< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 7 Haziran 2018; 19:40:05 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 7 Haziran 2018; 19:40:05 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Universite actin da universitelerin hali icler acisi. Hoca sıkıntısı buyuk, nitelikli hoca ve egitim sıkıntısı daha buyuk. Her yere mantar gibi univ acinca sorun cozulmuyor.
Once universiteye gelene kadar olan egitim asamalarini duzeltin. Her sene egitim sistemini degistirirsen 1 adim ileri gidemezsin. 16 yilda bu sorunu çözemeyen bundan sonra hic cozemez. Bir egitimciye sen baska sektorlere yonel demek nedir yahu? Bu mudur caresi? Yazik gercekten. |
Millet kıraathanelerine pişpirik oynayacak adam lazım, herkes atansa olur mu hiç
|
bırde ogretmenlere atama yapcaktı bunlar yine intihar artar kesin
![]() |
Dimi ama hiç değilse diploması var öğretmen olarak ama siyaset yapıyor. Diploması olmayıp CB lığı yapanlar var.
|
Hocam işten anlayan bir inşaat işçisi 100 lira ile başlıyor günlük. Aylık 3 bin TL yapar. Ekstra işler hariç. Öğretmen almasın mı 6 - 7 bin TL.
![]() |
Tamam..
|
.
|
Örnek muharrem ince
Öğretmenlik yerine siyaset fena mı? |
Atanamayan öğretmenlerin%70'i boş ve niteliksiz mezunlar.Daha kendi alanında bile yüksek puan alamıyor.Alan testlerinin net ortalamalarına bakılırsa rahatlıkla görülebilir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:28:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |