Şimdi Ara

Romanya vizesi hakkında!!! ÖNEMLİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben romanya vizesi almak istiyorum. Almada zorluk çıkarıyorlar mi? Ve başvuru formunu doldurdum ama forumu tekrar nereye göndereceğimi bir türlü bulamadim konsolosluk sitesi sadece forumu koymus nereye nasil gönderecegimizi yazmamış. Romanya vizesi alan bir arkadaş varsa takip etmem gereken uygulamaları bana anlatabilir mi ilk defa vize alıcam o yüzden fazlasıyla acemiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldığım en kolay vizelerden biri idi. Romanya seyahati yazımda da bahsettim, neredeyse tek ilgilendikleri konu vize ücreti idi.
    Formu ve sgk hizmet dökümünü İzmir'deki konsolosluğa götürmüştük, görevli bir inceledi, konsolos beyle görüşeyim dedi. Arka odada oturan bey efendi ile görüştü, bekleyin vizenizi hemen hazırlayalım dediler. Gözümüzün önünde 15-20 dakika içinde vizeleri pasaportlara işlediler, iyi yolculuklar dileyerek bize teslim edip uğurladılar.
    En kolay vize işini de belirtmeden geçmeyeyim :) Havana gezilecek yerler yazımda detaylar var. Küba vizesi için ücreti havale ettim, vizeyi postayla bana gönderdiler, pasaportu bile onlara iletmemiştim.

Seyahatin amacını bilemiyorum ama Braşov çok güzeldi, umarım uğrayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakti1 -- 9 Mayıs 2017; 12:12:24 >

• sakti1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığınız için teşekkür ederim :) ben öğrenci pasaportu aldim Aiesec ile gidicem romanyaya sence bana da kolaylık sağlarlar mi bi de ben adanadayim ankaradan alicam vizeyi randevu almadan gitmeyin diyorlar benden de sgk dökümü isterler mi bagkur borcum var sıkıntı yaratır mi ?

• calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    sadece tahmin ediyorum...
    biz İzmir'de girdik, bizden başka kimse yoktu, çok rahattı. Karı-koca çalışan olduğumuz için sgk dökümü götürdük (gidip dönmemek gibi bir niyetimiz yok, geri dönmek için çok geçerli sebebimiz, işimiz gücümüz anlamında)
    öğrenci olarak bence öğrenci belgesi ya da transcript manalı olacaktır (gidip dönmemek gibi bir niyetim yok, geri dönmek için çok geçerli sebebim, okuyacak okulum var anlamında)

genel olarak vize alırken öğrenilmeye çalışılanlar; bu adam gizlice göç etmeye mi çalışıyor (geri dönüş için gerçek bir gerekçesi var mı) - bu adam bu geziyi finanse edebilir mi?

borcu falan göstermenin bence anlamı yok, adamları geri döneceğine ve seyahati finanse edebilecek kaynağa sahip olduğuna ikna etmelisin
    Peki bunun için banka hesabimda 3 bin lira falan göstersem o rahat olur mu. Bir de aiesec davet mektubu göndericek onun faydası olur demi

• calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    bence olur
    Inşallah. Teşekkür ederim usta saolasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.