Şimdi Ara

RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ten hag seni savundugum zamanlara yaziklar olsun.

boyle birine boyle bi karaktere yapilanlar insanlik sucu.

unitedli taraftarlarin ronaldo ya sahip cikmamasi daha vahim.

UNİTED KÜÇÜK KULUPTUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ronaldo olayı "gönül bağı" gibi profesyonellik dışı kavramların günümüz dünyasında ne kadar geçersiz ve aldatmaca olduğunu gösteriyo.

ManU yönetimi Ronaldo'yu almaya çabalarken "gönül bağı" kavramını kullandılar, gittiler dediler işte: "seninle bizim aramızdaki ilişki profesyonelliğin ötesinde, sen bu kulübün çocuğusun, burası senin evin" vs vs..

ama 2022 yaz transfer döneminde Ronaldo ayrılmak isteyince, ManU yönetimi bu kez profesyonel unsurlara sığınıp "kontratın var, ben salmadıkça gitmen imkansız" ısrarında bulundu (çünkü başka forvet bulamadı bu beceriksiz yönetim ve TD)

sonuç? şimdi Ronaldo'yu kendi elleriyle göndermek isteyecek duruma geldiler.

demek ki neymiş? futbolcuna karşı ikiyüzlü davranmak işe yaramıyomuş.

oyuncuyu gelmeye ikna ederken: seninle bizim aramızda aile ilişkisi var, başka kulüpte bulamayacaksın bu ilişkiyi.
    oyuncuyu salmamak istediğinde: seninle bizim aramızdaki ilişki %100 profesyoneldir, senin gitme isteğin benim için geçersizdir, kontratın var ve biz istemedikçe gidemezsin.

yahu kardeşim, futbolcun ile aranda gönül bağın olsun ya da olmasın farketmiyo, şu gerçek değişmiyo: Lewandowski olsun, Ronaldo olsun GİTMEK İSTEYEN ADAMI KULÜBE ZİNCİRLE BAĞLAMAK İŞE YARAMAZ.

gitmemesi için Mbappe'nin önünde secdeye kapanan Fransa bile şimdi Mbappe'nin yarattığı sorunları konuşuyo hergün. belki yarın kendi istekleri ile kovacaklar Mbappeyi. bu olursa şaşırmayacağız artık. düşünün yani.

Bayern yönetimi sırf ellerinde kontrat var diye Lewandowski'yi kulübe zincirle bağlamaya kalkmış olsalardı, aynı sorunları onlar da Lewa ile yaşıyor olacaklardı şuanda.

Bayern yönetiminin kafa çalışıyo. ManU yönetiminin ise kafa çalışmıyo. kafaları çalışmadığı için hem kendilerini hem de oyuncuyu zor duruma düşürüyolar. olay bu kadar net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarihin en iyi ikinci futbolcusunun sonu böyle olmamalıydı ancak fanları da bir dersi haketmişti. Bu sene çok güzel ağlıyorlar doğrusu. Acayip zevk alıyorum.

• ''Ronaldo'yu City istiyordu ama o MANU'yu seçti.'' cümlesine inanan var mı?

Ronaldo City'de idmana çıkamaz.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Gönül bagini topcular islerine gelince kullanmasini biliyorlar. Kontrati da kullanmayi biliyorlar. Barca De Jongu göndermek icin yapabilecek her seyi yapti lakin parayi birakmadi. Kontratim var, parami alirim dedi. Bu gönül bagi olayindan en fazla zarar gören takim Munihtir. Bitik Riberye verilen kontratlar, Müllerin bir türlü kesilmemesi vs. Müller Munihin evladi diye 21.5 milyon avroluk kontrat aldi. Müllere bu parayi kim verir? Ayni Müller, 2015te United istediginde Unitedin ilgisini kullanip maasina zam aldi. Mesela Munihi Sarri gönderemedi, cünkü kontrati var. Yatarak para almayi tercih etti.

Yani söylemek istedigim bu gönül bagi ve kontrati topcular istedikleri gibi kullaniyor ve magdur olan hep kulüpler oluyor.

Lewandowski 34 yasindaydi. Munih tutmak istese, 3 yillik kontrati verip maasina da zam yapip tutardi. Lakin, Lewandowskiye 38 yasina kadar zamli kontrat vermek Munih icin delilikti. Barcayla Subatta anlasip bunu Munih yönetimine söylemeyen ve Haalandin kacirilmasina neden olan, antremana gec gelip, sponsor firmanin arabasi yerine farkli arabayla tesislere gelen Lewandowskinin Munih yönetimine kalirsam sorun cikaririm mesajlari göndermesi de profesyonelce ve etik degildi.

