Şimdi Ara

Rt-205 Adsl Kampanyası Dikkat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
16.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede sorunlu Airties RT-205TT var. Diğer arkadaşlar gibi bende sorun yaşıyorum.
    Mondemi açıyorum 10-20 dakika kadar sorunsuz şekilde internete bağlanıyorum. Fakat sonrasında internet cevap vermiyor. Bağlantı var görünüyor ama hiçbir site açılmıyor. İşin garibi msn sorunsuz açılıyor, download yapabiliyorum. Ama sayfa açılmıyor. Biraz önce yeni versiyon yazılımını attım. Bakalım düzelecekmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frantico

Bendede sorunlu Airties RT-205TT var. Diğer arkadaşlar gibi bende sorun yaşıyorum.
    Mondemi açıyorum 10-20 dakika kadar sorunsuz şekilde internete bağlanıyorum. Fakat sonrasında internet cevap vermiyor. Bağlantı var görünüyor ama hiçbir site açılmıyor. İşin garibi msn sorunsuz açılıyor, download yapabiliyorum. Ama sayfa açılmıyor. Biraz önce yeni versiyon yazılımını attım. Bakalım düzelecekmi.

Bende bu sorundan bahsediyorum. Seninde sonun karanlık dostum bence hiç uğraşma git başa bir modem al airties olmasın
  • merhaba arkadaşlar
    ben salı günü Türk Telekom kampanyasından kablosuz modem bağlattım aynı sonrunları yaşadım.
    forum sayfalarını araştırdıktan sonra çoğu kullanıcıların aynı probleri yaşadığını gördüm.
    bunun üzerine cumartesi günü Airties teknik servisi arayıp destek istedim, teknik servisten görüştüğüm arkadaş bu problemin doğru olduğunu yeni Firmware yüklemem gerektiğini ve sonra bu sorunun giderileceğini bildirdi. firmware web sayfasından indirilemediğini bildirince e-mail olarak gönderdiler.
    Firmware'den sonra hiç bir problemim kalmadı.
  • çok sağol bilgilerin için bu telekom kampanyalarından uzak durmak lazım anlaşılan
  • slm bende RT-110 var çok memnunum.AirTies in wirless modellerinden korkmak gerek.
  • Bence cuma günü aldım kampanyadan bu modemi...10 dakika normal bağlandıktan sonra adsl kopmamasına rağmen sayfalara girmiyordu, msn filan kullanılabiliyor ama sayfalar nanay..5 dakika böyle oluyor sonra yine 10 dakika düzeliyordu...İşte bu 10 dakika düzelme esnasında araştırmam sonucu sorunun firmwareden olduğunu öğrendim...1.0.17 olan firmware 1.0.19 ile değiştirdim...Yanlız verdikleri modem RT-205 yazmasına rağmen tam modeli Airtes RT-205TT...Normal Airtes RT-205 ile ne farkları var acaba...RT-205 in firmware buna olurmu...Riske girmek istemediğim için denemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bence cuma günü aldım kampanyadan bu modemi...10 dakika normal bağlandıktan sonra adsl kopmamasına rağmen sayfalara girmiyordu, msn filan kullanılabiliyor ama sayfalar nanay..5 dakika böyle oluyor sonra yine 10 dakika düzeliyordu...İşte bu 10 dakika düzelme esnasında araştırmam sonucu sorunun firmwareden olduğunu öğrendim...1.0.17 olan firmware 1.0.19 ile değiştirdim...Yanlız verdikleri modem RT-205 yazmasına rağmen tam modeli Airtes RT-205TT...Normal Airtes RT-205 ile ne farkları var acaba...RT-205 in firmware buna olurmu...Riske girmek istemediğim için denemedim...

Bu modemdem şimdiye kadar 3 adet rastladım ve hepsi de TT den alınma idi. İlki @Rapator arkadaşın da dediği gibi kısa bir kullanımdan sonra hat donuyor ve aşırı yavaş bir şekilde veri akışı sağlanıyor (30sn de Google açması gibi). Bir diğeri kesinlikle kablosuz olarak bağlantı sağlayamıyor ve üçüncüsü beni deli edercesine bağlantı kopmalarıyla sinirimi altüst etti. Sonucunda her üç kişiye de farklı marka modemler alındı. Yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi 3 ün 5 in hesabını yapmayalım arkadaşlar, kampanya çok cazip olabilir ama zannedersem modemlerde bir problem mevcut.

Saygılar sunuyorum.

• Merak edip Airtres'e sordum RT-205 ile RT 205TT arasındaki farklar nelerdir diye gelen cevap aşağıda...Ayrıca firmware güncellemesinden sonra sorun kalmadı...

Merhaba;

Türk Telekom'un isteği ile bazı değişiklikler yapılmıştır örneğin modeme kablosuz olarak aynı anda maksimum 12 kullanıcı bağlanabilir. Modem kablosuz ağa şifreleme yapılmadan internete bağlanılmasına izin vermez. Normal RT-205 firmware ini yükleyemezsiniz.

Saygılarımızla...

