|
RTX 3050 forza horizon 4 fps problemi
-
-
Hocam 30k diyorsunuz, 30000 liraya 5800h rtx3060 Legion 5 satılıyor siz cihazı nereden aldınız ki? İade edip Legion 5 alın.
www.n11.comLenovo Legion 5 15ACH6H 82JU015WTX R7-5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 165Hz 15.6" Dos WQHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/lenovo-legion-5-15ach6h-82ju015wtx-r7-5800h-16-gb-1-tb-ssd-rtx3060-165hz-156-dos-wqhd-dizustu-bilgisayar-30028204?magaza=teknoryabilisim -
Hocam cihaz Vatan bilgisayarda 25K ancak office 365 ile birlikte bana 30K'ya mâl oldu malesef. Ayrıca problemle ilgili çözümünüz var mı? -
Hocam bende Legion 5 var az çok yapmanız gerekenleri tarif edeceğim. Öncelikle laptopun içindeki ramin aynısından Cl mhz olarak 1 adet daha sipariş vereceksiniz ve 8+8 16gb dual yapacaksınız. Lenovo Vantage kurun Microsoft Store mağazadan, ekran kartı ayarlarıyla ilgili kontrol yapın düşük ayar varsa yükseltin.
Denetim masası Nvidia ayarlarından oyunları seçip yüksek performans-dahili grafik ayarını seçin. Kart seçeneklerinde güç tüketimini de max performans yapın. Laptopta fazla ısınma olabilir, bu oyun performansını etkiler, kaliteli bir soğutucu alın. Laptopunuzda mux switch olmadığı için olan laptoplara kıyasla daha düşük performans alacaksınız ama dediklerimi yapmanız durumunda biraz daha Fps artacaktır.
-
Lenovo vantage kurulu geldi zaten hocam dediklerinizi uygulayacağım ancak problem bir tek forzada oluyor ki oynatmayacak düzeyde değil bu kadar uğraşmaya gerek varmı orasini bilemeyeceğim. -
Hocam nvidia denetim masasından 3d ayarların yönetilmesinden forzanın yüklü olduğu konuma gidip onun .exe programını buraya eklemeyi deneyin bir de. Bu o uygulama çalışmaya başladığı anda ekran kartını aktifleştirir. Ayrıca ayarlardan Grafik ayarlarına girip oradan da Forzanın exe dosyasını seçip yüksek performansı seçin. Bunları yapınca sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X