Şimdi Ara

Ronaldo-Messi tartışması bitti hale neyi tartışıyosunuz sosyal medyada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu tartışma biteli 2 sene olacak neredeyse.Ronaldo Euro 2016'yı kazanınca bu karşılaştırma bitti.Yok o uzaydan gelmiş,saf yetenekmiş falan bunlar boş laf artık.Ronaldo bu kupanın üstüne bir de üst üste 2 sene Şampiyonlar Liginde takımını şampiyon yaptı.Şampiyonlar liginde gol rekorları kırdı,iyice fark açıldı.Bunlar tartışılamaz gerçekler.Messi dünya kupasını kazanırsa öne geçer başka bir yolu yok.Bunu yapamadığı sürece tarihin en iyi 2ci oyuncusu olarak kalacak.

• Ben ronaldo juventusa gol attığı için açmadım konuyu.Hala messiyi savunanların argümanlarının yetersiz oldugunu,fanatiklikten başka bir şey yapmadıklarını söylemek için açtım konuyu.Euro 2016 ronaldo en az katkı verdi diyen arkadaşa ne desem bilemedim.Pepe,q7,nani,renato sanchez,eder bunların katkıları var tabi.Ama ronaldo en az katkı verdi demek için bir nedenin olması lazım.
    Sen niye sinirleniyosun ki.Arjantin kadrosu yıllardır portekizden daha iyi bir kadro.Hücum hattı yıldızlar karması.Dybala,higuain,aguero,Di Maria,Mascherano,Otamendi.Kendi elinle yazmışın 9 golün 6 sına etki etti diye.Arjantin finale çıktı 2014 te.Portekizde yarı finale çıkmıştı dünya kupasında,avrupa kupasında finale çıkmıştı onları da mı sayalım yani.Sen fanatik biri olduğun için senle tartışmamam lazım ama en azından şunu anla.Bunlar benim görüşüm değil.Ronaldo avrupa kupasını kazandı,2 kere üst üste şampiyonlar ligini kazandı.
    Hahahahahahahah Messiyi seviyor olmam Ronaldo karşısında gereksiz yere öveceğim anlamına gelmiyor.Messiyi sevme şeklimde yeteneği.Kişiliği veya başka bir şeyi değil.Messiyi izlerken keyif almamak futbola ihanettir.Ancak olmayan başarıları ile övünüp Ronaldodan yüksek tutacak değiliz.Ciddi anlamda okumada sıkıntın var.

.Zamanında seni blockladım diyip şimdi neden cevap yazıp duruyorsun.Adama bak ya.Gerçek kimliğinin olmadığı bir yerde gerçek kimliği olmayan kişilerle yarışa girmiş.Aynen en kral sensin büyüksün üstat.Daha da Real konusuna yazma orada her yazdığında ne zaman yazmışım delikanlı dediğin ss'i yapıştıracağım bilmiş ol.
    Ne oldu gençler.Dün akşam Ronaldo yüzde 90 elenmiş takımı aldı çeyrek finale çıkardı.Aynısını Messi yapabildi mi.Kaç kere Atletico Madride elendiler.Hangisinde elini taşın altına koydu.Fanatikliği bırakıp en iyinin hakkını verin.Ayrıca Messi bireysel olarak çok güzel bir sezon geçiriyor.Ama işler zora girdiğinde hep kayboldu bu sezon bakalım neler yapacak?
    Ronaldo gelmeden 02-03 sezonunda MANU şampiyon olmuştu. Ronaldo geldiğinde Veron ve Beckham'ı kaybetmişlerdi. O zamanlar Ronaldoluk pek bir iş yoktu fakat MANU takım olarak gayet iyiydi. Asıl patlama sezonu 06-07'de fena bir kadrosu yoktu. van Der Sar, Vidic, Scholes, Giggs, Ferdinand vardı. CL sezonunda da Tevez'i eklemişlerdi. Takımın franchise oyuncusu kesinlikle Ronaldoydu ama kadrosu iyi değildi demek yanlış olur.

Messi de Pedro, Bojan, Alexis, Arda vs. oyuncularla oynadı. Ben bunu karşılaştırmak için yazmıyorum. Bir oyuncunun takıma etkisi bu kadar fazla değil demeye çalışıyorum. Messi için de geçerli bu. Iniesta, Xavi, Neymar olmasaydı o CL'ler alınamazdı.
  • Katiliyorum, Ronaldo çok büyüdü. Messi'nin 2013'e kadarki dominasyonunu kırdı sonra öne geçti. 2016 ve 2017 yillari cok hayati oldu Ronaldo icin. Messi de cok dramatik seyler yasadi ozellikle milli takimda.

