Hocam bu protein tozunu kullanan var mı ya veya bilgisi olan çevresinde kullanan birileri olan fikir sahibi olan ? ronnie coleman bunu mu kullanıyomuş ? :)
Ronnie spor kariyerinin sonuna geldiği için piyasaya kendi ürünlerini sürüp bu şekilde gelir sağlamaya çalıştı. Ürünler konusunda pek bilgim yok ama servis başına 29gr protein, 5gr creatine vs içerği güzel görünüyor. Son dönemlerinde BSN'in sponsorluğundaydı Ronnie.
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Ronnie spor kariyerinin sonuna geldiği için piyasaya kendi ürünlerini sürüp bu şekilde gelir sağlamaya çalıştı. Ürünler konusunda pek bilgim yok ama servis başına 29gr protein, 5gr creatine vs içerği güzel görünüyor. Son dönemlerinde BSN'in sponsorluğundaydı Ronnie.
Ben şu anda whey olarak 3 matrix kullanıyorum hardline ama ocakta karbo ve yağ oranı fazla oldugu için bsn kullanıcam ocaktan itbaren 3 4 ay kadar bulk için. fakat bunda da karbo oranı fazla bulk için uygun olur mu ki mesela bi bsn syhtha-6 ile veya nitrotech performance ile karşılaştırırsak sonuç ne olur çok merak ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme