Şimdi Ara

RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİ.DREXLER22

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru:Merhaba Drexler22 Kendinden biraz bahseder misin ?

Merhaba sayın Cordelia1912..
    adım drexler, soyadım 22.. 24 yaşıma girmek üzereyim.. bekarım

Soru:Neden Donanimhaber ?

Donanımhaber sadece bir forum değil, bir yaşam felsefesidir :P
    Walla olayın doğrusu şu.. bundan 2 sene kadar öncesiydi.. dijital tv kartı alacaktım ve internette bilgi topluyordum.. google’a “dijital tv kartı” yazdım, donanım haber çıktı.. ben de girdim

Soru:Donanimhaber/Basketbol bölümünde saygın bir kişiliğe sahipsin bunu nasıl başardın ?

Aman efendim estağfirullah, ne hadimize.. o, arkadaşların teveccühü.. kendi çapımızda birşeyler karalıyoruz işte..

Soru:Basketbol Bilgin baya bir fazla ? Neden bu kadar çok basketbol ile ilgileniyorsun ?

Ne öyle yaw hesap sorar gibi J ilgilenmeyelim mi yani :D
    Nerdeyse kendimi bildim bileli basketbolu takip ederim.. aslında hemen hemen tüm sporları severim, birçoğunu da yakından takip ederim ama basketbolun yeri ayrıdır tabi..
    Neden bu kadar ilgileniyorsun soruna mantıklı bir cevap bulamadım J ponpon kızlar diyelim geçiştirelim..

Soru: Euroleague de oynanan oyunu NBA normal sezonundan daha fazla severler sende bu düşüncede misin? Neden ?

Ben de tam olarak olmasa da yaklaşık aynı kanıdayım.. maçına göre değişir.. mesela geçen sene 2 kez uzatmaya giden 161-157’lik phoenix-new jersey maçına kim hayır diyebilir.. yada brose baskets-partizan maçını oturup izleyebileceğimi de pek sanmıyorum.. dediğim gibi maçına göre değişir.. ama üst düzey euroleague takımların karşılaşmaları bana her zaman farklı bir keyif vermiştir..

Soru: Nba de herkesin favori bir takımı ve oyuncuları vardır senin favorilerin kimler ?

Takım olarak portland trailblazers.. bunun yanında zaman zaman sempati duyduğum takımlar olmuştur.. mesela jordan’ın 2. dönüşünde washington wizards’ın playoff yapmasını çok istemiştim.. reggie miller’lı dönemlerinde özellikle de 90’lı yıllarda indiana pacers’a sempati duyardım..

Oyuncu konusunda ise tabi ki en sevdiğim adam, idolüm, efes-minnesota maçında dünya gözüyle görüp “artık ölsem de gam yemem” dediğim kişi olan nickimin de isim babası clyde “the glide” drexler.. bunun yanında yakın zamana kadar avatarımda kullandığım jason kidd, majesteleri, yine drexler ile birlikte görme şerefine nail olduğum dr.j yani julius erving, magic johnson, shaq, charles barkley, hakeem “the dream” olajuwon, robert horry, ray allen ilk aklıma gelenler..

Tabi nba’de oynayamamış olsa da harun erdenay benim için en özel oyunculardan biridir.. drexler ile birlikte en sevdiğim oyuncudur.. kusursuz fundemantalini yıllarca hayranlıkla izledim, sadece türkiye’nin değil avrupa’nın en büyük şutörlerinden birisi olduğunu düşündüğüm gerçek bir efsanedir.. belirtmeden geçmiyim dedim

Soru:Sen Fanatik bir Portland taraftarısın :) Oden sakat,ne yaparsınız bu sene ?

Walla bizde bu cenabetlik olduğu sürece bir şey yapamayız herhalde.. geçen senekine benzer bir performansımız olacağını düşünüyorum.. batıda 10-12 civarı biryerlerde oluruz.. inşallah şans yine yanımızda olur da yine 1. sıradan seçeriz J

Soru:Bu sene draft nasıl geçti ve onlardan neler bekliyorsun ?
    Beklenildiği gibi geçti.. oden ve durant’ın 1-2 gitmesi bekleniyordu ve öyle de oldu.. ncaa’leri takip etmediğim için ve lig henüz başlamadığı için çaylaklar hakkında fazla bir şey söyleyemem.. tanıdıklar içinde rudy fernandez’i phoenix’ten kapmamız iyi bir hamleydi.. belinelli iyi işler yapabilir ama golden state onun için yanlış takım gibi görünüyor bence.. san antonio splitter’ı seçerek yine klasını konuşturdu

Soru:Bu sene Memo ve Hido nasıl bir çizgi çizerler ? Memo All-star oldu,sence Hido bir patlama yapabilir mi ?

Eğri bir çizgi çizerler..

Memo nba’e gireli her sene oyununu geliştiriyor.. geçen sene de all-star seçilerek peak yaptı.. bundan sonra yine geçen seneki gibi sakatlıklar üstüste gelmediği sürece allstar seçileceğini pek düşünmüyorum.. yine geçen senekine benzer bir oyun sergileyeceğini düşünüyorum.. yalnız millsap, memo’nun dakikalarından daha fazla çalacaktır bu sene.. bu yüzden istatistiklerinde birazcık düşme olabilir.. tabi takımdaki en iyi arkadaşı kirilenko’nun phoenix yada başka bir takıma takası onu olumsuz etkileyecektir..

