Şimdi Ara

Ronaldo-Messi tartışması bitti hale neyi tartışıyosunuz sosyal medyada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Ronaldo turnuvada berbattı. Oyun içinde hiç yoktu nerdeyse. Skor olarak bakacaksak al sana istatistik

http://www.goal.com/tr/haber/ronaldo-ve-messinin-kariyer-istatistikleri/1g8u6l70rsx0i1x92bgs29kp3u

Gol atıyor diye iyi mi diyeyim. O takımda naniden az katkı vermiştir.Oyunun üstünlüğü q7 ve nani sayesinde geldi. Ronaldo her zamanki gibi beleşe kondu kupayada sizin gibiler kondurdu.

Alıntıları Göster
    s,aişdkqwldwüdwğpdwlwd yahu bari cevap yazıp iyice bilgisizlik yapma izleseydin euro 2016yı tamamen ronaldo sayesinde finale çıktığını anlardın portekizin.

Ronaldo > x2 Messi benim için tamamen tartışmaya kapalı bir konu ayrıca Ronaldo'ya sadece çalıştığı için başarılı yeteneği yok flan diyenler olmuş :D

Arkadaş şakamısınız siz herkes o kadar çalışsın ronaldo olsun o zaman ronaldo yetenek konusundada başarı konusundada messi'den kat kat önde 33 yaşında olduğu halde hala Messi'yi katlıyor daha şimdiden 14 gol atmış şlde 20 golle yine şlyi alıcak son 5 senede 4. clsini almış olucak adam Messi'nin son yıllardaki tek cl şampiyonluuğu 2015 ondada ileride suarez neymarla oynadı geride iniesta vs Ronaldo'nun yanındaki adamlara bak bide önceden bale çöpüyle Benzema kazmasıydı şimdi orta sahaya iyi adamlar vs geldi ama hiç biri Ronaldo'nun ismini arkasında bırakamadı.

İstediğinz kadar tartışın Messi 2014teki Eden Hazard'ın yaptığını bile yapamaz Eden Hazard barcelonada olsa her sene şl finaline oynar barcelona zaten messinin yerine olsa.

• Yok Ronaldo 9 golün 9unu atmalıydı. O şekilde hak etmiş olurdu. Ya da 9 asist yapmalıydı. 9 golün 9una bir şekilde katkı vermeliydi. Bu fanboylara göre %100 gol katkısıyla oynaman lazım (hangi futbolcu kariyerinde başardıysa). %66 katkı bile senin kupayı hak edip kazanman için yetersiz çünkü messi fanboyusun.

Neyse en azından desteklediğimiz futbolcu loser değil. Bu argümanı değiştiremiyorlar o yeter.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    görüşlerine saygı duyuyorum. sadece, fikrini değiştirmek için söylemiyorum ama, türkiye ligi dışında saçma konuştuğunu düşünmedim demişsin ya, sadece aklıma geldiği için yazayım dedim, zamanında zidane aktif bir futbolcu iken bu herif zidane hakkında: "zidane'ı en iyi 100 futbolcu arasında saymam" demişti. ha bana sorsan ben de zidane'ı öyle manyak beğeniyor değilim ama sorun şu ki hıncal bu marjinal ve aykırı lafları manşet yapmak için sürekli söylüyor. kendisini zidane'ı beğenmek zorunda değil ama bu laf nedir? böyle sert bir lafın amacı nedir? tiraj kaygısı dışında, hıncal uluç'un kendi içinde zidane'ı beğeniyor olması çok büyük bir olasılık. aslında ben de paylaşarak ekmeğine yağ sürüyorum ya neyse. sözün özü, ben hıncal'a olan saygımı kaybedeli uzun zaman oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Nisan 2018; 10:26:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ciddi ciddi hala Ronaldo Messi'den iyi diyolar futbol izlemeden yorum yapanı gördüm de bu kadar körünü ilk defa gördüm :) Bundan 10 yıl sonra Messi hala GOAT olarak anılırken, Ronaldo da hala "one of the greatest player" olarak anılacak. Aksini iddia eden varsa acırım :)
  • Ronaldo, tek basina Portekize Euro 2016yi kazandirmis.En cok buna guldum.

Birde 10 tane forvet, 10 tane forvet arkasi sayip, Arjantinin kadrosu harika diyorlar. o da cok komik.

Real taraftari disinda herkes, 'Ronaldo Euro 2016da top oynamadi.'
    Real taraftari, 'Ronaldo tek basina Euro 2016yi Portekize kazandirdi.'

Real taraftari disindaki herkes, 'Real, hakemler tarafindan cok destek goruyor, adeta 12.topculari'
    Real taraftari,' hakemler bizi dogruyor. '

Ronaldonun golu klas abi de, Juve defansininin cok kotu olmasinin da bu golde etkisi buyuk.
    Bos kale, penalti gollerine aliskiniz Ronaldonun, ondan boyle gol atinca, Ronaldo taraftarlari gaza geldi.

