Şimdi Ara

Rrenkli tonerlere siyah toner tozu bulaşmış :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar clp 315 renkli lazer yazıcımız var bugün bir renki çıktı alayım dedim birde baktım silik silik çizğiler halinde çıkıyor. sonra tonerlere baktım mavi ve sarı tpnere nasıl olmuşsa siyah toner bulaşmış ve bu nedenle bu renkler sorunlu buna yapılabilecek bişey varmı yoksa mecbur bu iki tonerin muadilini mi alacağız? su mu içelim :(

• Uzun süredir sektörün önde gelen firmalarında aktif olarak çalışmış olan bizler, Truva Büro Makineleri Ticaret LTD ŞTİ olarak, sektör çatısı altında bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıp, güçlerimizi birleştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.
    Sektörde 21 yıla aşkın bir süredir yer almaktayız. Bu süre içerisinde edindiğimiz bilgi, deneyim ve tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimizin taleplerini eksiksiz yerine getirirken, kalite yönetim sistemi çerçevesinde daha ileriye götürmeye çalışmaktayız. Eğitimli personelimiz ile güvenli, sürekli hizmet vermek, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en az hata ile kalite seviyemizi artırmak ve alanımızda çağdaş bir hizmet modeli oluşturmaktadır.

Online Satış Sitemiz |
    www.truvatoner.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.