Herkese MRB rover 216 si aldım araç gayet temiz 1997 model hava yastığı klima sunroof vs var araç hakkında bilinen ve bilinmeyenleri istiyorum ve rover bölümünü bulamadım yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz...
donanımhaber forum
Bir Aracın Son Sahibi Olanlar Klübü (Rover içerir) » Sayfa 1 - 83
Teşkür ederim aracı 12 binliraya geldi 1 aydır kullanıyorum servise sokturdum motor % 87 çıktı kaporta güzel şaselerde oynama yok çift hava yastığı klima sunroof vb gerçekten aracı çok beğendim perfonmans benzeri yaşlarındaki hondaları gerçekden ağlatır diorum ve temiz rover bulursanız tereddürsüz alın diorum kısaca güzel araç...
quote:
Orijinalden alıntı: TheCitirMafia
Teşkür ederim aracı 12 binliraya geldi 1 aydır kullanıyorum servise sokturdum motor % 87 çıktı kaporta güzel şaselerde oynama yok çift hava yastığı klima sunroof vb gerçekten aracı çok beğendim perfonmans benzeri yaşlarındaki hondaları gerçekden ağlatır diorum ve temiz rover bulursanız tereddürsüz alın diorum kısaca güzel araç...
hayırlı olsun, rover zamanının kral arabalarındandır ama 2005 senesinde battı. bu nedenle muhtemelen bu arabanın son sahibisiniz. kullanmak için aldıysanız sıkıntı yok ama hevesiniz geçince kolayca satabileceğiniz bir araba değil.
bende rover almistim 420 parcasi yok be usta bi dunya rezillik cektim kotulemek degil amacim on numara araba ciddiyim o konfor o surus mukemmel ama parcaya gelince yok
TheCitirMafiaT
kullanıcısına yanıt
Allah kaza bela vermesn, arac inceleminizi beklicem uygun bi zamanda uzun uzun merakla beklicem yorumlsrinizi...
dostum aracı alırken bilerek aldım araçda ön rulman hasarlı km müşürü bozulmuş bunları hiç sıkıntı çekmeden internetten istersen 2 el istersen yan sanayi istersen orjinal parçasını buldum yanlız saçmalık nerde biliyomusun aracın kapı koluna 110 tl çekiyolar debriyaj setine 200 tl çekiyolar komik bence :D
çok güzel tercih
quote:
Orijinalden alıntı: HAKTAN06
çok güzel tercih
Teşekürler Üstat...
Hayirli olsun. 12 bin liraya alinacak en iyi arabalardan biri. Satarken biraz yorar ama.
quote:
Orijinalden alıntı: mumenu
Hayirli olsun. 12 bin liraya alinacak en iyi arabalardan biri. Satarken biraz yorar ama.
Satarken Yorar ama her körün bi alıcısı vardır :)
quote:
Satarken Yorar ama her körün bi alıcısı vardır :)
Alıntıları Göster
o fiyata gayet güzel bir araç almışsınız, kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun
quote:
Orijinalden alıntı: antique
o fiyata gayet güzel bir araç almışsınız, kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Alıntıları Göster
İngilizler otomobilde sürüş zevkini iyi yansıtan bir millet. Sizin aracınızın sürüş zevki de muhakkak çok güzeldir. O model yılında bir SLX'e bile neredeyse o paralar çekilirken, Polo bile kalmamışken güzel bir tercih olmuş. Umarım parçada sıkıntı yaşamazsınız. Bu arada evlilik cüzdanını da ruhsat ve ehliyetle birlikte polise ibraz etmeniz gerekir.
TheCitirMafiaT
kullanıcısına yanıt
200 TL debriyaj seti için normal bir fiyat hatta ucuz bir fiyat bence. Tofaşların boradwayların debriyaj seti kaliteli olanı 150 liradan aşağı değil. Ama 110 lira kapı kolu nedir arkadaş. Sizin kapı kolu fiyatına motor yenilemesi yapılabilecek araçların olduğunu varsayarsak çok uçuk bir fiyatmış kapı kolu.
quote:
Orijinalden alıntı: ismail4444
200 TL debriyaj seti için normal bir fiyat hatta ucuz bir fiyat bence. Tofaşların boradwayların debriyaj seti kaliteli olanı 150 liradan aşağı değil. Ama 110 lira kapı kolu nedir arkadaş. Sizin kapı kolu fiyatına motor yenilemesi yapılabilecek araçların olduğunu varsayarsak çok uçuk bir fiyatmış kapı kolu.