Messi bu sene Dünya Kupası'nı kazanirsa tekrar Ronaldo'nun önüne geçer. Hatta tarihin en iyi oyuncusu da denilebilir. gerçi şimdi de deniyor ama kabul gören sayısı artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Messi'nin daha iyi ve yetenekli olduğunu düşünüyorum ama Ronaldo hem takımı olsun hem de kendi performansı olsun 2015'den beri başarı olarak önde gidiyor. Messi'nin hırs yapıp bu sene WC alması lazım. Emekli olmadan 2 CL ile taçlandırırsa da Ronaldo'nun önüne geçer. Şuan Ronaldo bir tık önde diyebilirim güncel başarı konusunda.
  • Bu tartışmalar hiç bir zaman bitmez. gol sayısına bakıp yada kupa sayısına bakıp şu daha iyi demek de komik

Valdesin Şampiyonlar ligi kupası var ama Buffondan iyi değil
    Suarezin İniestadan daha fazla asisti var ama iniestanın pas kalitesinin yanına yaklaşamaz.

Benim için her zaman tarihin en iyisi Messidir.
  • Bir defa Ronaldonun o rezil milli takımla dünya kupası alma falan şansı yok.Portekizin tarihinde dünya kupasına katılışı gruptan çıkışı bile sayılıyken.Hatta Ronaldo gelene kadar avrupa şampiyonasında finali bile yokken bu adamla kupa aldılar.Bu çok uzay bir olay.

Ama Arjantin tarihi başarılarla dolu Dünya kupasının iki kere almış alma potansiyeli de hep olmuş bir takım.Arjantin bu sene alırsa kimse şaşırmaz ama Portekiz alırsa herkes şok olur.Ben ergenler dışında Portekiz kupayı alır diyen görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Bir defa Ronaldonun o rezil milli takımla dünya kupası alma falan şansı yok.Portekizin tarihinde dünya kupasına katılışı gruptan çıkışı bile sayılıyken.Hatta Ronaldo gelene kadar avrupa şampiyonasında finali bile yokken bu adamla kupa aldılar.Bu çok uzay bir olay.

Ama Arjantin tarihi başarılarla dolu Dünya kupasının iki kere almış alma potansiyeli de hep olmuş bir takım.Arjantin bu sene alırsa kimse şaşırmaz ama Portekiz alırsa herkes şok olur.Ben ergenler dışında Portekiz kupayı alır diyen görmedim.

Arjantin, Belçika'nın Güney Amerikalı hali. Teker teker bakıldığında kaliteli kadroları var gibi ama takımca bir şey yapamıyorlar. Messi'ye çok bağlılar.

Arjantin, Portekiz'den iyi bir takım da Portekiz'in gençlerini ben beğeniyorum yetenekli oyuncu çıkarıyorlar.

• ne saçma bi konu bu ya

nerede bitti bu tartışma senin hayal dünyanda mı

neymiş euro 2016 almış.Messi 2014 de kazma higuain olmasa dünya kupasını alacaktı,o zaman en iyinin messi olduğunu kabul edecek misiniz

Geçiniz.Her iki futbolcuyu da 90 dakika izlerim.Messinin saha içinde yaptıkları daha zor işler.

Hem istatistiklerde de ronaldonun önündedir messi.Hem asist hem de gol olarak.

Bence messi çok daha iyi bi futbolcudur ama form olarak son 2 senedir düşüşte ona katılıyorum.Ronaldo ise hala eski formunda.Bunu da çok çalışmasına bağlıyorum.Messi çok zeki ama çalışmayan öğrenciler gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • messiyi tartışmak (çarpıldı)

• Belçika tamamen şişirme bir takım.Arjantinde kimse şişirme değil.Dünyada hangi milli takım ne kadar iyi?Ben Arjantin en iyisi demiyorum ama ispanya Brezilya Almanya Arjantin bu dördünden biri alacak yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

ne saçma bi konu bu ya

nerede bitti bu tartışma senin hayal dünyanda mı

neymiş euro 2016 almış.Messi 2014 de kazma higuain olmasa dünya kupasını alacaktı,o zaman en iyinin messi olduğunu kabul edecek misiniz

Geçiniz.Her iki futbolcuyu da 90 dakika izlerim.Messinin saha içinde yaptıkları daha zor işler.

Hem istatistiklerde de ronaldonun önündedir messi.Hem asist hem de gol olarak.

Bence messi çok daha iyi bi futbolcudur ama form olarak son 2 senedir düşüşte ona katılıyorum.Ronaldo ise hala eski formunda.Bunu da çok çalışmasına bağlıyorum.Messi çok zeki ama çalışmayan öğrenciler gibi.

Hocam orası öyle de Messi'nin hırslanması lazım. 34, 35 yaşında gibi oynuyor.

Sevilla maçındaki gibi tek başına alabilecek potansiyel var adamda ama hırs yok. CL'de hırslan, Roma'ya hattrick yap. Bizde bunu en iyi Iniesta yapıyor. Hatta bu konuda Ronaldo'nun önünde bile diyebilirim. Adam çıktı İspanya'ya WC aldırdı. Barca'yı finale taşıdı. Aynısını Messi'nin de yapması lazım.