Mbappe olayi farkli. Mbappeyi 34 yasindaki Lewandowski ve 38 yasindaki Ronaldoyla karsilastirmak dogru degil. Mbappe, 23 yasinda. Pazarlama yönü en güclü topcu ayni zamanda. Mbappenin pozisyonu cok güclü. Dünyanin en iyi topcusu. Perez de Mbappeyi ayartmak icin her seyi yapti. Euro 2021de Benzemayla haber göndermekten cilgin mali teklifler yapmaya kadar. Mbappe her zaman ben Fransiz milliyetcisiyim, Parisin cocuguyum, Realde kazanabilecegimi PSGde kazanirsam neden ayrilayim dedi. Mbappeye SLyi kazanacak bir kadro ve 3 büyük transfer sözü verildi. Lakin, Camposun kendisi de beceremedim aciklamasi yapti. Bu sözler tutulmadi, ek olarak Messi dedeyle 2 senelik kontrat yenileyecegi haberlerini Messi dedenin menajeri basina yaptirdi.PSG de yalanlamadi. Mbappenin demoralize olup sinirlenmesi dogal. PSG güclü bir kadro kurmus, Ramos dede ve bitik Messi dedeyle oynayarak kim kariyerinin en güzel yillarini heba etmek ister?

Reali reddetti diye Realin basini Mbappeye saldiriyor. Messi dedenin medyadaki gücü malum. Onlar da saldiriyor. Messi dede melek gibi görünüp Neymari da arkasina alarak Mbappeyi dislamaya da calisti. Lakin, sorun cikaran Mbappe oluyor. Bir kontra pozisyonu var. Vitinha Messi dedeye topu veriyor. Haliyle pozisyon ölüyor. Soldan depar atan Mbappeye topu verse tehlikeli bir atak gelisecek. Mbappe de buna tepki gösterdi. Sen misin tepki gösteren?

Messi dedenin kaymagini Barca yedi, cefasini da PSG ve Mbappe mi ceksin? Mbappe rest cekmeden önce tüm takim Messi dedeye calisiyordu. 35lik Messi dede, temposuz, sahada yürüyen, adamini kovalamayan, savunmaya katkisi sifir olan Messi dedeye.Messi transferi PSGnin basina gelen en kötü seydir. Pres yapip, top tutan, sirti dönük oynayabilen, Mbappe ve Neymara alan acip onlari besleyecek bir forvet alip onlarin perfonmansini artirmak yerine gidip 35lik dedeyi aldilar. O da melek gibi görünüp, arka plandan takimi ciftligi gibi yönetmeye kalkinca Mbappe de buna tepki gösterince kötü cocuk Mbappe oldu.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

buna inanan erkek

• Sıradan Penaldocu profili değil mi bu? Çoğunluğu gizliyor ama. RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi herkesi geçtim sana ne oluyor Allah belanı versin cancelo.

• Reyise yapılan haksızlığın bedeli elbette ödenecektir.

Yaşlı domuz eti ve hamburger ile beslenen Wayne Rooney kim oluyorda reyise saldırıyor?

Bu adamlar aynı yaşta?

Az insanda saygı olur.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Ronaldo'nun her yeri botoks, estetik falan. Yapma bebek gibi. Erkeğim diye geziyor. Rooney daha doğal. Erkek gibi erkek Rooney gibi olur işte. Adam kazandıklarını gömüyor kime ne la ayrıca? Çok da umrundadır Rooney'in Ronaldo barbiesi. Ronaldo'nun fiziği de çok sağlam he harbiden. 10 metre koşamıyor tıkanmadan. Topa vuramıyor falan.RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 16 Kasım 2022; 10:59:57 >
  • İlk kez kulübün içinden biri, hem de büyük çaplı biri Glazerların gerçek yüzünü ortaya alenen dökmüş oldu. Ronaldo gönderilmeden önce bir iyilik yapmış oldu. Ama bir şey değişeceğini sanmıyorum. Taraftarları yıllardır memnun değil ama 3 maç üst üste kazansalar we're cooking diyorlar. Bu zihniyetle bir şey değişmez. Bir sezon satışlar dibe vursa o zaman değişir ama niyetleri yok. United iyimser bir tahminle 4 sene daha bekler ligi almak için. Ronaldo neden United'a döndü anlamadım. Bu adamın saha dışındaki aklını hiç beğenmiyorum. Menajerinin de pek bir numarası yok. Real Madrid'in senelerce Arbeloa, Diarra, Khedira, Coentraolu kazma kadrolarının kahrını çekti, tam Barcelona'ya karşı kadro üstünlüğü kurmuşken zayıflayan Juventus'a gitti. Ordan da başarıya niyetli olmadıklarını sağır sultanın bildiği United'a gitti. başına gelenleri hak etmiyor değil ama insan üzülüyor. Realde kalsa 2 La Liga, en az 1 CL daha kazanacaktı. Hatta Juventus'ta kalsa bile geçen sene Serie A kazanabilirlerdi. Bu dünya kupasında her zamankinden çok destekleyeceğim. Bir şekilde alırsa muhteşem olur, başka bir CL alma şansı kalmadı gibi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 17 Kasım 2022; 0:54:35 >

