Şimdi Ara

Router bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bi komşumun internetini kendi evimde router ile kullanıyorum. Ama şu sorun var. Ben router ın fişini çekersem veya elektrik bi şekilde kesildikten sonra cihaz yeniden komşumun wifi ye bağlanıyor ama internete girmiyor. Komşum modemini kapatıp açmadıkça bir daha internete girmiyor. Evde kendim router ın fişini çektim sorunu yapmak için uğraştım router i sıfırladım ara yüzüne girdim yeniden bağlandım ama olmuyor. Sizce sorun nerede ? Modem de mi benim router da mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Router da. Firmware güncel mi?

• Router ip alamıyor
    Alsada da aynı anda olmadığından
    Nete girmiyor.
    Wifi üzerinden repeater modda tahminim
    Tekrarlama modu
    Değilse client kullanıcı modu havadan yayını alıp kabloyla baglantı
    2 si için sorunlar farklı olur.
    Ana modem tekrar açıldığında sorun
    Çözüldüğünü göre yüksek ihtimal ayar sorunu olabilir.aynı ağda ve modemin ip aralığında olması gerekli routerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 12 Mart 2016; 0:25:09 >
  • Ruterın ara yüzüne girdiğimde ip adresini otomatik ayarla ve otomatik kurulum seçenekleri var ben sadece ip adresini otomatik ayarlıyı tikliyorum ve wifi ağının şifresini girerek kaydet/uygula diyorum ama yine de olmuyor. Ne yapmam lazım bilgi verir misiniz ? Birde şunu sorayım ben modeme bağlanıyorum ama internete girenimiyorum ya benim pc den modemin ara yüzüne girebilir miyim şifreyi bilirsem eğer ? belki o zaman ara yüzden modemi yeniden başlatırım ve sorun çözülebilir.. En azından insanları olur olmaz rahatsız etmeden sorunu çözerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.