Şimdi Ara

Rotring 500 Sınava hazırlıkta uygun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşıma kalem bakıyorum rotring 500 nasıl? Veyaz 0-50tl arası bir şeyler de olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• knk çok agır gelıyo bı sure sonra
  • 0.5 kullanıyorum geometri sorularında efsane gidiyor çizmede falan
  • Scrikss graph x oneririm uzerine isim falan yazdirabiliyorsunuz bikdigim kadariyla omur boyu garantisi var dikkatli kullanmalisiniz ama

• Pentel 500 de iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
    Test çözerken uç kırıyor mu? Çizim kalemi diye geçiyor ama yazı performansı nasıl bilmiyorum?

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Graphx in kırmızı rengi çok hoşuma gitmişti ama malzeme kalitesi çok kötü demişlerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz açıköğretim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam arkadaş 0.7 istiyor

• Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    O ağır değil miydi hocam?

• Ben Rotring 500'ü 11. sınıfın başından beri çok severek kullanıyorum ama söylemem gerekir ki hor kullanıma gelebilen bir kalem değil, iğne uçlu olduğu için düşürme vs. gibi durumlarda ucu yamulabiliyor/içine gömebiliyor. Kalemi benden yaklaşık 1 yıl sonra alan bir arkadaşım birkaç hafta içerisinde hurda etti kalemi, öyle söyleyeyim.
    Bunun dışında ilk başta bana da ağır geliyordu (-ki ben bastırarak yazarım, parmağım nasır tuttu hatta bu yıl) ama şu an çok alıştım. Öyle ki Rotring 600 almayı bile düşündüm (daha ağır olsun diye) ama fiyatını görünce vazgeçtim. :')
    Bunun dışında kalemin kendine has bir karizması olduğunu düşünüyorum, sevildi mi tam seviliyor kerata. Sonuç olarak eğer rahat edeceğinizi ve uzun süre kullanabileceğinizi düşünüyorsanız alabilirsiniz bence.
    Evet, akşam akşam bir paragraf boyunca kalem övdüm resmen. :') Umarım işe yaramıştır.

• Dilinize sağlık. F/p diyebilir miyiz sence

• Rose 15 R kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam ben 40₺'ye almıştım ve her kuruşuna değdiğini düşünüyorum, kalemin duruşu vs. o kadar hoşuma gidiyor ki beni ders çalışmak için motive ettiğini bile söyleyebilirim. Ama dediğim gibi eğer özenli kullanamayacaksanız paranıza yazık olur çünkü ucu gerçekten çok hassas. Bir de zaman içinde tutma yerlerindeki boyası soyuluyor, altın rengi bir şey ortaya çıkıyor ama ben seviyorum onu, ders çalıştığımı hissettiriyor.

• Fosforun da benden hocam
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Aman aman hocam evlerden ırak. Bir heves aldım aşırı uç kırıyor 0.7si bile. Ellerin tüm metal kokuyor zaten kullanırken. Bendeki siyahtı hemen soyulma da yaptı. Bana has da değil genel kullanıcı yorumları da böyle.

• Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu hocam. Faber Castell Contura 0.7

Rotring 500 Sınava hazırlıkta uygun mudur?

• Rose 15 R kullanıcısına yanıt
    Faber Castell mavi Tombul Kalem. Kalemi alınca yanında ek olarak Geometri skilli açılıyor

• Ben rotring rapid kullanıyorum gayet güzel hem kalem ucu içinde giriyor lakin düşürmeye pek gelmiyor.
  • Altın rengi olayı güzelmiş aslında

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.