Bildirim
Rom kurdum Şimdi Usb bağlanamıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: deanWinchestr
Ics rom kurdum telefona. Sim kart görmüyor. Imei silindi sanırım stock rom a dönüş yapıcam ama dload klasörünü telefona atamıyorum çünkü Usb yi taktığımda telefondan usb bağlantısını depolama aygıtı olarak seçemiyorum. driver demeyin rom kurmadan önce attım dosyaları falan. çözümü nedir
Hafiza kartiniz yok mu?
Eger yoksa yarin bir kart bulup dloadi ona atip kuracaksiniz. -
quote:
Ics rom kurdum telefona. Sim kart görmüyor. Imei silindi sanırım stock rom a dönüş yapıcam ama dload klasörünü telefona atamıyorum çünkü Usb yi taktığımda telefondan usb bağlantısını depolama aygıtı olarak seçemiyorum. driver demeyin rom kurmadan önce attım dosyaları falan. çözümü nedir
Hocam ics yi huawei nin resmi güncellemesini kurduktan sonramı yüklediniz?Büyük bir ihtimalle değildir.Öyle değilse CWM den backup almışsanız backup ı yükleyin yoksa 2.2 nin üzerine yüklenen [\b] custom ROM lardan birini yüklemeniz yeterli olacaktır...Bu arada telefon x5 dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: forumber
quote:
Hocam ics yi huawei nin resmi güncellemesini kurduktan sonramı yüklediniz?Büyük bir ihtimalle değildir.Öyle değilse CWM den backup almışsanız backup ı yükleyin yoksa 2.2 nin üzerine yüklenen [\b] custom ROM lardan birini yüklemeniz yeterli olacaktır...Bu arada telefon x5 dimi?
telefon x5. MIUI rom vardı telefonda. usb olarak bağlanabilsem görücem derdini ama bi şekilde yapamıyorum. bağlanmıyor telefon. backup almış olsam keşke yapmadığım için kaldım böyle. sd kart da bulamıyorum şuan. usb den bağlamanın bi yolu yok mu burda. ICS yi de anlayamadım zaten tam ayarlardan falan bişeyler açıp kapasam usb den göremez miyim acaba telefonu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zte nubia v40
- android telefonda video açılmıyor
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- xiaomi batarya resetleme kodu
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- mate 70 pro plus
- huawei p70
- format nasıl atılır
- huawei watch d2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X