• Ben demiyorum gerçekler bunlar hala messi daha iyi diyebiliyorsanız,futbol bilginizde problem var yada fanatiksiniz.Messi yıldızlar karması arjantin milli takımıyla adam akıllı bir kupa kazanamadı.Üst üste 2 şampiyonlar ligi kazanamadı.Ronaldo kazandı.Ronaldo takımı sayesinde kazanmadı.Neredeyse tek başına kazandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

Ben demiyorum gerçekler bunlar hala messi daha iyi diyebiliyorsanız,futbol bilginizde problem var yada fanatiksiniz.Messi yıldızlar karması arjantin milli takımıyla adam akıllı bir kupa kazanamadı.Üst üste 2 şampiyonlar ligi kazanamadı.Ronaldo kazandı.Ronaldo takımı sayesinde kazanmadı.Neredeyse tek başına kazandırdı.

ne yıldızlar karması ya ne diyorsun sen

kaç tane arjantin maçı izledin

kafadan sallamasyon konuşup durma.Yıldızlar karması dediğin takım messi olmasa dünya kupasına gidemiyordu,copa americada finale çıkamıyordu.Takım olmak yıldızlarla olmuyor takım oyunuyla uyumla oluyor.Futbol bilgin bu kadar kıt ki bunu bilmiyorsun bi de milletin futbol bilgisine laf ediyorsun.

Ronaldo 2016 da 9 golün 6 sına etki etti.Finalde de oynamadı.Dolayısıyla tek başına kazandırdı falan komik şeyler.

Messi 2014 de arjantinin toplam attığı 8 golün 5 ine etki etti doğrudan.2014 dünya kupasından niye bahsetmiyorsun hiç

• Messiciyim ama bu tartışmaların artık azalarak bitmesi lazım. Messi 31 yaşında , Ronaldo 33 yaşında. Max 3 sene içerisinde ikisinin de eski etkinliği kalmayacak. Neymar mi Mo Salah mı diye tartışacağız.

• Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Sen niye sinirleniyosun ki.Arjantin kadrosu yıllardır portekizden daha iyi bir kadro.Hücum hattı yıldızlar karması.Dybala,higuain,aguero,Di Maria,Mascherano,Otamendi.Kendi elinle yazmışın 9 golün 6 sına etki etti diye.Arjantin finale çıktı 2014 te.Portekizde yarı finale çıkmıştı dünya kupasında,avrupa kupasında finale çıkmıştı onları da mı sayalım yani.Sen fanatik biri olduğun için senle tartışmamam lazım ama en azından şunu anla.Bunlar benim görüşüm değil.Ronaldo avrupa kupasını kazandı,2 kere üst üste şampiyonlar ligini kazandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

yahu kariyer olarak ronaldo daha iyi ona bir şey dediğim yok.Kariyerinin daha iyi olması onu messiden daha iyi futbolcu yapmaz.İkisini birbirine karıştırıyorsun.

Ne yani palacio ve higuain takozluk yapmasa mutlak olarak herkes messi>ronaldo mu diyecekti?Hayır bu tartışmalar devam edecekti.Sunduğun argüman saçma onu diyorum.

Kariyerine bakarsak iniesta hem ronaldo hem de messiden iyi.Kazanmadığı kupa kalmadı,dünya kupası finalinde gol attı en büyük kupayı aldırdı takımına.

Tekrar ediyorum kağıt üstünde arjantin çok güçlü bir takım ancak sahada oynadıkları futbolu görsen messisiz gülersin yani o derece oynuyorlar.Portekizden hallice bir takım oyunları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 6 Nisan 2018; 1:6:24 >

• hiç başlamadı ki biri en iyisi olduğu için en iyi diğeri en iyiyi yakalamaya çalışan biri
  • Messi tabiiki asıl romaldo diyen futbol tartışmasın. Avrupa kupası kazandı diye dünde bi röveşata attı hemen hoooo Romaldo en iyi futbolcu len avrupa kupası len hemen başladınız. Arjantin yıldızlar karmasıymış :) defans ve orta sahaya tekrar bak +kaleci. Portekiz ne ? Sanki hepsi 3.lig topçusu bi ronaldo var gibi konuşmayın. Boş boş konular açıyorsunuz. Senelerdir 2-3-4 gol attığı gibi ya da çalım röveşata falan yaptığı zaman foruma ronaldo en iyi len diye damlıyorsunuz. Sözüm jose gökan a. Romaldocu fanboyların yaptığını messiciler bu kadar yapmıyor yav. Alemsiniz

• Romaldo yazmandan anladı herkes zaten
  • bu yazdığına (tartışma bitmiş) kendin bile inanmıyosun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav artık bıkmadınız mı?

Messi Bayern'e 2-3 tane sallar sonra direk konu açılır Ronaldocular burda mı diye

Ronaldo bir röveşata atar sonra yine direk konu açılır Messiciler burda mı diye.

Hala mı anlamadınız arkadaş..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.