Şimdi Ara

RTE: Herkesin atanmasını beklemeyin, öğretmenlik dışında şeyler de düşünün. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi ülke bu? Samimi soruyorum. İngiltere değil kesinlikle

İsviçre filan da değil? Başvuru dediğin okula yapılır, ha undecided olarak gidilebilir, mühendislik olarak gidersin sonra seçersin hangi mühendislikmiş de

Sizin yazdığınız şeyi ilk defa duydum. Lisedeki seçimlerden mi bahsediyorsunuz? Ama o da pek doğru bir ifade olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 8 Haziran 2018; 8:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    İnşaat şuan atanamayan öğretmen kaynıyor. Sadece benim sorumlu olduğum şantiyede 3 tane atanamayan öğretmen var. Sıvacı boyacı ve Demirci. Ama aslinda Türkçe öğretmeni beden eğitimi öğretmeni ve kimya öğretmeni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tabi ya... gidin ayakkabi boyayin, sirtinizda tas tasiyin, kapkaççılık yapin, yada bosverin gidin bir suriyeli kimligi alin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim a101 yurtiçi mng sürat aras kargoya iyi eğitilmiş üniversite mezunları lazım ne işiniz var öğretmen olmakla
  • Öğretmen adayları M.İnce'nin ögretmenlere söylediği vaatleri dinleyin. Sonra da kararınızı verin.

Ben öğretmen adayı olarak ilk turda olmasa bile ikinci turda İnceye vereceğim.

• İlaç bulamıyorum sayın bakanım bana yardımcı olun diyen kanser hastası DİLEK ÖZKAN ın eline 50 lira tutuşturup dilenci yerine koyan bakanı düşünün! Bu güzel kadın ne yazık ki öldü.

RTE: Herkesin atanmasını beklemeyin, öğretmenlik dışında şeyler de düşünün.

• Bir üniveriste kolay mı okunuyor aileler milyarlar döküyorlar kaç sene alın teri emek var stress var gözyaşı var. Saraydan atıp tutmak kolay tabi iki el şıklat binlerce liralık iftar sofrasj ayağında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda öğretmenlere atıp tutanlara yazıklar olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk şu yazdıklarınızı görse adam kahrından ölürdü direk

• Bende sandikta baska seyler dusunuyordum zaten her ne kadar ogretmen olmasamda.

• Haklı. Ülkede çalışmak istemeyen bir kesim var çoğunlukla öğretmen oluyor

• Adam Türk halkını çok iyi tanıyor, sonuçta ana baba "benim oğlan üniversite okuyor" diyecek tatmin olacak. Her yer üniversite oldu, artık koklayarak sorular çözsen üniversite kazanamaman imkansız. Halk olarak 5 para etmediğimizden yorum yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Hangi ülke bu? Samimi soruyorum. İngiltere değil kesinlikle

İsviçre filan da değil? Başvuru dediğin okula yapılır, ha undecided olarak gidilebilir, mühendislik olarak gidersin sonra seçersin hangi mühendislikmiş de

Sizin yazdığınız şeyi ilk defa duydum. Lisedeki seçimlerden mi bahsediyorsunuz? Ama o da pek doğru bir ifade olmaz.
    Letonya, Estonya, Avusturya bildiğim ülkeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Tamam ben o ülkeleri bilmiyorum. Fransa, Portekiz, Almanya, İngiltere, Almanya, iskandinav ülkeleri filan öyle değil. İlk defa duydum