Göksel ÖZDEMİR
    Destek Mühendisi
  • Airties sitesinde TTnet modemler için de firmware yayınlanmış.7 haziran tarihli.
    baktınız mı hiç oraya?

http://www.airties.com/default.php?cat=suruculer_d&id=23
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Airties sitesinde TTnet modemler için de firmware yayınlanmış.7 haziran tarihli.
    baktınız mı hiç oraya?

hocam tt nin verdiği modem için en son çıkan firmware 1.0.19...RT 205 TT için olan...O yüklendikten sonra hiçbir problem kalmıyor...
  • bende yükledim işyerindeki modeme deneyelim bakalım...
  • 7 mayıs tarıhlı
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Airties sitesinde TTnet modemler için de firmware yayınlanmış.7 haziran tarihli.
    baktınız mı hiç oraya?

• slm arkadaşlar bu fw bin dosyasını nasıl yükleyecem bi yardımcı olurmusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

slm arkadaşlar bu fw bin dosyasını nasıl yükleyecem bi yardımcı olurmusun

saatin yanında çıkan airtes ikonuna tıkladığında açılan menüden ayarları, ordanda en altta bulunan gelişmiş ayarları seçiceksin...

çıkan sayfanın sağ tarafındaki menüden araçlar seçeneğini tıklayıp altında bulunan firmware güncellemeye giriceksin...

indirdiğin sıkıştırılmış dosyayı nereye açtıysan gözat a tıklayıp onu bulacaksın...onu seçtikten sonra altta bulunan güncelle butonuna tıklayacaksın...gerisini makina halledicek...güncellemeden sonra modemi kapatıp açmayı unutma...
  • abi yaptım ama hala fw 1.0.17 yazıyor
    1.0.19 olması lazım değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

abi yaptım ama hala fw 1.0.17 yazıyor
    1.0.19 olması lazım değilmi

kapat aç modemi...
  • Bende telekomun yeni başlayan kampanyası ile Zyxel P660RU kablolu modemi almayı düşünüyorum acaba bu modemde de aynen airties ta olduğu gibi bazı sınırlamalar varmıdır? Yoksa kablolu modemler için geçerli değilmi bu konu? Ayrıca seçtiğim bu modem için ne düşünüyorsunuz? Bana göre kampanyada verilen modemler arasında en iyisi bu gibi geldi;

• Airties RT–103

• Airties RT–102

• Zyxel P660RU

• Pikatel ComboMax

http://www.ttnet.net.tr/yaz_firtinasi.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bende telekomun yeni başlayan kampanyası ile Zyxel P660RU kablolu modemi almayı düşünüyorum acaba bu modemde de aynen airties ta olduğu gibi bazı sınırlamalar varmıdır? Yoksa kablolu modemler için geçerli değilmi bu konu? Ayrıca seçtiğim bu modem için ne düşünüyorsunuz? Bana göre kampanyada verilen modemler arasında en iyisi bu gibi geldi;

• Airties RT–103

• Airties RT–102

• Zyxel P660RU

• Pikatel ComboMax

http://www.ttnet.net.tr/yaz_firtinasi.htm

hocam ben gittiğimde ellerinde hiç kablolu modem yoktu, mecburen airties rt-205tt yi aldım...

bunda sadece kablosuz olarak 12 kullanıcıdan fazlasına dağıtıma engel koyuyormuş, bunun dışında bir engelleme yok...zaten adsl'i bütün mahalleye dağıtmıyacaksın heralde...

birde airtes bazı ürünlerini Türkiye'ye özel tasarladığı için tt ile işbirliği içinde...o yüzden diğer kablolu modellerinde de böyle şeyler olabilir...fakat zyxel de bu tür bişey yapabileceklerini zannetmiyor...zaten aralarındaki en kaliteli modemde zyxel...ben bu kampanyaya katılmadan önce 2 sene zyxel 660R kullandım...2 sene boyunca elektirik kesintileri hariç hiç kapanmadı...halada amcam kullanıyor...kablolu düşünüyorsan kesinlikle zyxel derim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

...zaten aralarındaki en kaliteli modemde zyxel...ben bu kampanyaya katılmadan önce 2 sene zyxel 660R kullandım...2 sene boyunca elektirik kesintileri hariç hiç kapanmadı...halada amcam kullanıyor...kablolu düşünüyorsan kesinlikle zyxel derim...

Bende öyle düşünmüştüm zaten ama zyxel marka modem bulmakta zor piyasaya paso airties ve pikatel m odemler sürmüşler 2 haftadır modem bekliyorum gelsin diye...
  • dün bizim komsuda almış rt-205tt yi. (ne yazık ki). aynı sorunlar mevcut arkadaslar. indirmede sorun yok ama sitelere neredeyse hiç girmiyor. hatta girmek istemiyor. yarın yeni firmware yi deneyeğiz bakalım. bu arada tarifeyi de yanlış seçmiş (pek bilmediğinden). su anda 1024 / 4 gb limitli almış. ama onun istediği 1024 limitsizdi. acaba düzeltme felan yaparlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.