|
Rolls-Royce Holdings Plc, 2500 çalışanını işten çıkarmayı planlıyor
-
-
Yahu zaten bir aracinın fiyatı bilmem kaç yüz bin Euro hala daha maliyeti düşürmek için işçi çıkarıyorlar ya komik oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fazladan 2500 kişi verimliliği bozup işmi yavaşlatıyor tam anlamadım o kısmı
o 2500 kişi olmayınca dahamı düzgün çalışacak sistem
-
Artık otomasyon çok ilerledi. karar verme konusunda da yapay zeka çok daha iyi hareket ediyor. bu çıkarılacak personelin bir kısmı üretimden olsa da büyük bir kısmı beyaz yaka, pazarlama dep. satıs departmanı, tedarik departmanı, satınalma gibi bolumlerden olacaktır.
-
2500 kişinin işlerini yapay zeka mı yapacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haberin otomobil üreten Rolls Royce ile ilgisi yok. Otomobil üreten BMW iştiraki Rolls Royce'de üretim büyük ölçüde el işçiliğine dayanıyor ve zaten hepi topu 1300 çalışanı var. Yılda da sadece 6000 otomobil üretiyor. CEO'su da Tufan Erginbilgiç değil, Torsten Müller-Ötvös.
Haber havacılık ve enerji kısmıyla ilgili. Rolls Royce Aerospace ve Power şirketlerinde toplam 50 bin kişi kadar çalışıyor. CEO'su da bir Türk, Tufan Erginbilgiç. Buranın da BMW ile ve otomobil ile uzaktan yakından alakası yok.
Haber editörü haberine neden bir otomobil resmi koymuş anlamadım.
-
Editör aa’ın haberini kopyala-yapıştır yapmış okuyup anlamadan anlaşılan…resmen kapak olmuş sizin mesajınız kendisine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Editöre toprak atmaya geldiydim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef aynı isimli bu 2 firma forumda birbiriyle sürekli karıştırılıyor. Daha önce de otomobil bölümüne jet motoru ve enerji santralları üreten Rolls Royce Holding Plc. haberleri açılmıştı.
Ama anlayışlı olmak gerek, otomobillerle çok sıkı ilgilenmeyen birinin bunların farklı firmalar olduğunu bilmemesi şaşırtıcı olmaz. Nihayetinde araba üretenin de adı Rolls Royce, jet motorları ve enerji santralları üretenin de adı Rolls Royce.
Ama editörün şuradan uyanmasını beklerdim: 42000 çalışan yazmış. Yılda sadece 5-6 bin araba üreten bir firma için bu rakamın çok yüksek olduğunu farketmesi gerekirdi.
-
-
kendisi İTÜ işletme mühendisliği mezunudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli ve hibrit araca geçişin kötü yanı otomobil markalarının çalışanlarını olumsuz yönde etkileyecek
-
çıkardı mı
-
Volkswagen 20 bin çalışanı işten çıkaracak .
Otomotiv devide ( Ford ) binlerce kişi işten çıkarılacak .
Vauxhall, Peugeot, Citroen, Fiat, DS, Jeep, Alfa Romeo, Maserati, Abarth and Fiat Professional markalarını bünyesinde barındıran otomotiv üreticisi Stellantis de Binlerce kişiyi işten çıkartacak .
Yukarıda ki örnekleri çoğaltabiliriz.Bir çok otomobil üreticisi ve otomobiller için değişik parça ve ürünler üretenlerden de işten çıkartmalar olacakmış.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haberin otomobil üreten Rolls Royce ile ilgisi yok. Otomobil üreten BMW iştiraki Rolls Royce'de üretim büyük ölçüde el işçiliğine dayanıyor ve zaten hepi topu 1300 çalışanı var. Yılda da sadece 6000 otomobil üretiyor. CEO'su da Tufan Erginbilgiç değil, Torsten Müller-Ötvös. Haber havacılık ve enerji kısmıyla ilgili. Rolls Royce Aerospace ve Power şirketlerinde toplam 50 bin kişi kadar çalışıyor. CEO'su da bir Türk, Tufan Erginbilgiç. Buranın da BMW ile ve otomobil ile uzaktan yakından alakası yok. Haber editörü haberine neden bir otomobil resmi koymuş anlamadım. |
Editöre toprak atmaya geldiydim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X