Şimdi Ara

RTX 2080 Görüntü Problemi ( Lütfen yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RTX 2080 kullanıcısıyım . Bir süredir böyle bir problem yaşıyorum . Kartı servise gönderdim , her hangi bir problemi olmadığını söylediler . Kartda yaşadığım problem hala mevcut maalesef .

Format attım , oyunu sildim baştan yükledim , geforce experince sildim yükledim ne yaptıysam düzeltemedim .

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim , teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mistemir -- 29 Aralık 2020; 19:30:2 >

• yokmu önerisi olan ?

• psu nedir?

• acura07 kullanıcısına yanıt

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hydra-m750-750w-80plus-bronze-full-moduler-guc-kaynagi.html

bunu kullanıyorum , aynı sistem ile 6800 XT ve 2070S kullandım problem yoktu . Bu karttta yaşıyorum sadece bu problemi

• Dönüştürücülü kablo kullanıyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim. Farklı kablo varsa deneyin.
  • iki tarafl dp paugge marka kablo kullanıyorum

• artifact olabilr eski bi sürücü dene birde kartın gpu hızını azalt biraz bakalım bı değişme olcakmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buna benzer birşeyse dedıgımı yap gpu clock hızlarını 100 200 azalt sıkıntı cıkmazsa servise yollarken bunları bı kagıda yaz kutunun ıcıne at öyle yolla

• Daha evvelden de böyle bir problem yaşamıştım. Sorun monitorden kaynakli cikmisti. Tabi değişkenlik gösterebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen sorunum devam etmekte.... varmı başka önerisi olan ?

• Farklı grafik ayarlarında dene hangi ayarları kullanıyorsun?

Başka oyunlarda dene sorun yaşadığın başka bir oyun yoksa o oyunla alakalıdır problem?

4k video falan izlerken böyle bir şey oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 30 Aralık 2020; 18:14:55 >
  • sanırım problem karttan , bugün baska bi pc ile test yaptık. Benim sisteme rtx 2070 taktık , herhangi bir problem olmadı . Benim 2080 i diğer sisteme taktık , aynı problemler oradada yaşandı.

İşin ilginç tarafı , bu kart servisten geçer not aldı .

not : kart direk 75-80 derecelere cıkıyor ve cok yüksek cw sesi mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mistemir

sanırım problem karttan , bugün baska bi pc ile test yaptık. Benim sisteme rtx 2070 taktık , herhangi bir problem olmadı . Benim 2080 i diğer sisteme taktık , aynı problemler oradada yaşandı.

İşin ilginç tarafı , bu kart servisten geçer not aldı .

not : kart direk 75-80 derecelere cıkıyor ve cok yüksek cw sesi mevcut.

kartdaki sorunları youtuba at ordaki linki kagıda yaz sonra durumu anlatan bı not daha yaz garantıye yollarken ekran kartı kutusunun ıcıne at

• arkadaşlar uzun ve zorlu bir süreç sonrası kartın problemli olduğunu teknik servise kabul ettirebildim , artifect sorunu var .

muadil kart bulunmadığı için değişim yapılmadı , firma tarafından ücret iadesi verilecek .

herkese teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.