Şimdi Ara

RTE: Herkesin atanmasını beklemeyin, öğretmenlik dışında şeyler de düşünün.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umudumuz yok, atama bekliyoruz" diyen öğretmen adayına verdiği cevaptır.
    "herkesin atanmasını beklemeyin, öğretmenlik dışında şeyler de düşünün, biz yavrularımız 'üniversite okudum' diyebilsin diye herkesi üniversiteli yaptık.

https://twitter.com/metcihan/status/1004590933265010689?s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 7 Haziran 2018; 19:40:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Universite actin da universitelerin hali icler acisi. Hoca sıkıntısı buyuk, nitelikli hoca ve egitim sıkıntısı daha buyuk. Her yere mantar gibi univ acinca sorun cozulmuyor.
    Once universiteye gelene kadar olan egitim asamalarini duzeltin. Her sene egitim sistemini degistirirsen 1 adim ileri gidemezsin.
    16 yilda bu sorunu çözemeyen bundan sonra hic cozemez.
    Bir egitimciye sen baska sektorlere yonel demek nedir yahu? Bu mudur caresi? Yazik gercekten.
  • İnsaata adam lazim ogretmenler

Avmlere adam lazim 13 saat caliscak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek muharrem ince

Öğretmenlik yerine siyaset fena mı?

• En azından üniversite bitirdim diyelim, işsiz olsak da bu gurur bize yeter

• Yemin ediyorum kahveden alıp cb koltuğuna koymuşlar gibi. Bu nasıl bi kafadır ya bu nasıl devlet anlayışıdır

• iamburak kullanıcısına yanıt
    bırde ogretmenlere atama yapcaktı bunlar yine intihar artar kesin
  • Her sokak başına bakkal açar gibi üniversite ve fakülte açmak, sonra ise istihdam sağlamamak. Gayenin, eğitim seviyesini artırmak olmadığı, aksine eğitimin niteliğini ve akademinin içini boşalttığı aşikar. Bugün, üniversite mezunu insanların temel bilgileri zayıf, bırakın üniversiteyi lise okuduğundan şüphe duyarsınız. Üniversite okusunlar diye bir eğitim vizyonu Zimbabwe'de bile yoktur, kabileler çocuklarını üniversite okusunlar, prestij kazansınlar diye okula göndermezler, eğitimin gücünden yararlanıp kalkınmayı amaç edinirler.

Öğretmen olamayan ya da mezun olduğu alanda çalışamayanlara sahayı kapatır, istihdam açmaz, açtığında da 3 kuruş ücret teklif edersen anca ezbere konuşur, kalırsın. Diplomalı işsizler ordusu bir eserdir, tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendisi de itiraf ediyor iste. anca "universite" okumak icin herkesi universiteli yaptik diye...
  • Universite actin da universitelerin hali icler acisi. Hoca sıkıntısı buyuk, nitelikli hoca ve egitim sıkıntısı daha buyuk. Her yere mantar gibi univ acinca sorun cozulmuyor.
    Once universiteye gelene kadar olan egitim asamalarini duzeltin. Her sene egitim sistemini degistirirsen 1 adim ileri gidemezsin.
    16 yilda bu sorunu çözemeyen bundan sonra hic cozemez.
    Bir egitimciye sen baska sektorlere yonel demek nedir yahu? Bu mudur caresi? Yazik gercekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meali: yandaşlarım atanacak gerisi avucunu yalasın.

• Doğruyu söylemiş.Kimse kusura bakmasın ama ülkemizde ki tüm fakültelerden mezunların çoğu gerçekten hakkı ile mezun olmuyor.Mezunlarımızın büyük çoğu alanında işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Doğruyu söylemiş.Kimse kusura bakmasın ama ülkemizde ki tüm fakültelerden mezunların çoğu gerçekten hakkı ile mezun olmuyor.Mezunlarımızın büyük çoğu alanında işe yaramaz.
    Avrupa'da üniversite değil bölümü kazanıyorsun sonra istediğin üniversiteyi tercih ediyorsun. Bizde niye eğitim bu kadar dandik o zaman?

• Millet kıraathanelerine pişpirik oynayacak adam lazım, herkes atansa olur mu hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

Örnek muharrem ince

Öğretmenlik yerine siyaset fena mı?
    Tamam..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:28:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atanamayan öğretmenlerin%70'i boş ve niteliksiz mezunlar.Daha kendi alanında bile yüksek puan alamıyor.Alan testlerinin net ortalamalarına bakılırsa rahatlıkla görülebilir.

• Helal olsun reise cok dogru konusmus. Bu ogretmenlerde iyice yuz buldu isteklere bak sen... Ek derslerle birlikte 6-7 bin lira aliyorlar 3 ay tatil, saat 4te evde olma oh ne guzel. Bu kadar rahat calisan baska meslek grubu yok ulkede. Bu rahat kosullara en fazla 2000 lira verilmeli.

• Bu nasıl açıklamadır yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Helal olsun reise cok dogru konusmus. Bu ogretmenlerde iyice yuz buldu isteklere bak sen... Ek derslerle birlikte 6-7 bin lira aliyorlar 3 ay tatil, saat 4te evde olma oh ne guzel. Bu kadar rahat calisan baska meslek grubu yok ulkede. Bu rahat kosullara en fazla 2000 lira verilmeli.
    Hocam işten anlayan bir inşaat işçisi 100 lira ile başlıyor günlük. Aylık 3 bin TL yapar. Ekstra işler hariç. Öğretmen almasın mı 6 - 7 bin TL.

• İşsizliğini 4 yıl daha ertelemekten başka bir işe yaramıyor açılan üniversiteler.

Bu yüzden açtılar. İşsizler ordusuna katılmalarını ertelemek. İstatistikleri daha iyi göstermek.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.