Şimdi Ara

ROUTER PROBLEM ACILL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben simdilik ADSL kullanıyorum fakat yarın kablonete geçicem... arkadaslar gelip kurlumu yapıcaklar... simdi benim elimde bir kablonet modem var (NET&SYS MNG-2005) ve birde 4 portu kablosuz ADSL modemim var (ZyXEL P-600) ... benim kablosuz internete ihtiyacım olucak... ne yapabilirm... kablonet modemi ADSL modeme baglayıp kablosuz hale getirebilirmiyim? nasıl? lutfen acil yardım

• Sadece 2 bilgisayara baglanti imkani taniyabilirsiniz wireless ve ethernet network kartlarinizin MAC adreslerini yazilimsal olarak ayni yaparak.
    Bunun di$inda ADSL modeminizi baglantinizi 2den fazla bilgisayari internete baglamak icin kullanamazsiniz.. 2 den fazla bilgisayar icin
    KABLO/DSL router cihazi satin almaniz gerekecek ki zaten 2 bilgisayar icin bile tavsiye edilen senaryo KABLO/DSL router almaktir..
  • eski modemim olan Airties rt-205 modemimin ethernet portuna bagladım kablonet modemi. ve wireless olarak kullanıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mac_utilisateur
    eski modemim olan Airties rt-205 modemimin ethernet portuna bagladım kablonet modemi. ve wireless olarak kullanıyorum...

1 bilgisayar ile evet ve MAC adreslerini ayni yaparak maksimum 2 ilgisayar ile kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netgear Router Sorunu ( Yardim )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.