Şimdi Ara

Rotamız değişiyor galiba...Hyundai İ30?opel astra 1.4 140 sport?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merabalar...düne kadar 5500 km de bir insignia ile ilgileniyorduk fakat insignianın çok büyük olması ve satıcıyla fiyat konusunda pek anlaşamamız sonucunda tam olarak olmasada vazgeçtik gibi birşey oldu ve kararımızı önümüzdeki haftaya erteledik bunun yanında da rotayı biraz sıfır araçlara çevirdik...opel astra 1.4 t sport ile hyundai i30 elite benzinli yada i30 style dizel arasında seçim yapılacak olsa hangisini tercih edersiniz...3 ününde fiyatları bütçemize uyuyor..yılda maksimum 15 000 km yapacağımızı düşünüyorum....

• benzinli tercih edecekseniz kesin astra diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Astra sahibiyim şehir içi ortlamam 8lt alabilirseniz cosmo alın derim AFL far sistemi gerçekten etkileyici
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

benzinli tercih edecekseniz kesin astra diyebilirim.

nedeninide belirtebilirmisiniz hocam...aslında insignia bakıyorduk sedan istiyorduk ama babam bu araba işlerinden bunaldığı için kararını kendin ver dedi olabildiğince ikinci el olayına girmeyeceğimizi söledi bende bu durmda bu araçlar arasında kaldım opel bayisiinden sport için aldığım fiyat 48.500 tl . hyundai i30 elite benzinli içinse 49200 dediler ...
  • 3 araç için bir yorum yapmadan önce ben yılda max 15.000 km yapacaksam min.12,000 km yaparım düşüncesiyle dizel tercih ederim.
    sonrada i 30 style olur otomatikman tercihim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ben Astra sahibiyim şehir içi ortlamam 8lt alabilirseniz cosmo alın derim AFL far sistemi gerçekten etkileyici

ben samsunda yaşıyorum...yakıt konusunda astra üzermi açıkçası pek bilmiyorum ş içi 8 litre güzel bir değer bu değeri yakalayabilecekmiyim bilmiyorum aracınız kaç km de?...ayrıca ayda en az iki kere 160 km şehirler arası gitgel yapmam gerekecek bu nedenle maksimum 15 000 km dedim..bu durumda en uygun seçenek nedir sizce..bu arada cosmo olmayacak büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrent__ -- 25 Mayıs 2012; 14:24:47 >
  • i30 alın, benzinli olduğu için pazarlık yapın ve kazandığınız indirimle de almadan LPG taktırın, rahat edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent__

quote:

nedeninide belirtebilirmisiniz hocam...aslında insignia bakıyorduk sedan istiyorduk ama babam bu araba işlerinden bunaldığı için kararını kendin ver dedi olabildiğince ikinci el olayına girmeyeceğimizi söledi bende bu durmda bu araçlar arasında kaldım opel bayisiinden sport için aldığım fiyat 48.500 tl . hyundai i30 elite benzinli içinse 49200 dediler ...

Keske test surusu yapsaniz o zaman astra ile i30'un farklarini net gorursunuz. I30 astra'dan kotudur demiyorum ama cok farkli karakterde araclar. Gecen ay i30 test ettik araba fazla yumusak yani bana yolda pek guven vermedi astra biraz daha sert cukurlari hissettiriyor ama bana guven verdi. Bi xenon onemli degilse Sport zaten dolu dolu bir arac olur. hayirlisi olsun ikisi de guzel arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

i30 alın, benzinli olduğu için pazarlık yapın ve kazandığınız indirimle de almadan LPG taktırın, rahat edin.

i 30 a lpg uygulaması yok diye biliyorum şu an için.
  • quote:

quote:

quote:

Keske test surusu yapsaniz o zaman astra ile i30'un farklarini net gorursunuz. I30 astra'dan kotudur demiyorum ama cok farkli karakterde araclar. Gecen ay i30 test ettik araba fazla yumusak yani bana yolda pek guven vermedi astra biraz daha sert cukurlari hissettiriyor ama bana guven verdi. Bi xenon onemli degilse Sport zaten dolu dolu bir arac olur. hayirlisi olsun ikisi de guzel arac.

teşekkür ederim yorumun için...bende sanki görüntü olarak astra yı daha çok içime sindirdim...güvenliği yada sürüşü konusunda pek bilgim yok açıkcası

• Bu üçü içinden ben dizel İ30 seçerdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ben Astra sahibiyim şehir içi ortlamam 8lt alabilirseniz cosmo alın derim AFL far sistemi gerçekten etkileyici

ben samsunda yaşıyorum...yakıt konusunda astra üzermi açıkçası pek bilmiyorum ş içi 8 litre güzel bir değer bu değeri yakalayabilecekmiyim bilmiyorum aracınız kaç km de?...ayrıca ayda en az iki kere 160 km şehirler arası gitgel yapmam gerekecek bu nedenle maksimum 15 000 km dedim..bu durumda en uygun seçenek nedir sizce..bu arada cosmo olmayacak büyük ihtimalle

Aracım 9500km'de şehirler arası 6.2lt tüketim değeri elde ettim (120-130km/h ortalama hızla) bu değerler manuel vites için geçerli otomotik vites 9-10lt arası tüketim elde ediyor manuel'de 8lt değeri yakalarsınız sakin kullanımda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

i30 alın, benzinli olduğu için pazarlık yapın ve kazandığınız indirimle de almadan LPG taktırın, rahat edin.

i 30 a lpg uygulaması yok diye biliyorum şu an için.

Bildiğim kadarıyla Hyundai sıfır araca BRC gibi bir markanın LPG takımını taktırıyor ve garanti de bozulmuyor. Tabi i30'nin motoru LPG uyumlu değilse başka.

• 15.000 km yapılacaksa dizel alınmalı.çünkü i30 gdi olduğu için tüple uyumlu değil sanırım.Cevabım ise Kesinlikle dizel i30.Hemde dizel i30 ki 128 bg 260 tork.Era dizeli bilmiyorum sürdünüz mü süper araba 1.5 crdi ile.bu ise ekstra +20 tork lu ve güçlü olan motorlusu.Ayrıca donanım olarak ta yok yok.Tabii Astradaki AFL değişilmez ama bence her yönüyle i30...Dizel manueli test edin iki aracında farkı anlarsınız...
  • i30 dizel tavsiye ederim...
  • yılda 15.000 km ve daha üstü olasılıgını göze alarak i30 crdi dan şaşmayın sırf motor değil birçok konuda üstün bence ...
  • dizel yeni megane alın.bende sizin gibi ikillemde kaldım (opel sport) ama çok yakıyor.
  • astra için çok yakar diyorlar ki haklılar galiba...megane düşünmüyorum şu an için...style i30 ile astra sportu donanım olarak karşılaştırdım pek fark göremedim gibi...dizel i 30 mantık olarak daha doğru fakat astrayıda birbuçuk yıldır çok beğeniyorum...valla işi gücü bıraktım sürekli araştırma yapıyorumm ne zor işmiş ...
  • Astra tabikide

• astra sport 2. el alacaktım gerçekten güzel araç ama araştımalarım sonucu 10-11 lt yaktığını duyunca birden soğudum.devir ekonomi devri nede olsa,en azında şimdi sıfır dizel araca binecem,pişman olmam inş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.