Messi gibisi bir daha gelmez. Bu adam, Barcada kalarak hata yapti, aidiyet duygusunun bedelini odedi. Pep hocam nereye gitse, gitmeliydi birlikte.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ben Hıncal'ı kendi köşe yazısında yazdığı zamanlardan takip ettiğimden dolayı görüşlerine saygı duydum. Yoksa Türkiye Ligi'nde yorum yaparken gündeme gelme çabasını biliyorum ki çok normal. Çoğu kişi orayı takip ediyor zaten. Herkes kendini öne çıkarmak için farklı yorum yapabilir ancak diğer spor dallarıyla ilgili hep yerinde tespit yaptı.
  • Pele: "Neymar'ı Cristiano ile kıyaslıyorlar ama bana kalırsa Messi'nin oyununa daha benzer bir oyuna sahip. Cristiano harika bir oyuncu ama sadece gol atıyor. Neymar ise hem oyun kuruyor, hem de gol atıyor."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Pele: "Neymar'ı Cristiano ile kıyaslıyorlar ama bana kalırsa Messi'nin oyununa daha benzer bir oyuna sahip. Cristiano harika bir oyuncu ama sadece gol atıyor. Neymar ise hem oyun kuruyor, hem de gol atıyor."
    Neymar, Ronaldodan daha iyi bencede. Gelecek sene, Seyh, eksikleri tamamlasin, Tuchel hocamla goruruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Neymar, Ronaldodan daha iyi bencede. Gelecek sene, Seyh, eksikleri tamamlasin, Tuchel hocamla goruruz.

Alıntıları Göster
    Düşünsene şeyh sürpriz yapıp senelik 25 milyonu teklif edip Pep hocamı takımın başına getiriyormuş. Çıldırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 7 Nisan 2018; 13:50:25 >
  • Psg, Tuchel'i alarak iyi hamle yaptı. Bu dönem biraz daha transfer yapması lazım yine de. Eksikler var

• Mebasta kullanıcısına yanıt
    Tam eksik hoca da değil aslında. Zidane mesela çok vasat bir TD. Ama takım da süper star dolu. Ronaldo var, Modric var, Marcelo var.

Psg'de Neymar hariç süper star yok. Boston celtics gibi abi adamlar. Neymar hariç cl tecrübesi yok (cavani süper star değil, mbappe çok tecrübesiz)

• Pele Neymar'ı adamdan saysınlar diye yüceltmeye çalışmış da elinde patlar ne yazık ki. Her ikisi de 10 numaralı formayı giyiyorlar ben de zamanında giyiyordum diye milleti keriz yerine koyuyor.

Ronaldo Brezilyalı olsa tarihin en iyisi derdi. Ciddiye almamak lazım. Brezilyalı, Portekizli ya da Arjantinlileri bu tartışmada bir kenara bırakmak lazım asla objektif olamazlar milliyetten dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DFD8C17B

Tam eksik hoca da değil aslında. Zidane mesela çok vasat bir TD. Ama takım da süper star dolu. Ronaldo var, Modric var, Marcelo var.

Psg'de Neymar hariç süper star yok. Boston celtics gibi abi adamlar. Neymar hariç cl tecrübesi yok (cavani süper star değil, mbappe çok tecrübesiz)
    Katilmiyorum. Mbappe ve Cavaninin SL tecrubesi var. Cok mac oynadılar. Sorun, hocasizlik ve eksikler.

Skor 1-1 olmus, PSG Realden cok daha etkili, 6 numarada Lo Celso ve sol bek yuzunden pozisyon veriyorduk, o da normaldi. Emery gitti, 1-1den sonra gaza gelip, saldirmaya basladik, degisiklikle takimi batardi, adamlar 2 kontrayla 3-1i buldu, Neymarda sakatlanınca, tur gitti.

6 numara, sol bek ciddi eksikler. Bu pozisyonlarda 2 tane ust duzey topcu oynayip, takimin seviyesini 1-2 tik daha yukari seviyeye cikarmasiyla, 2 vasat topcunun oynamasi farkli.

Pep hocamin gelmesine gerek yok. Tuchele Pep hocam dahi hayran. Bizi ucurur.

• quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    Yuzyilin tespiti. Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Ronaldo, tek basina Portekize Euro 2016yi kazandirmis.En cok buna guldum.

Birde 10 tane forvet, 10 tane forvet arkasi sayip, Arjantinin kadrosu harika diyorlar. o da cok komik.

Real taraftari disinda herkes, 'Ronaldo Euro 2016da top oynamadi.'
    Real taraftari, 'Ronaldo tek basina Euro 2016yi Portekize kazandirdi.'

