Şimdi Ara

rot balans ayarı, fiyatı, zamanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
129.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gittigim ve 4lastik aldigim DALLAMA lastik servisi 4teker takip balans yapmadan takti lastigi.
    Balans yapilmayacakmi deyince "balansi var ...vs" zivirdadi...
    hatta sen bir 1000km sür öyle gel dedi.
    o zaman daha iyi olur dedi bir de.
    elemani ise makina bozuk dedi.

mecbur ciktik servisten. Eve geldik. Kafam accayip bozuk.

gidip çatmak istiyorum, ama dükkan taaa nerde!!
    Gitsem de zart zurt edecek.

Acaba diyorum oraya gidene kadar başka yerde balans yaptirsam kaça yaparlar??

Bir de adama laf anlat.. enayi yerine konmak cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muebbet85

Merhabalar rot değerlerimi yorumlamanızı rica edicem sizden şimdiden tşk
     rot balans ayarı, fiyatı, zamanı

Sag tekeriniz onde gözüküyor sola tekere gore.
  • Kış lastiklerini değiştirip yazlıkları taktırdım, Rot ve balans ayarları yapıldı. 100TL verdim.

• Yazlıkları taktırdım ben de rot ayarı yapılmış gerekli mi?

• Rot Balans, Rot ayarı yapılırken detayları gösteren video çekimimiz:
    Arka rot ayarı çok önemli, ve ön rot ayarı ve açılar ölçülüyor,
    Son teknoloji bu sistemde ön arka aks mesafe ve çapraz ölçümleride alınabiliyor.

BMW 5 F10 2014 model, Rot Balans John BEAN 3D GOLD

http://youtu.be/cJ33OFpZr2U

• Erdemler rot balans işini gerçekten iyi yapıyor. Tavsiye ederim.

• Şaşmazdaki Erdemler Rot-Balans'a ben de aracımı götürdüm. Dunlop marka sıfır lastik aldım fakat ne hikmetse balansını yapamadılar aldığım yerde. Çok gıcık bir durum, işin daha da kötüsü "acaba lastik üretim hatalı mı?" şeklinde kafamda beliren soru oldu.

Erdemler rot balansta baya ciddi şekilde ilgilenip, sorunun çözümüne odaklı çalışılıyor. İşin teknolojik boyutunda ahkam kesiyormuş gibi görünmek istemem bilmeden etmeden ama kullandıkları aletler de sanırsam güncel yazılımlı.

Benim araç yapılırken arkada bir seat leon da bekliyordu diğer balansçılarda çözemedikleri sorunu için.

Ücret olarak şişkin gözükebilir ama işlerini sapasağlam yapmadan aracı size teslim etmeyeceklerine emin olabilirsiniz. Ben memnun kaldım, tavsiye ediyorum.
  • BEN FORUMLARI COK OKURUM AMA İLK DEFA FORUMA YAZACAĞIM .BENİM LİNEA ARACIM VAR.ARACIMA YENİ LASSA 185-65-15 LASTİK TAKTIM ARAÇ FENA BİR SAĞA ÇEKME YAPTI.LASTİKTEN ÖNCE BU SORUN YOKTU.TAKTIRDIGIM YERDE KARTAL SANAYİDE İMAJ OTOMOTİV ROTLARIDA VAR SON MODELMİŞ.Bİ ROTUNA BAKALIM DEDİLER COK BOZUK ÇIKMIŞ AYARLADILAR YOL TESTİNİ KENDİLERİDE YAPTI ÇEKME DEVAM.SONRASI DAHA VAHİM.SENİN ARACINDA SORUN VAR DEDİLER İYİDE ESKİ LASTİKLERDE HİÇBİR SORUNUM YOKTU DEYİNCE OLABİLİR DEDİLER BENİ TAMİRCİYE YONLENDİRDİLER.AMORTİSÖR ÜST BİLYALARI .SAĞ ROT BAŞI 200 TL PARA BAYILDIM SORUN AYNI KAFAYI YEDİM.BURDAKİ BİRKAÇ ARKADAŞIN TAVSİYESİYLE KARTAL OTO SANAYİDE İKİZDERE ROTBALANSLA KAPLAN ROTBALANS ARASINDA KALDIM .ÖNCE İKİZDEREYE GİTTİM OLAYLARI BAŞTAN ANLATTIM.MAKİNADA BAKTILAR ARAÇ DÜZGÜN DEDİLER SENİN SORUNUN LASTİK DEDİLER ROT AYARI YAPTILAR 30 TL .LASTİĞİ ALDIGIN YERE GÖTÜR DEDİLER .TATMİN OLMAK İÇİN KAPLAN ROTBALANSA GİTTİM ONLARDA BAKTI ONLARDA LASTİK DEDİLER AMA BU HER LASTİKTE OLABİLİRMİŞ COK ÖNEMLİ BİR HATA DEĞİLMİŞ .SADECE CEKME YAPARMIŞ GARANTİ OLAYI 2 HAFTAYI BULABİLİRMİŞ VS HİÇ UĞRAŞMA DEDİLER LASTİKLERİMİ ÖN ARKA YAPTI ROTBALAN SIMI YAPTILAR 60 TL.YOL TESTİ YAPTIK ARAÇ DÜMDÜZ GİDİYOR.OLAN BİZİM 200 TL YE OLDU.İŞİMİ KAPLAN ROTBALANS HALLETTİ. TAVSİYE EDERİM

