Şimdi Ara

RPG Oyun Önerisi Alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süre tarihi strateji oyunlarıyla kendimi oyalarken bir anda şunu farkettim ki benim acilen güzel bir RPG oyuna ihtiyacım var.

Öncelikle şunu söyleyeyim silahlı oyun aramıyorum. Bu aralar piyasada güzel oyunlar var tabi ama benim asıl ilgi alanım tarihi (Medieval) türler.

Sizden ricam bana Assassin's Creed (Herkes tarafından bilinen), GTA falan gibi cıvık cevaplar yazmamanız, lütfen ciddi ve farklı cevaplarınıza ihtiyacım var.

Mount&Blade serisinin ilk oyunu (Zendar'lı olan)dan beridir oynadığım için o tarz oyunları çok seviyorum ve uzun zamandır o tarz oyun arıyorum ve bulamıyorum. Oyunda Aradığım şeyler oyun motorunun leş olmaması. Karakterler konuşurken ağzı yüzü kaymasın ya da oyunda buglar gözüme gözüme girmesin. Bu konuyu açmadan önce Lord of the Rings : War in the North ve Game of Thrones : RPG oyunlarını uzun süre inceledim, LotR için konusu çok sönük ve müzikler tarzı şeyler yetersiz dendi, GoT içinse konu çok iyi (hatta George Martin katkıda bulunmuş) dendi ama oyunun motoru çook kötüydü adam konuşurken mimik yok resmen. İşte ben bu ikisinin de çok göze batmadığı zevkli bir kılıç oyunu arıyorum. Oynarken film gibi içinde hissedeyim istiyorum. He bu arada Single olursa çok iyi olur. Chivalry Warfare gibi oyunlar çok güzel ama Multiplayer.

En son Game of Thrones Telltale Stories'i oynadım ve çok beğendim. İşte bu tarz oyun önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Bu aralar o kadar kısırlaştıki oyun piyasası Joe Dever'ın telefon için çıkardığı Lone Wolf gibi oyunlar türedi Steam'de. Bilgisayar oyunu dediğin grafiğiyle oynanışıyla göstermeli kendi.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. :)

• Witcher 1 ve 2
  • İsteğini karşılar mı bilmem ama GoT oyununu beğendiysen telltalein diğer oyunlarına bir göz at derim.
    The Walking Dead ve The Wolf Among Us ikisi de gayet güzel oyunlar ve özellikle twd senaryosu muhteşem. Wolf among us biraz daha fantastik ama o da çok başarılı gayet beğenerek oynadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Witcher 1 ve 2

Bu oyunu çok duydum da fazla büyülü falan diye hiç girişmedim, görüntüleri falan güzel de böyle her şeyden büyü çıkıcakmış gibi hissettiriyo oyun, güzel bir inceleme varsa bildiğin oyun hakkında atarsan çok şey istemiş olurum ama çok da iyiliğin dokunmuş olur :)

quote:

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

İsteğini karşılar mı bilmem ama GoT oyununu beğendiysen telltalein diğer oyunlarına bir göz at derim.
    The Walking Dead ve The Wolf Among Us ikisi de gayet güzel oyunlar ve özellikle twd senaryosu muhteşem. Wolf among us biraz daha fantastik ama o da çok başarılı gayet beğenerek oynadım.

The Walking Dead'in oyununu herkes çok övmüştü daha bugün Telltale'ın oyunlarını araştırdım hep de, şuan Game of'un verdiği hırsla savaşmalı oyunlar arıyorum ama tavsiyeni aklımda tutup ileriki zamanlarda ikisini de oynamayı düşünüyorum, teşekkürler :)

Not : Skyrim'i oynadım, Cursed Crusade'i indiriyordum fakat çok fazla (çok çok fazla) kötü yorum aldığım için indirmeyi durdurdum.

• Oyun arayışım hala sürüyor beyler resmen bilgisayarda yapıcak şey bulamıyorum, yardım lütfen
  • Ngnrltkn kullanıcısına yanıt
    Fazla büyülü falan değil hocam, yani Dragon Age ve Skyrim'den daha az büyü unsurları öyle diyebilirim, kullandığımız 5 tane işaret var büyü olarak o kadar onlarda o kadar zorunlu değil yani oynamak için eğer büyü istemiyorsan. Türkçe üstelik kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-The_Witcher_2_Video_inceleme-2448.htm
  • @busterr

Bu attığın incelemeden sonra oyun baya ilgimi çekti, iki sorum daha olacak sana zahmet

1) Eğer Witcher 1 oynamayıp Witcher 2 indirirsem direk, hikaye kısmında baya kafam karışır veya eksik kalır mıyım ?
    2) İnceleme sırasında bilgisayarınızın gereksinimleri iyi olmalı oyun için diyor da "CanYouRunIt"ten bir baktım ve böyle sonuş geldi yeterli mi sence ?

RPG Oyun Önerisi Alınır

Eğer oyunu sorunsuz oynayabilirsem başlamayı düşünüyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Witcher 1 de en az 2.'si kadar efsanedir yalnız onu oynamazsan çok şey kaçırırsın bence, ben 2. oyunu oynadıktan sonra oynadım onu ama birkaç yer birleşti kafamda hikaye anlamında ama olmazsa olmaz değil anlarsın 2. oyunu rahat, ama dediğim gibi 1. oyunu oynamanı tavsiye ederim. Onun da yakın zamanda Türkçe yaması çıktı hem.
    Oynarsın bence grafik ayarlarını biraz karıştırırsan.
  • Çok sağol dostum, resmen eve gelip bomboş bilgisayara bakmaktan gına gelmişti, hem Türkçe yama olması da çok iyi oldu, teşekkürler :)
    Rica ederim hocam emin ol uzun süre oyalar seni bu seri efsanedir, iyi oyunlar
  • Hocam skyrimi oynadım demişsin ama oyun gerçekten bence başyapıt farklı karakter açıp farklı alanlara yönelirsen bence seni biraz daha idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

Hocam skyrimi oynadım demişsin ama oyun gerçekten bence başyapıt farklı karakter açıp farklı alanlara yönelirsen bence seni biraz daha idare eder

Dostum benim asıl oyun önerisi istememin nedeni yeni bir oynanış şekli veya hikaye görmekti, zaten RPG oyunlara dönüş yapmadan önce 7. Sid Meier's saveimi oynuyordum ve dedim "Hep aynı şeyi yapıyorum, Wonder yap Teknoloji kas Ordu kur" yani farklı bir olayım yok oyunda 7 oyundur diye düşündüm ve hiç denemediğim Telltale tarzı oyunu denedim Civilization'dan çıkıp. Uzun lafın kısası farklı bir stil aradığım için tavsiye topici açtım, Skyrim'i çok severim hep aynı heyecanla oynarım ama insan en azından bir kılıç tekniği değişsin bile istiyor o yüzden başka oyun arıyorum yoksa Steam'de gözüm sürekli ona gitmiyor değil :)

Mesela bak gözüme Thief adlı oyun çarpmıştı, daha önce hiç hırsızlık yapılan eski çağ oyunu oynamamıştım o yüzden çok dikkatimi çekmişti.
    (Sahi Thief hakkında yorumu olan varsa onu da çaktırmadan alırım :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.