Evet işte premium 10 yaşında araç mı yoksa C yeni model araç mı diye hep ikilemdeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RR Evoque 2012 Vs Bmw X3 2015 Exclusive Vs Jeep Compass (2. sayfa)
-
-
cebinde premium yürütecek para varsa ikileme gerek yok
50 100 bin masraf açarsa oturur ağlarım diyorsan ikileme yine gerek yok:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam suanki Audi de 7 yıllık araç ancak tık etmedi daha :) paradan daha çok çıkaracağı sorunun psikolojik etkisini araçsız kalmayı görürüp getirmeyi sevmiyorum.
Hayırlısıyla satayım halledeceğim
bende sana diyorum ki premium araba alacaksan tık deme ihtimalini düşünerek al:)
3 ü arasında rr kesinlikle ama 11 yıllık araba almak çok mantıksız geliyor bana tonale cupra bakabilirsiniz
-
İlan bakarken fiyata göre ucuzdan bakmaya başlamazsan sıkıntı yaşamazsın. Benzinli rr alabilirsin donanım da iyi performansda. 100 lira fazla ver ilk sahibinden komple yetkili bakımlı al hiç birşey olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst fiyat ve alt model limitimi belirleyip KM'ye göre sıralıyorum her seferinde.
2008-2010 Cayenne'ler için de hiç inceleme bulamadım. Eskişehir'de olduğumdan bu tarz arabalar genelde buralarda olmuyor dolayısıyla gidip içine oturma imkanı bulamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X