Şimdi Ara

Royal clan hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar clanımda 250k küsür bir np bağışı mevcut bizim hedefimiz royal olmak güzedel pk atıyoruz ardreamda 2 hafta oldu basalı bu npyi şimdi sizlere sorumm şu royal olupp pelerin uzatmak istiyoruz oyundan kimsedende düzgün bir cevap alamadık google dende aradım kafam karşıtı anlayamadım bizim royal olabilmemiz için ne kadar np gerek ve royal olma adımları neler yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler

• 720 k clana np basıp a1 olup, felankoru keseceksiniz hocam pelerin falan derken 1.5 m npyi gözden çıkarmanız lazım
  • Clana basılı np 75k sanırım tam bilmiyorum bi npc gidip a4 oluyorsun sonra sıfırdan bir daha 144k basılınca gidip a3 oluyorsun. a1 den sonra royal 5 oluyorsunda ne kadar np gerekli bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm yani sürekli sıfırlanacak np clanda tekrar tekrar katlarını kasıcaz sıkıntı ozaman ömür yetmez royale
  • felankor kesmeyede gerek yok hocam hazır royal emblem satıyorlar mühim olan np
  • bi char al 1 m falan npli direk bas hocam
  • royal 5 olabilmek icin toplamda clana 3.5m civari np basilmasi gerekiyordu sanirim, eve gidince bu mesaji duzeltirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clanı A5 yaptıktan sonra 1.610.000 NP basacaksın A1 olcak sonra Royal Amblem kullanarak (artık satın mı alırsın yoksa kesermisin bilemem) pelerini uzatıyorsun şuan pelerinin rengini falan değiştirme derim pelerin rengini desenini her değiştirişte havuzdaki Np yi yiyor clanı royal yaptıktan sonra yap derim.

Royal için keseceğin felankor normal hell abyss deki felankor ile aynı güçtedir. Başındaki gardiyanları yok sadece kendisii var tek farkı o umarım yarar işine bilgiler.
  • 1.5 milyondan fazla np laazım.sürekli np kasıp clana atcan anca öle 1-2 yılda olabilir.
    Mesela bizimki o şekil olmuştu.
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.