, yoksa RDR ya da Midnight Club dan birinin devamı mı olacağıydı. Ufak bir ihtimal de yeni Bully oyunuydu ama, son oyunu San Diego yapmadığı için elemişler hemen.
  • Hangisi gelirse hayır demem özellikle midnight club'ın devamı gelse keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Hangisi gelirse hayır demem özellikle midnight club'ın devamı gelse keşke

Kesinlikle katılıyorum. Artık yeni bi Midnight Club gerekli.
  • Ben yeni oyun beklerdim açıkçası , çünkü özellikle yani şu nesilde Red Dead'iın devamını yapsalar Red Dead Redemption'dan daha ne kadar üstün olabilir ki.Birde Rockstar , Live'da ki tam sürüm oyunlarına konulan bölge sorununa da bir çözüm bulsa da Midnight Club gibi oyunlarını alabilsek...
  • red dead elimde var ama ben daha oynamadım kötü günler için saklıyorum :)
  • Bu iş ilanlarıydı yok şurda şu işte çalışıyordu muhabbetleriyle haber yapmada iyice moda oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

red dead elimde var ama ben daha oynamadım kötü günler için saklıyorum :)

Aynen yahu, resmen zulaya attık güzelim oyunu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

red dead elimde var ama ben daha oynamadım kötü günler için saklıyorum :)

Aynen yahu, resmen zulaya attık güzelim oyunu:)

öyle valla kıyamıyorum daha 1-2 ay dokunmam benım birde böyle bioshock vardı 3 günde bitirmiştim sonra boşluk olmuştu
  • Yeni bi Midnight harika olur.
  • Valla aslında Vancouver yaptı Bully'yi ama onlarda Max Payne'de ben Bully beklerim aslında ama MC daha mümkün sanki MC 5 güzel olur..
  • Bol bol AC yapsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.