Hido için anahtar kelime istikrar.. ben hala hido’nun oynadığı oyunla koçuna yada taraftarlara güven verdiğini düşünmüyorum.. nba’deki 8. senesine giriyor ama hala istikrar sorununu çözebilmiş değil.. bu sene onun için daha zor geçecek gibi.. grant hill gitti ama yerine rashard lewis geldi.. ayrıca jj reddick de nba oyun stiline alışmaya başlıyor..

Soru:Batı ve Doğu konferansında play-off 'a kimler katılır ?

Bilsem iddaa oynarım J

Şimdilik tahminim doğuda detroit, chicago, cleveland, boston, new jersey, toronto, orlando, washington
    Batıda san antonio, phoenix, dallas, houston, utah, lakers, memphis, golden state

Soru: Senin tahminine göre Şampiyonluk adayları kimler ? En ağır basan takım hangisi ?

Şampiyonluk yine batıya gidecek gibi.. sırasıyla San antonio, phoenix ve dallas 3 büyük favorim.. plase portland :P

Soru:Normal sezon ve play-off mvp adayları kimler ?

Bunu söylemek şimdiden müneccimlik olur.. hele ki finaller mvp’sini..
    Neyse madem sordun yine sallayalım bişeyler J
    Normal sezon: kobe (artık alsın bir mvp iyice yaşlandı adam)
    Finaller: duncan

Soru:Geçelim TBL ye...En büyük şampiyonluk adayın ?

Kadro olarak fenerbahçe ve türk telekom daha ağır basıyor ama fenerbahçe’yi telekomdan daha şanslı görüyorum.. ama bu iki takımdan da üstte gördüğüm bir takım var ki o da blatt’ın etkisiyle efes pilsen

Soru:TBL adına en flaş yabancı transfer ?

Michael wright

Soru:Sence Türk oyunculardan kim veya kimler nba yolunu tutar ?

Kötümser bir yaklaşım oalcak ama hiçbiri.. cenk seçildi ama atlanta onu kadroya alacak kadar kafayı yememiştir sanırım.. diğer oyunculardan da semih’i biraz şanslı görüyorum ama o saçlarını kesmeden gitmesin rezil eder bizi

Aslında daha çok soru sorardım ama işte vakit yok :)

SON SORU : Donanimhaber üyelerine söylemek istediğin bir şey var mı ? Varsa söyle,Kapris yapma :)

Post kasmasınlar

Vaktini bize ayırdığın için sana teşekkürler.

Ne demek efendim her zaman bekleriz

Arkadaşlar kusuruma bakmayın bende ilk defa röportaj yapıyorum yanlış sorular,veya saçma sapan sorular sordum ise kusurma bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 19 Ekim 2007; 21:17:13 >

• güzel olmuş ilk olmasına rağmen gayet başarılı drexler'a da ayrıca teşekkürler
  • çok güzel olmuş bence sorular da gayet güzel, espriler de
  • İkinize de teşekkürler,eğlenceli br söyleşi olmuş.
  • güzel olmuş elinize sağlık
  • baştan sona okudum güzel olmuş
  • bende beğendim,gerçekten hoş bi röportaj olmuş

yalnız şu lafa dikkat:"bizde bu cenabetlik olduğu sürece......"

düzeltme:cümleyi farklı yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 19 Ekim 2007; 23:29:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoş ve keyifli bir yazı olmuş
  • Basarılı olmus benim söyle bir önerim daha olacak. Mesela bu topicde drexlera birsey sormak isteyen olursa sorsun o da cevap versin belli bir süre sonra onları derleyip röportaja ekleriz
  • drexler22 severim. olabildiğince bizi bilgisiyle aydınlatıyor.
    Zamanım olmadığı için bi bölümünü okuyabildim mazur görürseniz başka zaman tamamını okuyacağım.

Bu arada son 10 gün TIP OFF'a
  • oldukça eğlenceli bir röportaj olmuş.Devamını bekleriz
  • Eline sağlık Cordelia çok keyifli bi röportaj olmuş. Tebrikler Drexler
  • Sağolun devamı gelecektir.Her hafta 1 veya en fazla 2 kişi ile röportaj yapılacaktır
  • elinize sağlık çok güzel olmuş
  • güzel olmuş birazda makara ama derxler bnce Ömer Aşık Nba ye seçilicek
  • teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim Mert (Cordelia1912) arkadaşımız güzel sorular hazırlamış sağolsun..

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Basarılı olmus benim söyle bir önerim daha olacak. Mesela bu topicde drexlera birsey sormak isteyen olursa sorsun o da cevap versin belli bir süre sonra onları derleyip röportaja ekleriz

olabilir hocam.. sorulara açığım
  • Gercekten güzel olmus nede olsa o kaliteli bir yazar :)
  • arkadaşın yazılarını takip etmeye çalışıyorum gerçekten sağlam yorumlar yapıyor.röportajda esprili bir dil ile gerçekleşmiş.tebrikler

ah bide rap ile basketbol ilişkisini kabul etse
  • Hadi Drexler22 fan kılap kuralım guzel olmus Cordelia1912 arkadasımıza da ugraşı icin tesekkur ederiz.
  • arkadaşlar bende röportaj yapabilir miyim yoksa sadece Cordelia mı yapıyor röportajları?
    eğer bende yapabileceksem sadrazzam ile bi röportaj hazırlayabilirim?tabi sadrazzam içinde uygun olursa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.