Merhabalar ; RTX 2080 kullanıcısıyım . Bir süredir böyle bir problem yaşıyorum . Kartı servise gönderdim , her hangi bir problemi olmadığını söylediler . Kartda yaşadığım problem hala mevcut maalesef . Format attım , oyunu sildim baştan yükledim , geforce experince sildim yükledim ne yaptıysam düzeltemedim . Yardımcı olabilecek varsa sevinirim , teşekkürler . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mistemir -- 29 Aralık 2020; 19:30:2 > |
RTX 2080 Görüntü Problemi ( Lütfen yardım )

-
-
yokmu önerisi olan ?
-
psu nedir?
-
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hydra-m750-750w-80plus-bronze-full-moduler-guc-kaynagi.html
bunu kullanıyorum , aynı sistem ile 6800 XT ve 2070S kullandım problem yoktu . Bu karttta yaşıyorum sadece bu problemi
-
Dönüştürücülü kablo kullanıyorsanız değiştirmenizi tavsiye ederim. Farklı kablo varsa deneyin. -
iki tarafl dp paugge marka kablo kullanıyorum
-
artifact olabilr eski bi sürücü dene birde kartın gpu hızını azalt biraz bakalım bı değişme olcakmı
-
buna benzer birşeyse dedıgımı yap gpu clock hızlarını 100 200 azalt sıkıntı cıkmazsa servise yollarken bunları bı kagıda yaz kutunun ıcıne at öyle yolla
-
Daha evvelden de böyle bir problem yaşamıştım. Sorun monitorden kaynakli cikmisti. Tabi değişkenlik gösterebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
halen sorunum devam etmekte.... varmı başka önerisi olan ?
-
Farklı grafik ayarlarında dene hangi ayarları kullanıyorsun?
Başka oyunlarda dene sorun yaşadığın başka bir oyun yoksa o oyunla alakalıdır problem?
4k video falan izlerken böyle bir şey oluyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 30 Aralık 2020; 18:14:55 > -
sanırım problem karttan , bugün baska bi pc ile test yaptık. Benim sisteme rtx 2070 taktık , herhangi bir problem olmadı . Benim 2080 i diğer sisteme taktık , aynı problemler oradada yaşandı.
İşin ilginç tarafı , bu kart servisten geçer not aldı .
not : kart direk 75-80 derecelere cıkıyor ve cok yüksek cw sesi mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mistemirsanırım problem karttan , bugün baska bi pc ile test yaptık. Benim sisteme rtx 2070 taktık , herhangi bir problem olmadı . Benim 2080 i diğer sisteme taktık , aynı problemler oradada yaşandı.
İşin ilginç tarafı , bu kart servisten geçer not aldı .
not : kart direk 75-80 derecelere cıkıyor ve cok yüksek cw sesi mevcut.
kartdaki sorunları youtuba at ordaki linki kagıda yaz sonra durumu anlatan bı not daha yaz garantıye yollarken ekran kartı kutusunun ıcıne at
-
arkadaşlar uzun ve zorlu bir süreç sonrası kartın problemli olduğunu teknik servise kabul ettirebildim , artifect sorunu var .
muadil kart bulunmadığı için değişim yapılmadı , firma tarafından ücret iadesi verilecek .
herkese teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X