|
Bildirim
|
2016'da takımı finale taşıyan Ronaldo'ya hiçbir şey yapmadı diyen insanların beyninden istiyorum. Bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz söyler misiniz? Galler maçını falan geç Ronaldo olmasa gruptan çıkamayacak çöpler ordusu Portekiz'den bahsediyoruz.
|
En az katkı veren dediğin adam en skorer 2.oyuncuydu. Adamın ismi yetiyor katkı sağlamak için. Boşsunuz.
Edit= turnuvanın en skorer 2.si |
Ben ronaldo juventusa gol attığı için açmadım konuyu.Hala messiyi savunanların argümanlarının yetersiz oldugunu,fanatiklikten başka bir şey yapmadıklarını söylemek için açtım konuyu.Euro 2016 ronaldo en az katkı verdi diyen arkadaşa ne desem bilemedim.Pepe,q7,nani,renato sanchez,eder bunların katkıları var tabi.Ama ronaldo en az katkı verdi demek için bir nedenin olması lazım.
|
Sen niye sinirleniyosun ki.Arjantin kadrosu yıllardır portekizden daha iyi bir kadro.Hücum hattı yıldızlar karması.Dybala,higuain,aguero,Di Maria,Mascherano,Otamendi.Kendi elinle yazmışın 9 golün 6 sına etki etti diye.Arjantin finale çıktı 2014 te.Portekizde yarı finale çıkmıştı dünya kupasında,avrupa kupasında finale çıkmıştı onları da mı sayalım yani.Sen fanatik biri olduğun için senle tartışmamam lazım ama en azından şunu anla.Bunlar benim görüşüm değil.Ronaldo avrupa kupasını kazandı,2 kere üst üste şampiyonlar ligini kazandı.
|
Hahahahahahahah Messiyi seviyor olmam Ronaldo karşısında gereksiz yere öveceğim anlamına gelmiyor.Messiyi sevme şeklimde yeteneği.Kişiliği veya başka bir şeyi değil.Messiyi izlerken keyif almamak futbola ihanettir.Ancak olmayan başarıları ile övünüp Ronaldodan yüksek tutacak değiliz.Ciddi anlamda okumada sıkıntın var.
.Zamanında seni blockladım diyip şimdi neden cevap yazıp duruyorsun.Adama bak ya.Gerçek kimliğinin olmadığı bir yerde gerçek kimliği olmayan kişilerle yarışa girmiş.Aynen en kral sensin büyüksün üstat.Daha da Real konusuna yazma orada her yazdığında ne zaman yazmışım delikanlı dediğin ss'i yapıştıracağım bilmiş ol. |
Adamlar ciddi ciddi hala Ronaldo Messi'den iyi diyolar futbol izlemeden yorum yapanı gördüm de bu kadar körünü ilk defa gördüm :) Bundan 10 yıl sonra Messi hala GOAT olarak anılırken, Ronaldo da hala "one of the greatest player" olarak anılacak. Aksini iddia eden varsa acırım :)
|
Ne oldu gençler.Dün akşam Ronaldo yüzde 90 elenmiş takımı aldı çeyrek finale çıkardı.Aynısını Messi yapabildi mi.Kaç kere Atletico Madride elendiler.Hangisinde elini taşın altına koydu.Fanatikliği bırakıp en iyinin hakkını verin.Ayrıca Messi bireysel olarak çok güzel bir sezon geçiriyor.Ama işler zora girdiğinde hep kayboldu bu sezon bakalım neler yapacak?
|
Ronaldo gelmeden 02-03 sezonunda MANU şampiyon olmuştu. Ronaldo geldiğinde Veron ve Beckham'ı kaybetmişlerdi. O zamanlar Ronaldoluk pek bir iş yoktu fakat MANU takım olarak gayet iyiydi. Asıl patlama sezonu 06-07'de fena bir kadrosu yoktu. van Der Sar, Vidic, Scholes, Giggs, Ferdinand vardı. CL sezonunda da Tevez'i eklemişlerdi. Takımın franchise oyuncusu kesinlikle Ronaldoydu ama kadrosu iyi değildi demek yanlış olur.
Messi de Pedro, Bojan, Alexis, Arda vs. oyuncularla oynadı. Ben bunu karşılaştırmak için yazmıyorum. Bir oyuncunun takıma etkisi bu kadar fazla değil demeye çalışıyorum. Messi için de geçerli bu. Iniesta, Xavi, Neymar olmasaydı o CL'ler alınamazdı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 6 Nisan 2018; 1:6:24 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|