Şimdi Ara

Rom kurdum Şimdi Usb bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ics rom kurdum telefona. Sim kart görmüyor. Imei silindi sanırım stock rom a dönüş yapıcam ama dload klasörünü telefona atamıyorum çünkü Usb yi taktığımda telefondan usb bağlantısını depolama aygıtı olarak seçemiyorum. driver demeyin rom kurmadan önce attım dosyaları falan. çözümü nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: deanWinchestr

Ics rom kurdum telefona. Sim kart görmüyor. Imei silindi sanırım stock rom a dönüş yapıcam ama dload klasörünü telefona atamıyorum çünkü Usb yi taktığımda telefondan usb bağlantısını depolama aygıtı olarak seçemiyorum. driver demeyin rom kurmadan önce attım dosyaları falan. çözümü nedir

Hafiza kartiniz yok mu?
    Eger yoksa yarin bir kart bulup dloadi ona atip kuracaksiniz.
  • quote:

Ics rom kurdum telefona. Sim kart görmüyor. Imei silindi sanırım stock rom a dönüş yapıcam ama dload klasörünü telefona atamıyorum çünkü Usb yi taktığımda telefondan usb bağlantısını depolama aygıtı olarak seçemiyorum. driver demeyin rom kurmadan önce attım dosyaları falan. çözümü nedir

Hocam ics yi huawei nin resmi güncellemesini kurduktan sonramı yüklediniz?Büyük bir ihtimalle değildir.Öyle değilse CWM den backup almışsanız backup ı yükleyin yoksa 2.2 nin üzerine yüklenen [\b] custom ROM lardan birini yüklemeniz yeterli olacaktır...Bu arada telefon x5 dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Hocam ics yi huawei nin resmi güncellemesini kurduktan sonramı yüklediniz?Büyük bir ihtimalle değildir.Öyle değilse CWM den backup almışsanız backup ı yükleyin yoksa 2.2 nin üzerine yüklenen [\b] custom ROM lardan birini yüklemeniz yeterli olacaktır...Bu arada telefon x5 dimi?

telefon x5. MIUI rom vardı telefonda. usb olarak bağlanabilsem görücem derdini ama bi şekilde yapamıyorum. bağlanmıyor telefon. backup almış olsam keşke yapmadığım için kaldım böyle. sd kart da bulamıyorum şuan. usb den bağlamanın bi yolu yok mu burda. ICS yi de anlayamadım zaten tam ayarlardan falan bişeyler açıp kapasam usb den göremez miyim acaba telefonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.