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden konusmayın. Bir öğretmenin ek derslerle o kadar para alabilmesi için 300 saat ek ders yapması lazım ayda. Ben okul öncesi öğretmeni olarak ( bir çok öğretmenden fazla ek dersi vardır. Tenefüs kavramı yoktur.) ek derslerle birlikte alacağım para 3300 tl. 2000 lira falan verilmeli demişsiniz. Zaten bu ülkede kadrolu öğretmen sayısı günden güne azalıyor. Yerini ücretli öğretmenler dolduruyor. Bu da eğitim kalitesini azaltıyor. İşletme mezunu bir adamı ücretli öğretmen olarak matematik dersine sokuyorlar. Savunduğunuz sistem bu ise eğer. Umarım çocuğunuz eğitim fakültesi mezunu ''olmayan'' yoldan çevrilip ücretli öğretmen yapılmış iş bilmez bir tipin sınfına düşer de o çocuğun başarısızlığının ceremesini siz çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Helal olsun reise cok dogru konusmus. Bu ogretmenlerde iyice yuz buldu isteklere bak sen... Ek derslerle birlikte 6-7 bin lira aliyorlar 3 ay tatil, saat 4te evde olma oh ne guzel. Bu kadar rahat calisan baska meslek grubu yok ulkede. Bu rahat kosullara en fazla 2000 lira verilmeli.
    6000-7000TL'yi kazanan öğretmen zaten işi yalayıp yutmustur. Özel derslerle 10000TL kazananı da var devlette 3000 maaş alanı da var. Özel ders ayrı bir meziyet herkesin üstleneceği bir sorumluluk değil. Devlette anlatır geçersin ama özel derste kendi çocuğunmus gibi davranmak lazım ki diğer öğrenci veya velilerine referans olasın. Kolay değil o işler. :) Devlette taş çatlasın 3500 kazanırsınız.

Nereden duyup geliyorsunuz bu yanlış bilgileri. Madem bu kadar rahat niye öğretmenlik yapmıyorsunuz ki..

• Minimum vasıfla maksimum gelir isteyen solcuları çıldırtmış açıklamadır

Memuriyetin ülkeyi bir yere taşıyacağı yok. Memur maaşının hadi onu geçtim özellikle asgari ücretin artması ülkenin tamamen zararına.

Çalışana, kendini geliştirene imkan, para, rahatlık sınırsızdır.

Ama devletin sırtına memuriyetle 0 VASIFLA kamburluk yapmak isteyen sırtımı yaslayayım kafasında olanlar yüktür. Devlet ne verirse ona razı olmak zorundadır.

Solcuların sosyalist bakış açısı ülkeyi ecevit zamanında nasıl batırdı gördük %7500 faizler harikaydı
    Venezuela da sosyalizmin leşliğine bir örnektir mesela.

Hayat vahşi. Kimse vasıfsıza bakmak zorunda değil. İşine yarayanla çalışmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 8 Haziran 2018; 16:13:20 >

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    İskandinav ülkeşerinin sosyal demokratlarına gelince gözlerinizi kapatırsınız ama.

Sizin oy attığınız partinin (muhafazakar sağ) Avusturya ve Amerika’daki kepazeliklerini de bir yazın bakalım. türklerin Avrupa’da en çok korktuğu partiler.

Öyle yağma yok. Sağcıysan at bakalım Almanya’da da muhafazakar sağa sonra özgürlüğün kalıyor mu bak.

• Ulan madem başka şeyler düşünecektim ne diye 8 yok ilkokul 4 yıl lise 4 sene üniversite okudum da özellikle üniversite de o kadar zorluk çekip Allah ın dağında bir yığın andavalla uğraştım kardeşim? İlkokul biter bitmez gider başka şeyler düşünürdüm ne diye hayatımın 8 yılını çöpe attım o zaman? Allah belamı versin aklı bi yerlerine kaçmış bu ülkeyi yönetenlerin ya bunlar çok zeki ya bizim kafamız çalışmıyor.

• Bu vaadleri ve süreçte söylediği şeyleri toplayın ortaya “sıvıyorum” kelimesi çıkıyor:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoriumen -- 9 Haziran 2018; 0:59:45 >
  • emin olun elinde olsa yarın hepsini atar ama elinde değil kendisi müteahhitlik dışında hiçbirşeye karışamıyor anca yol, köprü, avm, rezidans işlerine sözü geçiyor. bu ülkenin eğitimi, enerjisi, diyaneti vs. bu adamda mı sanıyorsunuz? bu adam bir kukla asıl ülkeyi abd büyükelçiliği ve meclisin yanındaki cia dairesi ile global tarikatçı enerjiciler, medyacılar, sanayiciler vs. yönetiyor. işin acı tarafı bunlar abd için de geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.