Şimdi Ara

Router Web Arayüzüne ulaşamama - Airties 5650 Bittorrent versiyonu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir kaç haftadır router web arayüzüne 192.168.2.1 üzerinden ulaşamaz oldum.
    evdeki laptop ile kablosuz üzerinden ulaşabiliyor ve oradan değişiklik yapabiliyorum.
    ana sisteme sıfırdan Windows 8.1 Pro kuruldu, router resetlendi fakat durum hala aynı.

adres olarak 192.168.2.1 yerine internet sağlayıcısının atadığı IP adresini girince sorun çözülüyor.

belli ki o IP'yi 192.168.2.1'e tercüme edemiyor sistem, anlaşılan ağ ayarlarında bir sorun var.

fakat internet erişiminde hiç bir sıkıntı yok, sadece router web arayüzüne girme sıkıntısı var.

nedenini bilen ve ya aynı sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 6 Mart 2015; 18:29:53 >

• aynı modem aynı sıkıntı win 10 yüklü bende de.
    android tabletimden sorunsuz girebiliyorum ama pc den mümkün değil olmuyor.

çözümünü bulabildiniz mi dostum ?
  • çözüm buldum hocam, FixWin diye ücretsiz bir uygulama var.
    onu indirdim ve "Internet & Connectivity" sekmesindeki seçeneklerle hallettim.
    sanırım ya ikinci ya da üçüncü seçenekti, "Fix" deyinde uygulama gerisini hallediyor.
  • çok sağol dostum teşekkür ederim hemen deniyorum
  • bir şey değil, kolay gelsin.
  • merhabalar,
    bu gün saç baş yoldurtan 3-4 saatin ardından kendimizce bir çözüm bulduk.
    öncelikle saç baş yolduran kısım modem arayüzüne girememe olayı idi, win10 yüklü pc ile 3 farklı modemde de aynı sorunu yaşadık - ki updateleri yapılmış modemler -
    sonra nereden aklımıza geldiyse çöpe atmak üzere olduğumuz bi xp yüklü makine bulduk.

sorunsuz bağlanıp ayarları kaydettik.

tp-link , airties modelleri olan 3 ayrı modemde de win8.1 ve win10 bağlanma sorunu yaşarken xp ile halletmemize şaşırdık.
    bir defa için ayarları yapabilmek adına arayüze giriş sorununu böyle atlattık. ama tekrar ayar yapmamız gerektiğinde yine xp makine gerekecek çünkü win8.1 ve win10 hala arayüze girmiyor.

fixwin i de burda gördüm hemen deniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.