Şimdi Ara

RPG Tavsiyesi İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Rpg oyunları çok hoşuma gitmesine rağmen ingilizcem çok iyi olmadığı için hangi oyunun güzel veya kötü olduğunu fln anlıyamıyoruö Hayatımda oynadığım ve bitirdiğim tek rpg play stationda The Legend of Dragoon oyunu Buna benzer bi oyun arıyorum oynayabilecek beni uzun süre başında tutabilecek

• fallout3,oblivion elder scrolls bu iki oyun seni çok idare eder.Ayrıca eklenti paketleri ve modları ile oyun bitsede uzatma şansın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFBF -- 2 Kasım 2009; 13:22:00 >
  • Star Wars: The Knights of the Old Republic derim başka bişe demem aşk, ihtiras, aksiyon, gerilim, ihanet, intikam, drama, komedi, tutku... aklına ne gelirse hepsikotorda.com
  • Dediğin oyun japon RPGsi. Japon RPGleri ile bizim bilgisayarda oynadığım batı tarzı RPGler arasında da dağlar kadar fark var. PCde de jRPG türünde pek oyun yok. The Last Remnant'ı bir dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Dediğin oyun japon RPGsi. Japon RPGleri ile bizim bilgisayarda oynadığım batı tarzı RPGler arasında da dağlar kadar fark var. PCde de jRPG türünde pek oyun yok. The Last Remnant'ı bir dene istersen.

Şuan indiriyorum bakalım işallah güzel bi oyundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    mmorpg tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.