Arkadaşlar Samsung Wave 2 8530 kullanıcısıyım. Navigasyon Yazılımlarından Ndire ve route66 arasında seçim yapamadım. Ndire 1 yıllık 60 TL, Route66 ömür boyu 60 TL. Sizce hangisi daha kullanışlı. Route66 ile devam edenler memnun mu? Yada bunlar haricinde daha iyi bir yazılım desteği var mı?
bu soruyu aynen ben de soruyorum. teşekkürler.
Soruyu ben de aynen soruyorum. Ndrive,Route66,Mobile Maps yazılımlarından hangisi iyi? Kullananlar yorumlarını esirgemesin. Kullananlardan edindiğim bilgilere göre: Route 66 20avro(rota çizmek için gereken lisans 20avro,Türkiye haritası ücretsiz),Ndrive 60TL(Türkiye haritası,rota çizimi içinde,kullanıcıların çoğu gps bağlanma hızının yavaşlığından,bazıları ise Ndrive haritalarının Başarsoft olmasından değil,2009 olmasından dertli),Mobile Maps 30TL(söz konusu uygulama daha yeni ve kullanıcıların dikkat çektiği nokta poilerin hiç olmayışı.) Kullanan arkadaşlar yorum bekliyoruz.Herkese iyi paylaşımlar.
bende hala karar veremedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme