arkadaslar iyi gunler, ben simdilik ADSL kullanıyorum fakat yarın kablonete geçicem... arkadaslar gelip kurlumu yapıcaklar... simdi benim elimde bir kablonet modem var (NET&SYS MNG-2005) ve birde 4 portu kablosuz ADSL modemim var (ZyXEL P-600) ... benim kablosuz internete ihtiyacım olucak... ne yapabilirm... kablonet modemi ADSL modeme baglayıp kablosuz hale getirebilirmiyim? nasıl? lutfen acil yardım
Sadece 2 bilgisayara baglanti imkani taniyabilirsiniz wireless ve ethernet network kartlarinizin MAC adreslerini yazilimsal olarak ayni yaparak. Bunun di$inda ADSL modeminizi baglantinizi 2den fazla bilgisayari internete baglamak icin kullanamazsiniz.. 2 den fazla bilgisayar icin KABLO/DSL router cihazi satin almaniz gerekecek ki zaten 2 bilgisayar icin bile tavsiye edilen senaryo KABLO/DSL router almaktir..
eski modemim olan Airties rt-205 modemimin ethernet portuna bagladım kablonet modemi. ve wireless olarak kullanıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: mac_utilisateur eski modemim olan Airties rt-205 modemimin ethernet portuna bagladım kablonet modemi. ve wireless olarak kullanıyorum...
1 bilgisayar ile evet ve MAC adreslerini ayni yaparak maksimum 2 ilgisayar ile kullanabilirsiniz.