Real taraftari disindaki herkes, 'Real, hakemler tarafindan cok destek goruyor, adeta 12.topculari'
    Real taraftari,' hakemler bizi dogruyor. '

Ronaldonun golu klas abi de, Juve defansininin cok kotu olmasinin da bu golde etkisi buyuk.
    Bos kale, penalti gollerine aliskiniz Ronaldonun, ondan boyle gol atinca, Ronaldo taraftarlari gaza geldi.

Messi gibisi bir daha gelmez. Bu adam, Barcada kalarak hata yapti, aidiyet duygusunun bedelini odedi. Pep hocam nereye gitse, gitmeliydi birlikte.
    Güzel yazmışsın
    Tek tek senin futbol bilginin 0 olduğunu tüm foruma ilan edicem şimdi
    1-Mascherano,otamendi forvet arkası değil(en azından ben öyle biliyorum)
    2-Real hakemler tarafından cok destek görüyor(Buna katılıyorum ama barcelona da en az real kadar destek görüyor psg maçındaki olayları hatırlatmayalım)
    3-Juve defansı çok kötü seni kaale alıp mesaj yazıyorum zamanıma yazık

BEYLER BAŞLIKTA DA YAZDIĞIM GİBİ TARTIŞMA 2 SENE ÖNCE BİTTİ RONALDO 2 SENE ÖNCEDEN DAHA İYİ DURUMDA.BOŞUNA MESSİ GOLÜ ATIP AAA BU DAHA İYİ DEMEYE KALKIŞMAYIN.BENDE BEN ARFA GOLÜ ATIP AAA BEN ARFA MESSİDEN DAHA İYİ Mİ YAZIYIM YANİ

• https://www.reddit.com/r/soccer/comments/8a2x2e/penalties_conceded_per_game_in_the_champions/

Barcelona Real Madrid'den daha fazla hakem desteği görüyor. Son 10 yıldır penaltı sayıları falan. Şu tablo her şeyi açıklamaya yeterli. Sırf sert oyunla da açıklayamazsınız bunu.

Team Games Played Penalties Conceded Penalties/Game

Barcelona 126 7 0.056

Real Madrid 120 16 0.133

Sakın gelip hakem ve Real Madrid demeyin rezil olursunuz. Yarıdan daha az Barcelona aleyhine penaltı çalınmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Güzel yazmışsın
    Tek tek senin futbol bilginin 0 olduğunu tüm foruma ilan edicem şimdi
    1-Mascherano,otamendi forvet arkası değil(en azından ben öyle biliyorum)
    2-Real hakemler tarafından cok destek görüyor(Buna katılıyorum ama barcelona da en az real kadar destek görüyor psg maçındaki olayları hatırlatmayalım)
    3-Juve defansı çok kötü seni kaale alıp mesaj yazıyorum zamanıma yazık

BEYLER BAŞLIKTA DA YAZDIĞIM GİBİ TARTIŞMA 2 SENE ÖNCE BİTTİ RONALDO 2 SENE ÖNCEDEN DAHA İYİ DURUMDA.BOŞUNA MESSİ GOLÜ ATIP AAA BU DAHA İYİ DEMEYE KALKIŞMAYIN.BENDE BEN ARFA GOLÜ ATIP AAA BEN ARFA MESSİDEN DAHA İYİ Mİ YAZIYIM YANİ

Alıntıları Göster
    Laf oyunu yapma. 10 tane forvet, 10 tane forvet arkasi sayip, Arjantinin kadrosu cok iyi diyorlar.

Masherano mu kaldi. Mascherano bitik halde 2 senedir. Arjantin ve Portekiz kadrolarini karsilastir ilk11 halinde.

Juve defansi bu sene cok kotu. De Sciglio berbat topcu. Barzaglinin eski halinden eser yok, ortasaha desen, Khedira copu ve Bentancur oynadı.

Buffon
    De Sciglio Barzagli Chiellini Asamoah
    Khedira Bentacur

Bu 6li cok kotu. Bu seviyelerin ilk6si diil kesinlikle. Zaten mactan once Juve konusuna yazdim, Real ilk mactan turu gecer diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 7 Nisan 2018; 16:33:26 >

• Ronaldo nun daha iyi olduğu bi kafa vuruşu bide atlama var.

Video daha yeni.33 yaşında herif dünya yıldızı, oyun karakteri Burak Yılmaz ile yarışır.Futbola,futbol izleyicisine,kendi aklına hakaret ediyor.

GOAT için

• Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    bi de itiraz ediyor utanmadan muhahaahah
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Çocukmusunuz video paylaşıp duruyorsunuz.Size göre messi dünyanın en iyisi olabilir,ama 2 sene üst üste şampiyonlar ligini kazanmış-kazandırmış ve milli takımla avrupa kupası olan bir adam var.Sizin düşünceniz bu gerçeği değiştiremez.Boş boş video paylaşıp sidik yarıştırırsınız ancak.TEKRAR YAZIYORUM BİTTİ.BU TARTIŞMA BİTTİ.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.