Şimdi Ara

Romanya'dan Fiber Hat Çekmek Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde evime internet bağlattım. Eve yeni Fiber hat çektiler. Bana vaat ettikleri hızı alıyorum fakat Türkiye Serveri olan oyunlarda ping değerlerimin 90-100ms olduğunu farkettim. Hız testi yaptığımda İnternet servis sağlayıcının Euroweb Romania yazdığını gördüm.

Bazı oyunlarda ise bulunduğum ülke Romanya olarak gözükmekte. İnternette araştırdım galiba bu sorun sadece bende var. Bu düzelebilecek bir şeymi yoksa cidden hattı Romanya'dan mı getirmişler?

Not:İnternet servis sağlayıcım FibimNet Hız:15/3

• Türk Telekom international'a bağlı TT firmasıdır.Euroweb romanya'da faaliyet göstermektedir.

https://turktelekomint.com/contact-tti/

Çok garip bir durum açıkçası.

• Bilgisayarınızda/modeminizde vpn ya da proxy çalışıyor olabilir mi?

• IP bloğunuz TR kayıtlı olmadığı için o şekilde görüyorsunuz hattınız Romanyadan gelmiyor merak etmeyin Romanya'dan Fiber Hat Çekmek Mümkün mü?  Yüksek ping sebebi ise pop noktaları uzakta oldugundandır

• Kullandığınız ISS ile alakalı. Ekşi'de benzer durumu yaşayan abone varmış, son mesajı kontrol edin.

• @some_et Sonuç ne oldu? Biraz araştırdım da çok ilginç bir ISS'imiş. Kiraladıkları IP blokları Romanya, Almanya, vs. diyenler var. Size Romanya denk gelmiş. Ping düşük olsaydı oyun oynayanlar belki hadi neyse derlerdi ama düşük değil ki. Öyle bir internet kullanılmaz bence. VPN açıp AES256-GCM ile şifrelediğim halde daha düşük gecikme alıyorum. Hız kaybı da az sayılacak düzeyde oluyor.

Single'ı

Frankfurt'a

• IP bloklarını 2. el almışlardır. Bilgileri güncelleyip TR'ye kayıt etsin firma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun aynı vpn kullandığımda ise 40 lardan 25-30 lara iniyor ama oyunlarda eski kullandığım adsl internetten daha kötü ping alıyorum. Çok garip bir şey anlayamdım.

• FibimNet i duymadım hiç galiba, duydum da unuttum mu bilemedim. Garip bir problem. Yukarıda çözümünü yazmışlar, bana da garipsediğimi yazmak düştü. Romanya'dan Fiber Hat Çekmek Mümkün mü? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.