Yorumların satma kısmına katılmıyorum, 1 aşağıdan verince her türlü satılıyor. Ben zararsız 1-2 haftada satmıştım.
Ama aracınızın motoru hassastır, conta yakar, sübap eritir, özellikle lpg ile kullanıyorsanız bunları bilmenizde fayda var. Boyasız gümüş gri 06 plaka kısa süre kullandım, 97 binde motor sübap eritti, yaptırıp sattım...
quote:
dostum aracı alırken bilerek aldım araçda ön rulman hasarlı km müşürü bozulmuş bunları hiç sıkıntı çekmeden internetten istersen 2 el istersen yan sanayi istersen orjinal parçasını buldum yanlız saçmalık nerde biliyomusun aracın kapı koluna 110 tl çekiyolar debriyaj setine 200 tl çekiyolar komik bence :D
aynen kardesim hayirli olsun yinede
quote:
Herkese MRB rover 216 si aldım araç gayet temiz 1997 model hava yastığı klima sunroof vs var araç hakkında bilinen ve bilinmeyenleri istiyorum ve rover bölümünü bulamadım yeni üye oldum yardımcı olurmusunuz...
Hayirli olsun iyi yapmissin iki tane rover biri 216 si digeri rover 25 eskitmis biri olarak hatta kapidada hali hazirda 414 si var kayinperderde anlicagin eski bir rover fanatigi olara sana sunlari soylemek isterim hani bu satamassin son sahibi olursun diyenler var bak bi anlatayimda duysunlar sene 2009 da 5500 tlye ust kapak arizali aldigim 216 si aracimi birsene sonra ilana koyduktan bir gun sonrasi 9500 tlye sattim...ikinci ise 2013 te 13500 tlye aldigim hatasiz 25 i bir sene sonra 15750 ye sattim hemde oto pazarina gittim karsimda galeiciler var diyorlarki kardes kim alsin onu falan diyorlarken pazara girdigimin bir saat sonrasi 15750 ye hayirli olsun dendihinde kabak gibi kaldilar :) simdi diger konuya gelince parcasi yok diyenlere envaye cesit parcasi var sikinti yok ama oyle her sanayide bulamassin intertten istedigin kadar var bir alo ile ertesi gun elinde diger bir konuda sen o araci rover ustasindan baskasina elletme bu kulagina kupe olsun yoksa canin cok yanar ayrica facebook ta mgroverturk diye bir sayfa var o guruba katil takip et her turlu yardimi alirsin bendende selam se murat de antalyali
Çok teşekürler yardımın için aracı alalı 2 ay oluyor hemen hemen şunu söleyim aracımı şu zama kadar 10 geçik kişi istedi masusdan 14 binden kapı açıyorum 13 bin veren oldu yok satılmıyo falanlara inanmam mgroverturk hemen girip bakıcam seninle iltibata geçmek isterim ustamçünkü satmıcam aracı gerçekden roverdan vaz geçmem insana güven sürüş zevki ve şunu söleyim çoğu ayarları olan 2014 model araçlardan daha çok özellik var mesela bizim fabrikada hundai getz alan bi arkadaşla karşılaştırdım maşallah dedi :D
quote:
Çok teşekürler yardımın için aracı alalı 2 ay oluyor hemen hemen şunu söleyim aracımı şu zama kadar 10 geçik kişi istedi masusdan 14 binden kapı açıyorum 13 bin veren oldu yok satılmıyo falanlara inanmam mgroverturk hemen girip bakıcam seninle iltibata geçmek isterim ustamçünkü satmıcam aracı gerçekden roverdan vaz geçmem insana güven sürüş zevki ve şunu söleyim çoğu ayarları olan 2014 model araçlardan daha çok özellik var mesela bizim fabrikada hundai getz alan bi arkadaşla karşılaştırdım maşallah dedi :D
Kardesim ben biraktim artik sayfayada fazla takilmiyorum sayfanin adminleri kurucusu vs..hepsi beni iyi tanir ama artik iliskim kalmadi aktif degilim ben sana yalniz kalma o sayfaya uye ol orda her istedigin bar diyerekten dedim yardimci olma acisindan rover iyi arabadir hemen hemene her sorununu bilirim ama artik vw takiliyorum her guzel sryin bir sonuda oluyor