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Portekiz Dünya Kupası'nı kazansa bile bu Ronaldo sayesinde olmayacak biliyorsun değil mi? Tıpkı 2016'daki gibi. RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO Boş hayaller kurmamak lazım.

• RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO

Maçları izlemesem haklısın diyeceğim ama maçların hepsini izledim be dostum. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sanırım. Maçkolik skor, istatistik takipçisi tayfa yani kıps ;) Ronaldo'nun 2016'daki kupada Eder, Quaresma hatta Pepe kadar bile bir katkısı yoktu. En iyi üçüncü olup çıkmışlardı gruptan falan. Zaten kupanın MVP'si de Pepe idi yanlışım yoksa. Yani geçiniz lütfen. RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO 

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Fanlarına sorsan Ronaldo taşıyordu Madrid'i falan. RONALDO YA YAPILAN HAKSIZLIK ZORUMA GİDİO 

• ben de izledim. macaristan macinda 38 yasinda carvalho sahaya birakinca topuguyla falan gol atip gruptan cikarmak zorunda kalmisti. hirvatistan macinin 117. dakkasinda kendi ceza sahasi onunden top kapip 90 metre depar falan basmisti da sonra galibiyet golunu atmislardi. merak etme her maci izlerim iyi hatirlarim. pepe de finalin mvp'si idi, kupaninki griezmann oldu.

takımın attığı gollerin %66'sina etki etmis adama katkisi yok demek nafile bir caba oluyor. ronaldo'ya saygin yok orasini anladik, olmak zorunda da degil de bari biraz kendine olsun da sunlari suraya yazma :D

Macaristan maçı dışında kayda değer bir şeyler yaptığı başka bir maç söyleyebilir misin bana? Depar atmak hariciyle tabî. Depar atmak kayda değer bir şey değil nitekim. Hmmm demek turnuva MVP'si Griezmann, neden Ronaldo değil acaba? Kazanan takımın gollerinin çoğuna katkı sağlamış yani sonuçta. Çok ilginç. :)

• yari final galler macinda skor 0-0 ve oyun dengedeyken 1 gol 1 asist yapmasi ve takimin finale cikmasi.

gruptan cikis maci, finale cikis maci, son 16 maclarindan ornekler vermis oldum.

griezmann secildi cunku gol krali oldu ve en onemlisi de kaybettiler. bu turnuvalarda genelde kaybeden takimin en iyi oyuncusunu onore etmek amaciyla ödül veriliyor. 98 ronaldo, 02 kahn, 06 zidane, 10 forlan, 14 messi, 18 modric. en son donnarumma gelenegi bozdu herhalde onun da onune italyan takimindan en az 3 adam yazilirdi. zaten benim griezmann hakkinda pek bir sey dememe gerek var mi bilmem cunku kendisi final macindan sonra benim odulleri kazanma sansim sona erdi, ronaldo kazanacak diyerek tebrik etmisti. ronaldo daha zayif bir takimda oynadi ve yuzdesel olarak daha cok gole etki etti. griezmann'in daha fazla gol atmasinin ve soyledigim nedenden dolayi odul almasinin garip bir tarafi yok. iniesta dururken forlanin almasi ne kadar alakaliysa bu da oyle. griezmann da cok iyi oynamisti orasi ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 17 Kasım 2022; 19:13:42 >

Örneğini verdiğin isimlerin onore edildikleri turnuva Dünya Kupası yalnız.

2000 Euro Cup Zinedine Zidane

2004 Euro Cup Theodoros Zagorakis

2008 Euro Cup Xavi

2020 Euro Cup Donnarumma

Genelde kazanan takımların oyuncularına verilmiş. Onore edilmek gibi bir durum yok gibi. :) Yani en azından Euro Cup'ta. Sadece 2012 ve 2016'da kaybeden takımdan oyunculara verilmiş. Pekte tutarlı değil. Neyse günümüze dönelim. Manchester United maçlarını izliyor musun? Eğer izliyorsan Ronaldo'nun Portekiz'e hiçbir katkı veremeyecek olduğunun farkına varman çok zor olmamalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.