• aracımda 80 90 dan sonra ciddi titreme ve sallama var yapmaya başlıyor 80ni geçtikten sonra ve hız arttıkça artıyor nedır caresı

direksiyonu bıraktıgım zaman kendı kendıne sag sol sag sol seklınde ılerlıyor ama çekme vs hissetmedim sadece titreme çekme çok hafıf var onemlı olmuyucak kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Rot Balans, Rot ayarı yapılırken detayları gösteren video çekimimiz:
    Arka rot ayarı çok önemli, ve ön rot ayarı ve açılar ölçülüyor,
    Son teknoloji bu sistemde ön arka aks mesafe ve çapraz ölçümleride alınabiliyor.

BMW 5 F10 2014 model, Rot Balans John BEAN 3D GOLD

http://youtu.be/cJ33OFpZr2U

Hocam z rot değişirse rot ayarı bozulur mu ?

• z rot değiştiği için rot ayarı bozulmaz, ancak 5 bin 10 bin km arası geçtiği halde rot ayarı yapılmadıysa rot ayarı gerekebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bursa'daki Peugeot yetkili servisinde rot ayarı kontrolü yaptırmıştım, eskisini arar hale geldim. Periyodik bakımda tekrardan bakmalarını isteyeceğim. Üstelik ücretli.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    ROT balans, ön arka lastik rotasyon işlem ücreti istanbulda ortalama ne kadardır ?
  • arkadaşlar bendede cıtroen c5 var buradaki tavsiye üzerine kaplan rotbalansa gittim titreme vardı araçta girmişken rot ayarıda yaptırdım 2 jantım yamuk cıktı birtanesi bayagı yamuk gozle belliydi gösterdiler fiyat janttaki hasara gore değişiyormus 1 tanesi 50 diğeri 70 e mal oldu 70 tlde rotbalans verdim.işe ilgi gösteriyorlar calışma şekillerinden belliydi.tavsiyelere teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centum

ÖNCELİKLE BEN KENDİ ARACIMA ROTBALANS AYARI YAPTIRDIM BİR YERDE 30 TL DEDİLER ADAM YAPTI YOLA CIKTIM DAHA KOTU OLDU ARACTA SAGA SOLA SAPMALAR MEYDANA GELDİ.TEKRAR GİTTİGİMDE BU NORMAL DEDİ .SONRA KARTAL OTO SAN SİT KAPLAN ROTBALANS 50 TL YE ROTBALANS AYAR YAPTI YOLA BİR CIKTIK ARAC DÜMDÜZ MEGER YAPAN KİŞİNİN MAKİNASI ARIZALIYMIŞ O YÜZDEN FİYAT UYGUN SÖYLÜYORLARMIŞ.BENCE COK UCUZ YERDEN KAÇIN DERİM
    bahadır kaplan senin adın kartaldaki ustanın dükkanın adı kaplan rotbalans vay be ne tesadüf
  • Bu aralar sanırım 80-100 civarından aşağı yapan yok hem rot hem balans. Bilgisayarlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 2021 rot + balans 200 TL.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.