Şimdi Ara

RTE: Herkesin atanmasını beklemeyin, öğretmenlik dışında şeyler de düşünün. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında adam bir yanda haklı da sıkıntı şurada , bir yandan herkesten 3-5 çocuk iste sonra Başbakan'ın herkese iş bulamayız desin sende herkesi atayamayız de ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam bir sürü üniversitemsi yapı açılmasına kontenjanların şişirilmesine ben de karşıyım hatta bu konuda oldukça doluyum . ama yıllardır öğretmen atamalarında sorun varken neden hala tercih edip okuyorsunuz . saçmalığa bakar mısın devlet sana kayıt olurken iş mi garanti etti. bi tek öğretmenler bu şekilde. siz mühendislerin veya kamu yönetimi okuyan adamın iktisat işletme okuyan adamın isyan ettiğini gördünüz mü iş yoksa herkese yok sanki bi öğretmenlere yokmuş gibi ne bu böyle. ben mühendisim devlet bana iş bulmak zorunda mı ? garanti iş istiyorsam (ki o garanti demiyorum ama şu atamalarla öyle gibi bişey şimdilik) en azından sağlık sektöründe okusaydım. bu mesele sadece atamalarda değil maaş konusunda da mesai saatlerinde de böyle. öğretmenler neden prenses gibi davranıyor biz bu ülkenin üvey evladı mıyız mühendisler vs. insan değil mi ? senede atanan öğretmen sayısına bak mühendis sayısına bak mezun sayısına bak. valla durum bu ben tercih ederken kimse bana iş garantisi vermedi veremez de. size verdiyse buyrun hesap sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atanamayan bir öğretmene verme sen oy dediğini hatırlıyorsunuz dimi bencede vermesinler :D

Ayrıca tüm şantiyeciler burada takılıyor gözümden kaçmış değil :D nakit akışları tıkandı dimi gencolar :D sahaya demir ve bakır malzemeler inmiyor dimi :D
  • Yazık ülkeyi düşürdükleri duruma bak bunu görmeyen körler hala bu kişiye oy veriyorlar ya Allah sizi affetmeyecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.