Şimdi Ara

Rötuş Boyası Yapmalı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar aracımı park ederken kaldırımın normalden 1 2 cm yüksek olmasından dolayı ön tamponumu yavaş bi şekilde sürttüm.

Sonuç olarak beyaz olan aracımın ön tamponunun en aşağıdaki kısmında boya kalkmaları oldu ve siyah şekilde görünüyor.

Ciddi anlamda kötü göründüğünü düşünmüyorum ama yeni alınan arabada böyle bir şey yaşamak üzdü haliyle.

Sorum şu:

Kalkan boyanın olduğu yere rötuş yapsam / yaptırsam aracın değeri düşer mi? Siz ne önerirsiniz?

Sahibinden'deki ölücüler ufak tefek şeylerden fiyat kırmaya bakıyorlar. Satarken rötuş yaptırmak sıkıntı oluşturur mu?

Teşekkürler.

• Tampondaki bırak rötüş boyasını normal boya bile değerini düşmez aracının...Plastik parçanın ne değeri olur Allahaşkına...Yaptırın gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafzieL -- 6 Kasım 2015; 14:47:02 >
  • Tampon rötuşlamayla Açaracın değeri düşmez. Aracın tamponu rötuşlu diye hemde alt kısnı fiyat kırmaya çalışan adama araba satmamak gerek.

Ayrıca beyaz renkde pek sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik parçalarından boyanmasından zarar gelmez. Midenizi bulandırmayın, yaptırın gitsin.
  • Valla rötuş gozunuze batacaksa normal boyatın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hepinize yanitlariniz icin tesekkurler. Zaman sikintim oldugundan sanayiye goturmek istemiyorum araci. Su urun sizce is gorur mu, guvenilir mi?

m.n11.com
    Rötüş Boyası Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://m.n11.com/chevrolet-cruze-icin-olimpik-beyaz-gaz-rotus-boya-kiti-P73969238

• İş görür .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızın rengi ve kodu ile aynı kodda ürün varsa iş görür.

• hocam tamponu çizik olmayan mı var allah aşkına kafanızı takmayın boyatın gitsin 300 500 liralık malzeme aracın değerini ne kadar düşürebilirki binmek için alıyoruz boşverin.
  • ben komple boyatacam yakında aracımı sırf keyiften

eski araba metal yorgunlugunu önlemek için

bide temiz olsun diye

git sanayiye 20 liralık boya al boya kodun ya kaputta ya arka bagaj kapagında yazar yazmazsada öğren

al o boyadan ya suluboya fırcası yada kulak çöpü ile rutusunu yap

tampondan kimse fiyat kıramaz bana göre hiçbişeyyden kıramaz

şase direk sağlamsa araç boyalıysa macunda azsa ben alırım arkdaş
  • Değeri düşecek diye içinize sinmeyen görüntüye maruz kalmak ne kadar doğru acaba ? Forumda 10-15 liraya araca özel rötuş boyası satan arkadaş mevcut 2. el bölümüne bakarsanız muhtemelen göreceksiniz siparişinizi verin arkadaştan kendiniz uygulamasını yapın 70-80 lira vermeye değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.