Şimdi Ara

Rom flashlarken pc kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz once lumia 820 ye rom flashlarken pc nin kapanacağı tuttu ve kırmızı ekranda buyuk font nokia yazsısı kaldı sadece, nette ne bulşduysam denedim ama çözemedim, lütfen yardım edin, telefon uçtu diye çok koırkuyorum

• nsu güncel sürümmü? eğer güncel sürümse tekrar rom yüklemeniz mümkün
  • nsu sürümü güncel fakat telefon da developer gdr3 yüklüydü cihazı tanıyamıyor nsu
  • yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :(
  • Nsu üzerinde kurtarma seçeneği olması lazım.Cihazı bağlamadan açınca aygıtım önyükleme yapmıyor seçeneği var orda onu seç sonrada devam de sonrada cihazı bağla.Dene bakalım olmazsa okia care suite ile dene ordada vardı bu seçenek.Tabi dosyalarını navifirm 2.9 ile indirip gerekli yerlere atman lazım her iki programlada yapmadan önce cihazın dosyalarını gerekli yerlere atman lazım.
  • kendin pişir kendin ye olarak çözdüm sorunu. size de bilgi vereyim.

1-telefonu pc ye bağlayıp nsu yu açıyoruz

2-nsu da "telefonum önyükleme yapmıyor" seçeneğini tıklıyoruz

3-ondan sonra ne telde ne pc de bir hareketlenme olmuyor nsu boşa dönüyor sadece. umutsuzluğa kapılmıyoruz

4-ses kısma ve açma-kapama tuşuna aynı anda basılı tutuyoruz ve tel kapanıyor, açılış titremesinde elimizi tuşlardan çekiyoruz

5- 4. basamağı nsu farklı bir tepki verene kadar tekrarlıyoruz. ben 20 kere filan tekrarladım

işin mantığını anlamasam da çözümü olması bana yetti, inşallah sizlerin başına gelmez bu durum
  • Böyle pc'yi alıp camdan aşşa atacaksın bak bakalım bir daha kapanıyor mu öyle olmadık yerde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Böyle pc'yi alıp camdan aşşa atacaksın bak bakalım bir daha kapanıyor mu öyle olmadık yerde...

bu tür işleri yaparken pc doğrudan fişe takılı olmalı ve kesinlikle hiçbir tasarruf modu aktif olmamalı ve full power modunda çalışmalı. yoksa bu tür kazalar hep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 13 Ocak 2014; 13:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Böyle pc'yi alıp camdan aşşa atacaksın bak bakalım bir daha kapanıyor mu öyle olmadık yerde...

bu tür işleri yaparken pc doğrudan fişe takılı olmalı ve kesinlikle hiçbir tasarruf modu aktif olmamalı ve full power modunda çalışmalı. yoksa bu tür kazalar hep olur.

Sırf bu işler için arkadaştan laptop ödünç alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaustu pc bir de. arkada guncelleme yuklenmiş her halde, ben de rom yuklenirken çalan kapıya bakmaya gittim, donuşte tek gorduğum windowsun hoşçakal yazısıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crepidarain C kullanıcısına yanıt
    Aynısı bios güncellemesi yaparken başıma gelmişti. Servislik olmuştu laptop. Neyse ki çözmüşsünüz olayı , sağ salim atlatmışsınız.
  • Teşekkür ederim sağ olun. bana ders sizlere de ibret oldu, umarım başkasının başına gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.