Arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar sro ya başlam istiyorum.Rogue açmak istiyorum.Karakter yapılandırma bölümlerine fln göz attım fakat kafama bikaç şey takıldı.Şimdi rogue olunca hem okcu hem dagger ci mi oluyoruz.Ben sadece dagger olmak istiyorum.
Bide statları ve skilleri nasıl dağıtıyım sizce?
Teşekkürler.
istersen her 2side olabilirisin o senin sp durumuna bağlı...
stat olarak full str önerilir..
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
istersen her 2side olabilirisin o senin sp durumuna bağlı...
stat olarak full str önerilir..
evet ikisini de olabilirsin sana kalmış bişey istersen hem okçu ve de dagger büyülerini açıp dagger olursun ya da sadece dagger büyülerini açıp olabilirsin.stat olarak da str olabilirsin.
"STR olabilirsin" mi ?yuh yani hiç ınt rogue gördünüz mü?
quote:
Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT
"STR olabilirsin" mi ?yuh yani hiç ınt rogue gördünüz mü?
görüp görmemekle alakalı değil ki adam sormuş hangisini olaym bnde str olmalısın ddm int bi roque görülmediği için mi kimse inti seçmiyor
Rogue olucaksan STR yapmalısın.İNT'e sakın verme hiçbir avantajı olmaz.
Dagger-xbow konusuna gelince;Rogue skill ağacında hem dagger hem xbow skilleri bulunur.Bunlardan istediğini açabilirsin.Dagger olmak istiyorsan dagger skillerini , xbow olmak istiyorsan xbow skillerini açabilirsin.Çok sp varsa iki silah skillerini de açabilirsin.Hiçbir zorunluluk yok.
roque olcam diosan str vermelisin cross bow chinese bowlar gibi arrow yerine bolt harcar,en uzaktan vuran builddir,crtileri etklidir vurduğunun iki katıdır,crti + ignore + zerk + life ile vurduğunun 16 katı vurabilrisin,maske düşürebilir istediğin kişinin kılığına girebilirsin.
dagger ise yakından dövüşür ve en seri chardır diebilrim critleri oldukça etkilidr xbowdaki gibi kasarken xbow gibi uzaktan olmadığından ona nazaran biraz daha az seri kasılırsın. maske düşürme vs bunda da vardır.
bence sp yap derim genelde crooss kullan daggerinde gerekli skillerini aç derim
Farmdan önce crossbow skillerini aç.Crossbowla farmını yaparsın sonra dagger skillerini de açarsın.
sp varsa Daqqer-Xbow-Cleric yap crosbow kasılmak için Daqqer+Cleric pwp için 10 numara char olur o zaman sp yoksa sp kasan arkadaşlar var sitede onlara ulaş sp kasıp yaptırabilirsin .
crossbow- bard yap ama rouge dediğin her ikisini de oynamalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme